9 KI mesec 9​​​​​​​​​​​​​​​​​ vlada še:

Dnevi

25

Ure

14

Minute

43

Sekunde

48
My Image
My Image

7..VII.  - 7. VIII.2021  - M: 9

4. II. 21 -  4.II. 22: L: 6​​​​​​

4. II. 2018 - 3.II. 2027: 9-L: 2​​​​​​​

4. II. 1955 - 3.II. 2036: 81-L:  9​​​​​

Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Brezplačna brošura:

15 načinov

za

zmanjšanje stresa! 

My Image
|

Naroči se na

OBVESTILA

in prejmi dodatne ugodnosti in brezplačno svetovanje enkrat na mesec

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​ kavo​​​​​​​

My Image

Z lepo, rjavo poltjo na dopust.


BREZ SONCA

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image

Nekaj je v zraku...

Bela Kovina 6: Predvid: Avgust 2018

Vojko J Kalan

My Image

Mesečna energija

 

Akcija – Novim avanturam naproti


Čemu avanturam, ko pa bi radi dosegli močne cilje, za katere se trudite že leta, a se ne uresničujejo tako kot si želite vi. Avanture so zato, ker ste letos pod močnim vplivom 9 KI zvezde Črna Prst 2. To je čas, ko se se že zavedate, da so se v vas lani porajale mnoge ideje, ki se jih takrat še niste zavedali. Ravno ta mesec pa je energijska kombinacija takšna, da se bodo nekatere uspele pojaviti na površju – v vašem zavedanju in akciji. Kje prej, ne vem. Seveda je pot ideja – zavedanje – načrtovanje – akcija običajno bolj zaželena. Pa vendar včasih za uresničitev idej ta pot ne deluje. Kajti navade so tisti omejevalni dejavnik (filtri: prepričanja; predsodki, stare odločitve), ki nove ideje ne bi spustile v akcijo. In je delujoč način, da jih izpeljete ta, da 'gredo mimo' razuma.

 

Počutje in zdravje

 

Ostanite prisebni. Ne pretiravajte.


Pred leti mi je znanka, ki se zanima za Devetzvezdni KI in ga spremlja povedala, da spremlja datume ljudi, ki jih pripeljejo na oddelek. (Naredila je majhno statistično raziskavo.) Ugotovila je, da je večina ljudi, ki imajo nenadne težave z delovanjem srca tistih, ki so trenutno (letno ali mesečno ali oboje) pod vplivom 9 KI zvezde Svetlozeleno Drevo 3. To je namreč čas, ko človek nezavedno deluje hitro. Se hitro razburi, hitro giblje in hkrati pretirava z uporabo sile, saj ima občutek, da je močnejši kot je v resnici. Takšno obnašanje pa lahko privede do mnogih težav. Ker ste letos v energijskem stanju, kjer imate na voljo najmanjšo količino energije v devetih letih, takšno obnašanje ni zaželeno. Privede lahko do mnogih težav z žolčem, s srcem in zaradi preobremenjenosti z drugimi, v tem času že šibkimi organi. Zato upoštevajte letni predvid!


 

Ljubezen in odnosi

 

Prijazni novi začetki


Res je. Mesečna energija je naklonjena novim začetkom. Takšnim, ki jih pričnete vi – nobena resnična iniciativa ne bo prišla od drugod. Tako je to odličen mesec za izboljšanje odnosov z vašimi ljubimi ali celo za začetek nove zveze – ki jo krepite zelo, zelo, zelo, zelo počasi. Zvezo lahko izboljšate že s tem, da se potrudite, da delujete bolj mirno kot vas žene mesečna energija. Kajti prijazni ste sedaj že bolj kot običajno. In, če niste, to najprej prizadane vas.


 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Naprej! V akcijo za uresničitev vaših načrtov.


Res je tako. A brez hitenja in brez živčnosti, nestrpnega pričakovanja uresničitve in prejemanja rezultatov vašega dela. Pa tudi obupati je odveč, če ne gre tako hitro kot si v sedanjem trenutku želite. Najbolje bi bilo, da pričnete z Devetdeset dnevnim poslovnim načrtom. Moč delovanja z 90 dnevnim načrtom je v poslu znana že dolga leta. Kajti na ta način se boste ubranili delovanja v pretiranem začetniškem navdušenju in laže prebrodili dolino solz do takrat, ko bodo že prišli prvi rezultati. Pridejo po 90. dnevu. Takrat pa nadaljujete delo z novim 90-dnevnim načrtom in tako naprej.


 

Potovanje, selitev

 

Kratke, običajne poti


'Trojke' in 'štirice' imajo le malo priložnosti za ugodne potovalne smeri. Ko pa je pod njunim vplivom 'šestica', so takšne možnosti še manjše. Tako je najbolje, da ostanete tu, kjer ste. In obvladate situacio.


 

Pregled

 

Le naprej, a upoštevajte letni predvid


Ne glede na to, kako ugoden je tale mesec za hitro delovanje, hitro akcijo. Ne pretiravajte! Napoleon Hill je nekoč izjavil: „Akcija je pravi pokazatelj inteligence.“ Torej: dobro je, da greste v akcijo, a naj bo primerna vašim (predvsem fizičnim) možnostim sedanjega trenutka. To velja za vsa področja vašega življenja. Torej bodite pozorni, da živite tako hitro (počasi), da imate vedno dovolj časa za počitek, mir, spanje in čas z vašimi ljubimi. Čas za sprehod, čas za spanje; čas za mirno premišljevanje in tudi čas za učenje. Pojdite v akcijo in pri tem uporabite vso vašo inteligenco in tudi modrost, ki ste si jo pridobili skozi življenje.