Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Kovina 6 - letni predvid: 2019

Vojko J Kalan

Z žlico zajemaj le toliko kot lahko daš v usta!

 

 

Kdo si (v resnici)? 

 

Bela Kovina 6

 

2019 - Nov(r)i začetki

 


Od 4. februarja 2018 naprej, devet let gostuješ v  9 KI hiši Vijolični Ogenj 9. Ta energija poudari vse: vse kar si; vse, kar misliš; vse kar čutiš in predvsem vse, kar v resnici si! In čeprav 9 KI energija poudarja predvsem akcijo, zunanje, fizično življenje, je to odlična priložnost tudi za osebno rast, za osebni razvoj. Kajpak je to v veliki meri odvisno od tvojega načina delovanja in ravnanja. Nekateri bodo v tem času 'razsvetljeni' in drugi oddidejo točno v nasprotno smer!

 

Leta 2019 gostuješ v 9 KI hiši Svetlozeleno Drevo 3. Ta energija spodbuja nove začetke tako, da ti daje kopico novih priložnosti na vseh področjih življenja: Srečuješ nove, še neznane ljudi; bolje spoznavaš tiste, za katere meniš, da jih poznaš že leta; kar 'pod nos' ti prihajajo priložnosti za nova poznanstva; priložnosti za osebno rast; priložnosti za posel; karkoli omeniš, povsod se pojavi kaj novega. In tu se skriva bistvo. Priložnosti je toliko, da vseh niti ne vidiš in ne dojameš. Pa še nekaj je: Vsaka priložnost se ti pokaže - nato pa je samo od tebe odvisno, ali se bo razvijala naprej, ali pa bo odšla v 'pozabo'. Ključna beseda je torej: akcija. Vendar ne le akcija - akcija mora biti v pravo smer! 

 

Ker ima vsak človek svoje posebnosti in konec koncev ne obstaja le ena 9 KI 'šestica', temveč jih je več kot osemdeset, tu ni prostora, da bi dal prave napotke prav vsakemu. Osebno svetovanje je tisto, ki ti da prave odgovore in smernice!

 

Kar je letos najbolj pomemembno. Hmmm, tega je res veliko. Veliko, kar sem ti pisal že v preteklih letih in še veliko tega, kar je povezano z devetletno in letno energijo. Najpomembneje je gotovo to, da se premikaš v pravi smeri - da si zvest-a sebi. In spet sva na začetku. Ali se resnično poznaš? Ali resnično veš, kaj hočeš v življenju; kaj hočeš doseči; s kom in kakšnimi ljudmi živeti; kaj hočeš v življenju narediti; po čem želiš, da se te ljudje spomnijo, ko te ne bo več med nami?

 

Nekatere odgovore na ta vprašanja že poznaš in se giblješ v pravi smeri. Nadaljuj svoje delo. Hkrati velja pozornost posvetiti temu, da življenje živiš kvalitetno; da zmoreš opraviti vse zastavljene naloge. In dobro stanje telesa je osnova tudi za dobro čustveno stanje in stanje duha. Ker je tako leto 2019 in tudi celo devetletje zate zelo zahtevno, vidim nujo, da je to prva stopnja tvoje pozornosti in aktivnosti - pred vsemi drugimi! 

 

In še nekaj: "Z žlico zajemaj le toliko, kolikor lahko daš v usta."   Tako pravi star slovenski pregovor. Zavedaj se kdo in kaj si; kaj te osrečuje in deluj le v začrtani smeri!

 

  

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

                                                 "Odgovorni smo za to, kar delamo, pa tudi za tisto, česar ne delamo."

                                                                                                                                     

                                                                                                                                      - Voltaire

 

 

 

 

 

Srečno, Vojko

 

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image