Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

April 2019: Mesec v 9 KI energiji: Vijolični Ogenj 9

Vojko J Kalan

Mesečni predvid

9 KI Vijolični Ogenj 9 - Vse je poudarjeno. Vse je še močnejše!

5. april - 5. maj 2019

 

 

Preobrat se čuti na vsakem koraku.

 

 

Splošni predvid za vso družbo

 

Leto 2019 - Bela Prst 8

April 2019 - Vijolični Ogenj 9 

 

Vse je poudarjeno!

 


Kot vsaka, je tudi 9 KI energija Vijolični Ogenj 9 posebna na svoj način. In 9 KI Vijolični Ogenj ni izjema. Kot ogenj, svetloba, toplota poudari prav vse lastnosti drugih energij in tudi vsako njihovo lastnost posebej. Ker je 9 KI energija Vijolični Ogenj 9 podporna za letno 9 KI energijo Bela Prst 8 ta podpora da še poseben poudarek vsemu, kar se trenutno dogaja v svetu.

 

Kajti 9 KI Bela Prst 8 prinaša svetu spremembo. Ne le eno. Vendar so spremembe tako globoke in tako korenite, da je laže govoriti o eni spremembi na vseh področjih življenja. Spremembe so tako močne, da jih mnogi ljudje, razvajeni od enoličnega življenja v družbi, urejeni s standardi (pravili) zavračajo na najglobljih nivojih tako - da teh sprememb sploh ne vidijo, ne opazijo.

 

Kajti človekova podzavest je narejena tako, da ne mara sprememb. Rada je navajena na znana okolja. In v mestnem okolju, v urejeni družbi ima podzavest znano okolje in v njem deluje predvidljivo - brez 'napake' (za koga?). In ker je podzavest tista, ki zavestnemu delu človeka pošilja 'signale', slike, podobe, glasove in vse, kar se v okolju dogaja, - vse to raje 'prečisti' - prefiltrira in človek še vedno živi v iluziji urejenega sveta, v katerem se ne godi nič takšnega, kar lahko že danes prizadane njegov slog življenja. Ne sliši za nemire v Franciji; ne ve, da v celotni Venezueli že en mesec nimajo elektrike; ne pozna razlogov, zaradi katerih bo hrana v naslednjih mesecih veliko dražja - saj je četrtina ameriških polj pod vodo - ne zaveda se torej stvari, zaradi katerih je dobro, da prične gledati na svet  s svojimi očmi brez filtra televizije, radija, revij in znanih yt kanalov. 

 

Takšno (ne)zavedanje človeka ne napeljuje, da bi delal na sebi, na svojem osebnem razvoju. Da bi počel stvari, ki mu prinašajo veselje in radost, ki mu omogočajo spoznavanje sveta skozi osebno izkušnjo pri spoznavanju narave in zagotavljanju vsaj delčka tistega, kar potrebuje za preživetje. In, ker se ne zaveda osnov preživetja, človek dopušča, da družbo ureja nekdo drugi. Slovenci smo pred tridesetimi leti sami poskrbeli za več kot sedemdeset odstotkov vsega, kar smo potrebovali za naše življenje. Pravijo, da je ta odstotek sedaj manjši od petintrideset.

 

Morda je torej letošnje leto tisto, ki običajnemu človeku pripelje v zavest, da prične sam bolj odločati o tem, kaj je zanj pomembno in kaj ne, namesto da to prepušča objektom, ki skrbijo le za svoj profit. Ali kot je povedal neki yt vlogger o operaciji 'Dynamo', ki se je odvijala med Veliko Britanijo in Danquerkom v Franciji:

 

"Takrat so navadni ljudje z osemsto čolni, jadrnicami, ladjicami in manjšimi ladjami reševali več kot tristo tistoč angleških in francoskih vojakov ujetih na obali. Niso imeli vojaškega znanja, ne orožja.

 

Samoiniciativno, s srcem in z dušo so reševali ljudi - vojake pred gotovo smrtjo.

 

Morda je sedaj čas, da naredimo podobno akcijo in rešimo sebe, ljudi, svoje otroke in vnuke pred grozečo pošastjo, ki smo ji dali škarje in platno in nam reže vedno tanjše kose kruha." 

 

 

"Cel potek človeške zgodovine je lahko odvisen od spremembe v srcu in duši ponižnega človeka

- kajti v duši vsakega posameznika se odvija boj med dobrim in zlim.

In v duši tega posameznika je ta bitka dobljena ali izgubljena"

 

                                                                                     - M. Scott Peck 

 

Morgan Scott Peck je bil ameriški psihiater in avtor več knjig:

- The Road Less Traveled

- Ljubezen in duhovna rast

- Drugačen boben

 

 

Srečno, Vojko

 

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image