Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Črna Prst 2 - Mesečni Predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9 KI Črna Prst 2

Mesečni predvid: April 2019

 

My Image

 

 

 

Strast 

 

Delo, družina in posladek

 

Organizirano

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. Zate je bil to čas prebivanja v 9 KI hiši Bela Kovina 6 - čas, ki ti je prinesel to, za kar si si prizadeval-a zadnjih nekaj mesecev. Seveda v tem času ni bilo mogoče spremeniti posledic daljšega: devet letnega obdobja in tvojega načina življenja malodane od rojstva naprej. Kajti tudi devetletno od lanskega leta naprej gostuješ v 9 KI hiši Bela Kovina 6. To ne pomeni, da se ne bi dalo spremeniti nič več, kar nosiš s seboj vse svoje življenje - da se - vendar moraš pričeti z delovanjem takoj in seveda v pravi smeri. (Pokliči za posvet, da izveš več!)     


April je zate lahko zelo prijazen mesec. 'Lahko' seveda v primeru, da se naučiš sprejemati pomoč soljudi. Da sprejmeš takšno pomoč kot ti jo dajo in ne pričakuješ, da bi ta pomoč bila točno takšna kot si v svojem umu slikaš ti. 

 

April je lahko prijazen tudi tako, da brzdaš svoje strasti: Strasti za potovanji; strasti po hrani; strasti po neobičajnih dogodkih z neznanimi ljudmi; celo strasti v družinskem okolju naj ostanejo v okvirih ljudi in dogodkov, s katerimi se poznaš že dalj časa.

 

April je odličen čas za zaključek tvojih nedokončanih poslov. Je dober čas za preživljanje z ožjimi družinskimi člani in dobrimi prijatelji. To je odličen čas, da iskreno pogledaš na svoje življenje in se odločiš, kaj je tisto, česar v življenju ne želiš več in vse to mirno in prijazno odložiš v tvoj 'muzej preteklih in ne več potrebnih navad'       

 

Na ta način si olajšaš življenje v prihodnjih mesecih tega leta. Kajti sedaj že veš, da ta čas ni vedno najbolj prijazen s teboj. Ti si tista / tisti, ki lahko narediš takšne spremembe, ki ti bodo življenje izboljšale in olepšale ali vsaj olajšale. In to lahko narediš s predlaganimi koraki ravno v aprilu, ki ti pomaga, da težke korake, težke odločitve narediš na lažji način, ki je hkrati tudi bolj prijazen za soljudi.

 

 

"Življenje je kot umetniško delo:

 

Vselej obstaja nekaj, 

kar je mogoče odstraniti  ne le brez škode,

ampak celo v korist."

 

- Henry de Montherlant

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image