Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Kovina 6 - Mesečni predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9KI Bela Kovina 6

Mesečni predvid: April 2019

 

Ne umišljaj si, da znaš vse!

 

 

Načrtuj 

 

Čas učenja

 

Ne išči bližnjic

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. Zate je bil to hkrati čas prebivanja v tej isti hiši - v 9 KI hiši Bela Voda 1. Globoki notranji vpogledi in srečanja z ljudmi, ki so ti držali ogledalo, so ti prinesla možnost vpogleda vase, če ti je bilo to všeč in še bolj verjetno - ko ti to všeč ni bilo. Ko ljubiš izvoljenega človeka kot boga, ljubljenje postane poslanstvo.   


Aprila se energija spremeni. Iz časa, ko je tvoja energija 'tekla' v okolje in s tem v tvoje življenje pripeljala dogodke, ki so ti omogočali globoke vpoglede, ti gostiteljica - 9 KI hiša Črna Prst 2 energijo daje. Daje ti jo na poseben način: počasi in zanesljivo. Je vir, ki ti energijo daje ves čas. Ves čas v enaki količini in na enak način. Le od tebe je odvisno, ali to energijo uporabljaš ves čas ali pa 'teče' mimo. In, ko hočeš več energije, jo iz tega vira ne dobiš - takrat uporabljaš svoje zaloge, ki pa so v tem času zelo omejene.

 

 

Tako je april je zate podporen čas. To pa ne pomeni, da se lahko obnašaš svojeglavo, da lahko trošiš v neomejenih količinah. Ravno nasprotno. Energijo uporabljaj le v namene, ki ti pomagajo pri izboljšanju počutja. Torej ne tako, da ješ slaščice ali se brezciljo zabavaš. Počutje izboljšuj tako, da povečuješ telesno energijo in delaš na tem, da ves čas ohranjaš tvoje misli na stvareh, ki dvigajo tvojo vero v doseganje dolgoročnih ciljev in s tem zdravja.       

 

April je odličen čas, da se pripraviš na življenje v maju. Kajti mesec maj je čas za prave začetke. Za začetke, ki sem ti jih opisal v letnem predvidu. (Tako ti priporočam, da letni predvid prečitaš večkrat.) Da lahko s tvojimi aktivnostmi v maju pričneš z vso vnemo, z vso hitrostjo in v pravi smeri, je seveda dobrodošel načrt aktivnosti. In znanja, ki jih potrebuješ, da te načrte uresničuješ v pravi smeri. Hkrati potrebuješ energijo, ki ti bo zagotavljala, da na tvojih majskih začetkih tudi vztrajaš vsaj naslednje tri mesece - še boljše pa naslednjih pet let - saj je to čas, ki ti zagotovi, da se bodo tvoji načrti uresničili v zasnovani smeri.

 

 

"Bodite zadovoljni, da živite,

ker vam življenje ponuja priložnost,

da ljubite in delate, se igrate

in gledate zvezde."

 

 - Henry Van Dyke   

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image