Črna Prst 2: Predvid: Avgust 2018

07/08/2018 12:30:00

Vojko J Kalan

My Image
Mesečna energija

Mirna sproščenost


Ne, ne boste ne mirni in ne sproščeni, če za to ne boste sami naredili nič. Res je, da lahko mesec preživite lepše in boljše, saj je mesečna energija 9KI hiše Bela Prst 8 v kateri avgusta gostujete – vam prijazna bolj kot mnogim drugim. A, ko želite ta čas dobro preživeti, je pomembno, da ste Vi prijazni s soljudmi in torej tudi – sami s seboj!

 

Počutje in zdravje

 

Telo pokaže pravo stanje

 

Velikokrat pišem o karmi in karmičnih sporočilih. Najbrž se še spomnite na letni predvid, kjer vam pišem, da ste letos prišli v devetletno karmično obdobje. Droben občutek tega, kaj se dogaja z vašim telesom ste lahko dobili meseca maja. Avgust pa pokaže pravo resnico. Pokaže, ali ste s tem, da vas je karma maja opozorila na nekatere neželene zadeve v vašem življenju – tudi v resnici opravili aktivnosti, dejanja, spremembe, ki vaše življenje peljejo na boljšo pot. Če je tako, pot nadaljujte. Če ni: premišljeno in z nasvetom prijatelja stopite na boljšo pot.


My Image

Ljubezen in odnosi

 

Prosite za pomoč

 

Prav 'čuden' je čas, ko gostujete v hiši 9KI zvezde Bela Prst 8. Kar nalezli ste se njenih navad in njenega načina delovanja. No, pa saj v tem je čudež. Še večji čudež je, ko se takšnega delovanja pričnete zavedati. In, ko odnosi z okolico ne gredo čisto gladko, se spomnite na ta predvid in ljudi, s katerimi ste 'na kratko'. Delujte mirno in prej, preden vaše nezadovoljstvo preseže vse meje. Tako raje zaprosite za pomoč. Naj vam pomagajo, da jim sporočite to, kar vas tišči. In napetost bo popustila. Zagotovo.

 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Počitnice so dobra izbira


Zares. Ko ste pod vplivom takšne energije kot avgusta, bi bilo za vse najboljše, da bi šli na počitnice na osamljen otok, kjer je poskrbljeno za vse: da je dovolj toplo in na drevesih, na polju in v morju dovolj hrane za preživetje. V takšnem okolju bi se gotovo zavedeli, da ste vi tisti, ki je vir težav in ne okolica, ki vam daje prav vse.


 

Potovanje, selitev

 

Severozahod, jugovzhod

 

No ta vaš počitniški otok bi moral biti nekje na jugovzhodu ali pa na severozahodu. Kajti ti dve smeri sta za vas ugodni za potovanje v avgustu. Ko potujete za dalj časa, je situacija drugačna. Pokličite.


 

Pregled

 

Načrtovano in mirno


In, čeprav se vam avgust morda zdi malce 'težak' mesec, se zavedajte, da je dobra priprava na prihodnost, saj ravno sedaj lahko povečate zavedanje o tem, kaj res počnete dobro zase in na katerih področjih se sabotirate. Za vas je najbrž najbolj pomembno, da vaše nezadovoljstvo izrazite takoj, ko to lahko storite mirno. Čakanje na jutri ali na 'nekoč' bo obrodilo sadove, ki jih vi že poznate (če ne vi, pa vaši bližnji) in vam jih lahko citiram: Ko se nabere dovolj velika količina težav in problemov, ko ste utrujeni 'do konca' in skorajda nič več ne morete storiti, vso preostalo energijo potrošite za 'eksplozijo' za glasno in jezno demonstracijo vseh vaših težav. - Ki jih nihče ne more več razumeti. Kajti pok energije je premočan, da bi v njem razpoznali vaš klic na pomoč. Tako raje delujte sproti, mirno, načrtovano. Kajti vsak pok bo ta mesec še močnejši in še manj razumljen.

 

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

Nekaj je v zraku...