Ko pogledamo Lo Šu je dobro, da razpored dojemam razširjeno. Kajti vsaka energija je sestavljena iz vseh energij

 

Devetzvezdni KI

 

Kozmologija ali astrologija?


Ime Devetzvezdni KI izhaja iz kitajske. Ozvezdje Veliki voz vidijo Kitajci v devetih (namesto mi v sedmih) zvezdah. Verjamejo, da vsa energija, ki jo potrebuje ta svet: KI, eter, prana, či, mana, itn prihaja v našo matrico prav od tukaj. Tako bi Devetzvezdni KI prevedli v: Energija devetih zvezd iz katere je vse kar je. Tako lahko vidimo, da je Devetzvezdni KI v svoji osnovi veliko več kot astrologija, je kozmologija ali tudi veda o svetu.

 

Astrologija Devetzvezdni KI


Na tem mestu pa se bolj posvetimo astrološkemu pogledu na Devetzvezdni KI. Ko se jo lotimo na pravi način, je astrologija Devetzvezdni KI zelo lahka za učenje. Osnove se lahko naučimo zelo hitro. Ko se jih naučimo na pravi način, lahko svoje znanje širimo in širimo globlje in globlje, usmerjamo po svojih interesih in potrebah brez, da bi si morali zapomniti veliko količino podatkov. 

Astrologije Devetzvezdni KI se vam ni potrebno učiti. Vsak mesec za vas pripravim predvid, v katerem vam opišem glavne lastnosti mesečne energije in vam pokažem, kako lahko to energijo izkoristite kar najbolje.


Hiše

V Devetzvezdnem KI imamo tako kot ime samo pove - devet zvezd. In vsaka zvezda ima svoj 'domači naslov', svojo 'hišo'. Razpored hiš v Devetzvezdnem KI imenujemo tudi 'Lo šu' za katerega pogosto slišimo ime: 'magični kvadrat.

Pomen besede 'Lo šu' je: zvitki iz reke Lo. 
Čeprav obstaja več legend o teh zvitkih, je ena najbolj znanih tista o Rumenem cesarju (Cesar Yu) . 
Zgodba iz leta 650 pred našim štetjem govori o tem, kako se je Rumeni cesar v obdobju velikih poplav na kitajskem (približno 3000 let pred našim štetjem) sprehajal ob reki Lo. Cesar je zagledal želvo, ki je prišla iz reke in na njenem na hrbtu opazil čudne, neobičajne vzorce. Ko se je poglobil vanje, je v njih videl vzorce naravnega gibanja, naravnega ritma vsega obstoja, izraženega v magičnem kvadratu.

Simbolična predstavitev skrivnostnih oznak na želvinem oklepu kot jih je našel Rumeni CesarLegendarna, popisana želva

Želva, ki je prišla iz reke je imela na hrbtu nenavaden 3 x 3 vzorec. Ta je kasneje postal osnova Lo šu kvadrata, matrice - mreže, kjer je vsota števil v vsaki vrsti in v vsakem stolpiču, ter celo v obeh diagonalah, enaka 15. To število ustreza številu dni v 24 'mesečnem' sončnem koledarju. 

Lo šu je vedno enak - nespremenljiv. Tako razpored v Devetzvezdnem KI uporabljamo za razpored 9 KI hiš. Za vsakega, ki se želi učiti Devetzvezdni KI je pomembno, da si zapomni ta razpored tako dobro, da se ga spomni v vsakem trenutku. In ni dobro podcenjevati preprostosti tega razporeda, kajti v njem kasneje vidimo mnoge vzorce in lastnosti, ki so za neizkušeno oko v začetku 'nevidni'.

 

Lo šu


Z drugimi besedami: predstavlja število dni od prve mlade lune, do polne lune.

Devetzvezdni KIDa bi lahko dojeli pomen pojma 'hiša', je dobro poznati nekaj osnov, ki jih navajam v različnih objavah. Toplo priporočam, da si še enkrat prečitaš morda najlaže razumljivo in najkrajšo objavo na to temo: '9KI zvezde in njihove hiše'.  

 

Devetzvezdni KI in Karma


Vsaka 'zvezda' v Devetzvezdnem KI je pomembna. In vse zvezde so enako pomembne. Tako je enako pomembna tudi hiša vsake od njih. Vendar obstaja ena zvezda, ki ji ljudje dajemo večji pomen, saj se takrat, ko naša 9 KI zvezda biva v njej, srečujemo sami s seboj na poseben način. Ko nas izkušnja, ki jo doživimo v svetu lahko razveseli; nam potrdi ali zanika naša dejanja. Takšno odobravanje ali zanikanje ljudi pogosto razočara, prizadane in razveseli.  To je povsem odvisno od pričakovanj posameznika. Ta hiša je pomembna tudi zato, ker je v lo šuju v sredini med vsemi drugimi hišami. To je hiša 'Rumena Prst 5'. To hišo vsak, ne glede na to kje trenutno 'stanuje', vidi takrat, ko gre ali ko zapušča svojo trenutno hišo, svoje trenutno 'stanovanje'. In, ker ima hiša Rumena Prst 5 takšno lego, se s trenutnim stanovalcem te hiše vsi največkrat srečujemo, z njimi največkrat vsi izmenjujemo izkušnje; imamo največ skupnih opravkov, poslov, odnosov. Trenutni stanovalec te hiše je obdan z vsemi ostalimi Devetzvezdni KI hišami in z njihovimi trenutnimi stanovalci in se lahko počuti v nekakšnem 'mehurčku', ker ne čuti 'zunanjega' sveta - tistega, na katerega mejijo druge hiše. Vse to naredi Devetzvezdni KI hiši Rumena Prst 5 poseben status: Ta hiša je tista, v kateri dodeljujemo ime za trenutno obdobje in s tem tudi imena rojstne 9KI zvezde in mladoste 9 KI zvezde. Trenutno obdobje dobi ime po 9 KI zvezdi, ki trenutno biva v 9 KI hiši 5. To je hiša, kjer poleg trenutnega stanovalca, vedno stanuje - Karma.
 

My Image


 

Hiša Rumena Prst 5 - Hiša karme


V 9 KI hiši Rumena Prst 5 se torej dogaja marsikaj. Kot boste kot dober učenec dojeli kasneje, je to tretja hiša po vrsti, ko se že dogajajo fizične aktivnosti človeka; ko se uresničujejo njegova prizadevanja za udejanjanje v fizičnem svetu - v matrici tega sveta. In, ker je v sredini med vsemi katerim je njegova aktivnost namenjena - s katerimi živi, od vsega okolja dobiva informacije o tem, kako njegovo delovanje prizadeva njih - sosede. Tako se človeku, ki trenutno stanuje v 9 KI zvezdi Rumena Prst 5 lahko zdi, da se vsak in vsi ves čas ukvarjajo le z njim; da vsi vidijo le njegovo delovanje in njegove napake.

 

Korist in učenje


Za tiste, ki znajo takšno situacijo obrniti sebi v prid, je obdobje bivanja v hiši 5 zlata vredno. Kajti to je učenje iz življenja. To je učenje iz vsega, kar človek je; kakor se obnaša in kar dela - naredi. Ko človek novice, ki jo dobi od okolja ne gleda kot na kritiko, temveč le na informacijo o tem, kako njegova akcija vpliva na 'soseda'; ko tak človek sprejme, da je to za sosede resnica, zlahka reši problem in stopi korak naprej. Kajti 'sosedje' poznajo njegovo 'preteklost', sedanjost in njegovo 'prihodnost'. 

 

Česa ne vidiš?


Tako je vse, kar se zgodi takrat, ko je človek v 9KI hiši Rumena Prst 5 - v hiši Karme - zelo pomembno. Še posebej pomembna so področja, katera človeka prizadanejo neposredno in dolgoročno: čustva, zdravje, odnosi, pa še kaj. Na ta področja današnji človek pogosto pozablja, pa čeprav so ravno ta tista, ki krojijo njegovo življenje. Kajti človek je vedno bolj uspešen, ko je v dobrem počutju; ko je zadovoljen; ko je sproščen in ne zadrgnjen v slaba čustva. Človek je srečen lahko takrat, ko 'bogat' - torej je zdrav, v dobrih odnosih s soljudmi in tako tudi čustveno zadovoljen.

 

Kdaj naj delujem?


Ko je človek v hiši karme, lahko izboljša in'popravi' še katerokoli od življenjskih področij. Vendar mora delovati takoj - sedaj. Brez jeze, temveč z zadovoljstvom, da je dojel svoje stanje; brez ihte, temveč z metodičnim in rednim delom. Dojeti mora, kje uporablja pravo znanje in kje so mu informacije kazale v napačno smer. Pogleda naj, kaj je tisto, čemur daje preveč pozornosti in na tista področja, kjer je pozornosti premalo. Običajno so to: telo, duša, zdravje, medsebojni odnosi. Kajti brez zdravja ni resničnega uspeha. Če pa je, ni sreče. Brez zdravja imajo druge stvari kaj majhen pomen. Le kaj bogatašu denar, če ga boli vse telo; kaj mu denar, če nima zadovoljivih odnosov z okolico; kaj mu vse bogastvo, če z njim ne more zadovoljiti niti najmanjših potreb.

 

Kako teče energija?


Zvezde manjajo svoje hiše po vrstnem redu: na dve uri; vsak dan; vsak mesec; vsako leto; vsakih devet let; vsakih enainosemdeset let, ...Sedaj lahko vidimo, kako pomembno je, da znamo Lo šu 'na pamet'. Kajti naš pogled se prične s pogledom na dva kvadrata naenkrat: Lo šu in trenutni razpored 9KI zvezd po hišah (mesečni, letni, ...,) in njihove kombinacije. A pričnimo en korak naenkrat. Najprej se naučimo na pamet Lo šu, nato lastnosti hiš in šele kasneje pogledamo, katere lastnosti in kako prevzame 9 KI zvezda (in s tem človek rojen v tej 9 KIzvezdi) v posamezni hiši in kako te energije vplivajo nanj; kako lahko to energijo uporabi za boljše življenje.

O tem pa kdaj drugič. Ali pa se priključite fb skupini, kjer lahko dobite tudi dokument o tem, kako se izračuna osebna Devetzvezdni KI števila in kaj ta števila pomenijo, je na voljo v fb skupini Astrologija Devetzvezdni KI. 

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

Nekaj je v zraku...