Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Črna Prst 2 - mesečni predvid - Marec 2019

Vojko J Kalan

Organiziraj se

 

 

Organiziraj se

 

Ena prijazna beseda, ogreje tri zimske mesece

 

Disciplina... 

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2, tvoj karmični mesec. Čeprav se ti morda ne zdi, je to zlata vreden čas. Čas učenja iz življenja. Čas tvojega mesečnega gostovanja v 9 KI hiši Rumena Prst 5, čas prave resnice in hkrati čas, ki ti kaže, kaj delaš dobro in kaj je nujno potrebno spremeniti. Čas, ki te opominja na vse, česar nisi rešil-a v tvojem karmičnem letu 2016. Zate je karmični mesec pomembnejši kot za ljudi rojene v drugih KI-jevih znamenjih. Čemu? Spomni se: Celo devetletje od 4. februarja 2018 do 3. februarja 2027 je zate karmični čas. Čas, ko se končno prično uresničevati tvoje sanje in tvoji strahovi. Znebi se strahov in bolj občuti svoje sanje!  


Marec ti prinaša rezultate tvojega delovanja v preteklih devetih mesecih. Dobro preberi: delovanja! Torej ni le to, kar si ti želiš in k čemur si prizadevaš, temveč ti ta čas prinaša rezultate tudi za vse tisto, kar počenjaš nezavedno. Če so to dobre navade, so rezultati dobri, če so navade škodljive, so tudi rezultati - škodljivi zate.  

 

Marca se torej ne ukvarjaj s stvarmi, ljudmi, situacijami, ki ti ne prinašajo ničesar. Ki ti ne dajo ne energije, ne rešitev, ne denarja, ne dobrega počutja. Počni to, kar te vodi k tvojim ciljem in k boljšemu zdravju. To poslednje je - v tvojem letu preobrata - še posebej pomembno. Večkrat prebiraj letni predvid in skušaj dojeti njegovo globino in vsebino umesti v letošnje že doživete situacije. 

 

Red in disciplina, povezani z dobro organizacijo ti v tem času prinašajo dobre rezultate, vendar kljub vsemu ti običajno niso boljši od lanskih in predlanskih. Zato več energije vlagaj v osebno energijo in v osebni razvoj. Postavi si meje in spoštuj dogovore s samim seboj. Manj obljubljaj, več naredi!

 

 

Bodi prijazna / prijazen s soljudmi in predvsem tudi s seboj!  

 

 

 

"Disciplina je navdušenje - spremenjeno v navado!" 

 

                                    - Jim Rohn

 

 

 

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image