Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Črna Prst 2 - Mesečni predvid: December 2018

Vojko J Kalan

Tvoja mesečna 9-zvezdni KI energija

 

Tvoja mesečna 9-zvezdni KI energija

 

Vse za uspeh!

 

Iz 'tvoje' lastne 9 KI hiše Črna Prst 2, iz hiše notranje regeneracije, iz hiše načrtovanja stopiš v hišo idej in hišo akcije pod vpliv energije, kjer imaš priložnost uresničevati vse, kar v sebi res čutiš in hočeš uresničiti. Kajti pomembno je, da se zavedaš, kako hočeš živeti čez pet, deset let. To zavedanje je tisto, ki ti pomaga pretvoriti mesečno 9 KI energijo 3 tako, da bo podporna zate. Če tega ne storiš, dobiš občutek, da te nekdo ves čas nadzoruje, da te vodi nekam, kamor zate ni dobro. Mesečna energija v tebi spodbudi kopico idej in takojšnjo potrebo za delovanje. Takšen način ima lahko za posledico precejšnje trenutne uspehe na različnih področjih življenja, ki pa te ne vodijo k tvojim dolgoročnim ciljem. Zato se ves čas zavedaj svojih načrtov. Zavedaj se smeri v kateri deluješ do sedaj in v tej smeri nadaljuj. Kajti zavedaj se, da se je letos začelo tvoje karmično devetletje. Bodi brez strahu. To je čas učenja, vendar tudi čas, ko včasih izgubiš občutek o tem, kam si namenjen-a.

 

Da bolje ohraniš svoje bistvo, da laže nadaljuješ svojo pot in jo uresničuješ kljub temu, da te ves čas spremlja karma, se je potrebno znebiti tistega 'zajedalskega' mišljenja, ki te najprej potegne v ihtavo akcijo in, ko cilja ne dosežeš v rekordno kratkem času, ti govori, da ne zmoreš, da si zguba, da tako ali tako ne moreš spremeniti ničesar, da nič nima smisla, da si žrtev tega ali onega itn, itd. 

 

In ta glas, ki te spremlja skozi vse življenje in je vse glasnejši in vse močnejši, je potrebno spraviti pod nadzor. Potrebno ga je utišati. Kajti ravno v tem času je on tisti, ki te bo napeljal, da pričneš z delovanjem na celi vrsti dejavnosti. Nato, malček kasneje pa je tisti, ki te daje v nič. Ravno zato je sedaj odličen čas, da ga na pravilen način nadzoruješ in ga utišaš. In s pomočjo coacha in coachinga je to veliko laže in predvsem veliko, veliko hitrejše.

 

   

 Počutje in zdravje
 

Počutje in zdravje

 

Deluj premišljeno, načrtovano in dolgoročno

 

Kot sem ti nakazal že v prvih odstavkih, je prav 9 KI mesec Temnozeleno drevo 4, ko ti gostuješ v hiši svetlozeleno drevo 3 tisti, ki je odličen, da končno pričneš delovati sebi v prid.

 

To je čas, ko so zaradi izredno velike spremembe energije in hitrega delovanja izpostavljeni mnogi zelo pomembni organi: srce in ožilje, oči in možgani, jezik, tanko črevo in sončni pletež. Tvoja narava pa ni najbolj prilagojena ekspozivnemu in hitremu delovanju. Veliko bolje deluješ počasi in na dolge proge. In, da lahko na dolge proge dosežeš dobre, velike in zaželene rezultate tudi pri počutju in posledično pri zdravju, je 9 KI energija Svetlozeleno Drevo 3 odlična za te začetke.

 

In začni na svoj način. Premišljeno in dolgoročno. Odločitev za spremembo je začetek. Ne naloži si toliko bremen, da jih ne obvladaš. Začni z eno ali z dvema spremembama in vztrajaj pri njih. Kasneje, ko ti ti dve prideta v navado in, ko že začutiš, da gre tvoje počutje na boljše, narediš še nov korak. Ta način ti omogoči, da obvladaš tudi vse tekoče dejavnosti, ki te vodijo k tvojim sanjam in tvojim ciljem.

 

In seveda si pokloni čas zase. Vsaj petnajst minut dnevno. Pokloni si čas v miru in tišini, v naravi. Brez telefona in brez domače živali, ki ti jemlje pozornost. Naj bo tvoj um 'žival', ki jo paseš. Čas zase se ti bo bogato obrestoval. 

 

 

Letna energija ti pomaga, da lahko uresničiš veliko več kot običajno. Mnogi ljudje so ti pripravljeni pomagati. To je zate zanimiv izziv, ki ga nisi vedno pripravljen-a sprejeti. Pa bi bilo dobro. Pomisli: Kaj pa če s tem, ko sprejmeš pomoč v resnici pomagaš tistemu, ki ti pomoč ponuja! Mnogokrat je tako. In zavedaj se: Ko odkloniš eno darilo, bo v tvoje življenje prišlo veliko manj daril. Ne le tisto, ki ga odkloniš!

 

Toplo ti priporočam, da si večkrat prečitaš letni predvid. Kajti z vsako izkušnjo, ki jo pridobiš skozi dneve in mesece, lahko iz predvida razbereš več in boljše informacije. In seveda, ko želiš vedeti in narediti še več in še boljše, ti svetovanje da veliko več kot pisan dokument. Kajti v osebnem svetovanju, se informacije prenašajo tudi in predvsem nebesedno. Tvoji uvidi so v takšnem svetovanju več desetkrat večji kot pri prebiranju teh vrstic.

 Ljubezen in odnosi
 

Ljubezen in odnosi

 

Prijazno in odločno!

 

 

December je zate lahko čudovit čas novih začetkov. Novih začetkov v odnosu do soljudi. Tako do najbližjih kot do širše družine, do prijateljev in znancev. (To še posebej velja v devetletju, ki se je začelo letos, ko ti vsi ti ljudje prinašajo darila v obliki karmičnih izkušenj.)  In seveda je to lahko tudi čas za nov odnos do tebe!

 

V tvoje življenje prihajajo mnogi novi ljudje. Ali pa so to ljudje, ki so že v tvojem življenju, a jih spoznavaš na nov način. Globlje. Bolj jasno vidiš, kateri so tisti, s katerimi si želiš graditi tvojo prihodnost in kateri so tisti, ki so ti odveč in te pri tvojih prizadevanjih le ovirajo (Čeprav so ti pred časom prišli prav.)  

 

To je odličen čas za nove začetke tudi v ljubezenskih odnosih. Lahko prerodiš odnos z obstoječim partnerjem in, če ga nimaš je to še vedno dober čas, da v svoje življenje privabiš tvojo ljubezen, s katero preživiš mnogo čudovitih let. (V tem času je to običajno človek, ki ga že poznaš, a te nikoli ni prešinilo, da bi z njim lahko živel-a.)

 

December je prislovično mesec praznovanja in pričakovanj. Pričakovanja so največji razlog za radost, veselje, a tudi za razočaranje in jezo. Jeza in nezadovoljstvo pa sta ne le ta mesec, a tokrat še močneje tvoja velika sovražnika. Tako ti toplo priporočam, da pričakuješ čim manj od drugih ljudi in se veseliš vsega, kar dobiš in doživiš. Hkrati je dobro, da nezadovoljstvo izraziš takoj, za vsako malenkost in na prijazen način. Vsekakor pa brez trohice očitka. Na ta način se nezadovoljstva ne bodo kopičila v tebi in se iskreno razveseliš, ko se v tvojem življenju pojavijo lepi ljudje, lepi in prijazni dogodki, darila. 

 

Ni slučajno, da je prejšnji odstavek tudi v predvidu za 9 KI zvezdo Bela Voda 1. Kajti Bela Voda 1 je ta mesec v tvoji rojstni 9 KI hiši Črna Prst 2 in tako prejema lastnosti, ki jih ti 'nosiš' s seboj ves čas. Ti pa si ta mesec pod vplivom 9 KI zvezde Svetlozeleno Drevo 3 in v tej hiši nate vplivajo te lastnosti. Ob neuresničenih pričakovanjih je jeza (navzven ali navznoter) najbolj pogosta izmed njih.

 

 

 

Življenjski cilji, posel, služba, denar


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Priprava na zaključek!

 

 

 

Letos zaključuješ tvoje večletno delovanje. A tvoje življenjske sanje, tvoji življenjski načrti še niso uresničeni v celoti. Le kako, ko pa se je letos pričelo tvoje karmično devetletje. Tudi v poslu. A le, ko ta posel delaš s svojim bistvom, s svojim srcem. Če je to tisti posel, ki ti daje življenjsko energijo, za katerega živiš z vsem svojim bitjem. Tako ti karmično devetletje ni breme ali strah, temveč čas učenja iz življenja. Karma ti daje napotke o tem, kako laže in hitreje do tvojih sanj in ciljev. A karma se ne dogaja v glavi, temveč v srcu. V glavi se javljata razum in ego. Ego ti želi dobro, a ne mara sprememb in je tako velika ovira na poti do tvojih sanj. Kajti karma zahteva spremembe. Tokrat bo vztrajna, saj traja celih devet let. (Ko želiš na tem področju narediti več in laže, me pokliči.) 

 

In december je odličen čas, da narediš korak k spremembam, ki že nekaj časa prevevajo v tvojih mislih. Te spremembe naj bodo odločne in jasne. Zavrzi stvari in načine delovanja, za katere že nekaj časa več, da ti ne koristijo. Premišljeno zavrzi vse, kar te ovira na tvoji poti. Kajti prihodnje leto je čas spremembe. Čas preobrata, ko jasno začutiš vse, kar ti povzroča nezadovoljstvo. In to je tudi čas, da stopiš svoji pravi prihodnosti naproti.

 

 

In še enkrat ti povem pomembno dejstvo: Prihodnje leto (po 4. februarju in naprej) se zate prične leto preobrata. Te preobrate narediš ti, pa čeprav se zdi, da to počnejo drugi. To je čas, ko te ljudje (svet) ne razume najbolje in je le malo takšnih, ki bodo sposobni sprejemati tvoj način delovanja. Tako je pomembno, da krepko premisliš napotke, ki ti jih dajem v tem in v drugih predvidih. Konec koncev je odločitev o načinu delovanja vedno - le tvoja.     
Potovanja in izleti

 

Potovanja, izleti

 

Sever <-> Jug

 


December je mesec, ko so zate zelo ugodna potovanja in izleti v smeri proti severu in proti jugu. In seveda je ugodna tudi smer vrnitve. Naj potuješ, greš na izlet ali poslovno potovanje v eno ali drugo smer ti takšna pot lahko prinese (ko imaš odprt um in sprejemaš resnico trenutka) uvid v vrednost tega kar imaš (kar si in kar imaš doma) in tudi uvid in s tem izkušnje o možnih uspehih v prihodnosti. Tako so potovanja in izleti v teh dveh smereh zelo zaželeni. In naj te ne zavede prijaznost želje, da potuješ proti vzhodu. Ta bo imela za posledico raznovrstne neugodne posledice. Podobno velja za pot proti severozahodu, ki te sooči s karmičnimi dogodki, katerim še nisi kos.

 

In seveda je decembra zelo pomembno, da se večkrat sprehajaš v naravi. Ni pomembno, da je zima, da zelena narava v večini počiva. Pomembno je, da se sprehodiš v miru in da pustiš skrbi (in telefon) doma. Brez skrbi. čas, ko si sam-a s seboj se ti bogato obrestuje.

Pregled meseca

 

Pregled

 

Odločno k tvojim sanjam!

 

Iz 'tvoje' lastne 9 KI hiše Črna Prst 2, iz hiše notranje regeneracije, iz hiše načrtovanja stopiš v hišo idej in hišo akcije pod vpliv energije, kjer imaš priložnost uresničevati vse, kar v sebi res čutiš in hočeš uresničiti. Še posebej to velja za vse, za kar si že dalj časa (leta) prizadevaš. 

 

Pri tem se zavedaj, da se uresničujejo tudi tvoji strahovi in tiste tvoje aktivnosti - način delovanja, ki ni podporen ne tvojim načrtom in še manj tvojemu zdravju. Kajti uresničuje se vse, kar 'izvajaš'. Če zadnje mesece ali leta torej ne posvečaš dovolj pozornosti sprostitvi; življenju me tebi ljubimi ljudmi; naravni prehrani in sebi - je to lahko čas, ko slabe navade začneš 'iztrebljati' - eno naenkrat in eno za drugo. Kajti strahovi in slabe navade so povsem odveč. Ne naredijo nobene koristi, le ovirajo ti pri doseganju tvojih sanj. Da se jih znebiš je potrebno delovati vsak dan in sistematično. Zavedaj se popolnosti v svojem bistvu - v tvojem duhu. Seveda v materialnem svetu ne gre čisto vse idealno, a, ko vztrajaš, ko deluješ ustrezno, gre vedno boljše.

 

Pod vplivom 9 KI energije Svetlozeleno Drevo 3 se ti prav lahko zgodi, da lahko odgrizneš večji kos kot ga lahko prežvečiš. Pa nič zato. Ko to opaziš, poglej kaj je v tvojem življenju najbolj pomembno in vztrajno nadaljuj aktivnosti.

 

In zelo pomembno je dejstvo, da je ta mesec zate izredno pomembno mirno delovanje. Že res, da te preveva kup idej in želja po takojšnjem in nenadnem delovanju. Zavedaj se, da so tvoje misli hitre, da stvari dojemaš hitreje kot običajno in hitreje kot večina ljudi v tvoji okolici. Tako je modro, da prisluhneš idejam drugih. Južnoameriški pregovor pravi: "Kdor govori - seje. Kdor posluša - žanje!"   Kajti le, ko poslušaš, lahko uporabiš vse tvoje znanje, vso modrost oblikovano skozi leta izkušenj. In to je čas, ko je to modrost pomembno tudi - uporabiti in uporabljati.

 

 

 

 

Pa še to:  Zate je december odličen čas za začetek coachinga.  Še posebej zaradi začetka karmičnega devetletja. Že res, da ti karma sama nosi učenje. A sprejmeš ga lahko letos ali pa čez sedem let. Karma je vztrajna. In, ko sprejmeš prvo učenje, ti karma pripravi novo 'lekcijo'. In lekcije je dobro sprejeti z radostjo in hvaležnostjo, čeprav bolijo. A vsaka lekcija te popelje bliže tvojim sanjam in z vsakim korakom si polepšaš ne le življenje v tem trenutku. Zaradi sprejetega znanja in sprememb, ki jih narediš pri sebi, v prihodnjih letih prejemaš 'obresti' tvoje smeri razvoja. Ko greš k sanjam, k uspehom, k dobremu počutju in zdravju, bodo tvoji uspehi, počutje, zdravje še večji, še boljši. In, če ne narediš ničesar - obresti tudi pridejo, a bodo odraz tvojega nedelovanja. Odločitev je tvoja. Kakorkoli že. Ko se odločiš za coaching ali ne. Imej v mislih, da deluješ dobro zase. Naj bo vsaka tvoja odločitev takšna, da te pelje bliže k tvojim ciljem, k tvojim sanjam.

 

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image