Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​


Nekaj je v zraku...

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

My Image
My Image

Brezplačna brošura:

15 načinov

za

zmanjšanje stresa! 

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

My Image
My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

Bela Kovina 6 - Mesečni predvid: Januar 2018

Vojko J Kalan

Vidnost je vse večja. Bodi vedno točna in urejena!

 

 

 

Mesečna energija

 

Iz nevidnega v popularnost!

 

 

Januar 2019 je zadnji mesec 9 KI energijskega leta 9, ko še gostuješ v 9 KI hiši Črna prst 2. Čas za razmislek, čas načrtovanja življenja, ki je pred tabo. Ta energija je izredno močna in te podpira. To še bolj velja zato, ker je prav ta 9 KI energija - Bela Prst 8 tista, ki pretvarja devetletno energijo tako, da je zate 'hranljiva', dobra; ki ti daje moč in sposobnosti, da pogledaš daleč v prihodnost. 

 

Hkrati te mesečna energija spodbuja, da se zavedaš predvsem vsega, kar ti ni všeč, kar ne gre tako kot si želiš, česar ne znaš sprejemati in kar ne gre v tvojem ritmu. To je čas izzivov, ki te vedno postavijo pred vedno isto preskušnjo: kako v sebi ohraniti mir in zbranost. Kajti nezadovoljstvo je v tem času lahko tako močno, tako intenzivno, da te lahko zapelje v delovanje, ki nima dobrih posledic zate. Zato se vedno zavedaj vsega, kar ti pišem v prvem delu tega odstavka! 

 

 

Mesečna energija hiše, v kateri gostuješ: 9 KI Bela Prst 8 te opozarja na to, kar ti ni všeč. Ti pa lahko svoj um ravno zato usmeriš na vse, kar ti je všeč, kar hočeš doseči. Tako ti daje možnost, da z vztrajnostjo in osredotočenim in tvojim bistrim umom lahko izdelaš vizijo tvoje prihodnosti. Zapiši jo. Pride ti prav v časih, ko tvoje upanje za doseganje teh ciljev ne bo tako močno kot sedaj!         

 

 

 

Počutje in zdravje

 

Hitrost in trma

 

Želodec, trebušna slinavka, vranica, prsti, drobne kosti in možgani  so v tem času najbolj obremenjeni organi tvojega telesa. Ker si še vedno pod vplivom letne 9 KI energije Črna Prst 2, januar ni dober mesec za hitre spremembe, za intenzivno športno delovanje ali težko fizično delo. Bolje je, da se vseh stvari lotiš premišljeno in načrtovano. Pomembno je da vse delaš počasi, a vendar tako, da opraviš isto delo kot če bi hitel-a. 

 

Tako je januar odličen čas, da še okrepiš tvoje telo. Da narediš korenite spremembe na področjih, ki ti prinesejo boljše počutje in zdravje: pričneš piti več vode; imaš pet obrokov na dan; se vsaj pol ure dnevno sprehajaš; opustiš kakšno razvado, za katero se zavedaš, da ti ne naredi nič dobrega (recimo kajenje, pitje energijskih pijač, ponočevanje itn...)

 

Če je le mogoče se izogibaj množičnih prireditev, srečanj v okoljih z veliko ljudmi; srečanj z neznanci, obiskov zdravstvenih institucij in medicinskih posegov. Če se recimo kirurškemu posegu ne moreš izogniti, dobro izprašaj kirurge o tem, kaj bodo počeli, kako, kakšne so posledice, kako lahko posledice omilita; ali obstaja še kakšen drug način reševanja težave...  

 

 

Predvid je pisan tako, da ti le celoten da polno sliko, ki ti jo hočem naslikati. Tako ti priporočam, da ga čitaš od vrha navzdol (če se le da - večkrat). Celostna energija je uvod v počutje in zdravje in to v vse druge tvoje dejavnosti.

 

 

Tvoje telo je edino, s katerim lahko izkušaš ta svet in živiš tvoje življenje. Že Hipokrat je rekel: "Naj bo hrana tvoje zdravilo in ne zdravila tvoja hrana." Hkrati je nujno vedeti, da vsako čustveno stanje vpliva na to, kako kot hrano telo predela in tako je tvoje razpoloženje ravno tako pomembno. Spanje, počitek, voda, zdravi obroki, gibanje... Vsak ve, da je to pomembno, pa vendar se prične s tem ukvarjati šele takrat, ko je v težavah. Vsi vemo, kaj - vendar le malokdo ve: Kako? Tu se večini zatakne, saj uspejo nov način življenja živeti le nekaj dni, v boljšem primeru nekaj tednov. Nato pa zopet 'padejo' v stari ritem. Imej več pameti. Sprejmi pomoč. Kajti večina se ne zaveda da: "Ko se dva ali več ljudi odločita za isti cilj, je ta cilj neizbežen!" Ko si z menoj - se sam sto odstotvno zavzemam za tvoj cilj. Kar pa običajno ne velja niti pri odnosu s partnerjem s katerim živiš. Mar ni tako?   

 

 

 
 

Ljubezen in odnosi

 

Prošnja za pomoč

                                                                               

 

Mesečna 9 KI energija Svetlozeleno Drevo 3 tebe postavi v 9 KI hišo Bela Prst 8. V tvoji hiši (6) pa gostuje 9 KI energija Temnozeleno Drevo 4. In čeprav ti preureditev tvoje hiše ni najbolj všeč - zdrži. Kajti ta mesec je mnogo stvari, ki ti ni všeč. In ne ukvarjaj se s tistimi, ki jih spremeniti ne moreš. Naredi to, kar lahko storiš sam. In, ko vidiš in predvsem občutiš, da te soljudje ne razumejo in ne sprejemajo sprejmi ključno odločitev, ki spremeni vse: Prosi jih za pomoč! Zaupaj jim, kaj jim želiš pokazati, nato jim zaupaj, da se ne počutiš razumljenega in jih prosi, da ti pomagajo, da jim predstaviš tvoj svet. Njihov odnos do tebe se spremeni v trenutku. Sprejmejo te in ti stopijo naproti. Seveda pa je zate najtežje delo - prošnja. Kajti ni dovolj, da izrečeš besedo 'Prosim'. Pomembno je, da prošnjo zares občutiš!  

 


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Vztrajnost

 

 

 

Še sreča, da si od 4. februarja 2018 pod devetletnim vplivom 9 KI energije Vijolični Ogenj 9. Kajti sicer bi se ti lahko zdelo, da se nadaljuje devetletna energija, ki je nate vplivala vse od leta 2009 do 2018. Pa je tu le za kratek čas. Le za en mesec. Hkrati ti prav ta ista energija pomaga, da tvoja moč raste, da je tvoj korak vse bolj samozavesten, tvoj pogled osredotočen in tvoje delovanje usmerjeno k tvojim ciljem.

 

Ni še čas, da na hitro pričneš z novo akcijo. Se pa ta čas izredno hitro približuje. Pride že z naslednjim mesecem. Zato se januarja raje več ukvarjaj s sanjami, ki jih spreminjaš v vizijo in vizijo v načrte!

 

Upoštevaj vse, kar je navedeno v predvidu doslej. Poskrbi za svojo energijio in tvojemu telesu in zdravju podporen življenjski slog; pokloni si čas zase v tišini, miru in mirovanju; govori pol manj in pozorno izbiraj način govorjenja, da poveš vse tisto kot si bil-a namenjen-a. Naredi pol kretenj, gibov manj kot jih delaš običajno in še vedno opravi vse, kar si bil-a namenjen-a. 

 

Ta način ti pomaga, da prihraniš energijo in jo pretvoriš v moč. Moč, ki ima za posledico to, da te vsi gledajo s spoštovanjem in pozorno poslušajo. Moč, ki naredi tvoj korak - kraljevski, da te vsi pozdravljajo. Nauči se delovati na ta način in tako delovati tudi v prihodnje. Uspeh pride!

 

Ko želiš večje rezultate doseči hitreje, me povprašaj kaj je in kako izgleda coaching! Kajti vsak potrebuje coacha in coaching. In coaching je tudi dosegljiv vsakemu. Vprašaj me kako.
 

 

Potovanja, izleti

 

Priložnosti na jugozahodu, denar na severozahodu!

 


Pa vendar ti dve smeri ta mesec nista ugodni zate. Najbolj ugodni smeri za potovanje zate sta sever in v nasprotni smeri - proti jugu. Prijatelji, znanci ali sorodniki na severu ti ponudijo preživetje, ki te iztroši. Če se vrneš nazaj na jug, je to zate prijetno in dobro. Priložnosti na jugu ti prinašajo druženje, veselje in zabavo. Vrnitev te strezne in ti odnese kar nekaj energije.

  

 

Pregled

 

Ohranjaj mir v umu in srcu

 

 

Mesečna energija te spomni na čas od leta 2009 do konca leta 2018. Čas, ko te okolica v večini ni sprejemala, ko so bili ob tebi samo redki ljudje, ki jih zlahka in vedno imenuješ 'prijatelji' in na katere se lahko vedno zaneseš tudi v prihodnje. To je bilo devetletje preobratov, ko se je v tvojem življenju zgodilo veliko, veliko, veliko sprememb in te postavilo v nov izhodiščni položaj.

 

Letošnji januar je mesec, ko se iz te energije dokončno iztrgaš, izmuzneš in se preoblečeš v obleko uspešnega človeka s kraljevskim korakom in z modro besedo, ko ti pozorno prisluhne vsak, ki te sliši. Pomembno je, da se izogneš prevzetnosti ega, da deluješ iz srca. Sedaj in v prihodnje. 

 

 

Naj se ti ne mudi naprej. Časa je dovolj. In energija se spreminja tako, da boš že v prihodnjih nekaj mesecih veliko bolj dinamičen, hiter in prilagodljiv. Januar pa izkoristi za to, da v svoj um prikličeš tvoje sanje, tvoje vizije in jih spremeniš v načrte. Zapiši jih.

 

 

 

 

Pa še to: Ko s 4. februarjem 2019 stopiš v novo energijsko leto, se zavedaj, da te je življenje lansko leto za devet let pripeljalo v hišo 9 KI energije Vijolični Ogenj 9. Ta energija zate ni podporna. Lahko pa tvoje obnašanje prilagodiš tako, da od nje dobiš vse najboljše. Način je enostaven, vendar ni vedno lahek. Ko želiš od življenja več, me pokliči, pa ti povem kako to narediš.