Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Kovina 6 - mesečni predvid: Februar 2019

Vojko J Kalan

Pozorno k uspehu

 

 

Jasno v prihodnost

 

Bela Kovina 6

 

Novi začetku na odru življenja

 

 

 

S 4. februarjem naprej celo leto gostuješ v 9 KI hiši Svetlozeleno Drevo 3 in februarja 2019 v 9 KI hiši Vijolični Ogenj 9. Druga, letna podpira prvo. In, ko stvari postaviš na svoje mesto - ko dobro premisliš tvoje delovanje in se 'prizemljiš' je to tudi dobro zate in za tvojo energijo. Kajti ljudje rojeni v 9 KI energiji Bela Kovina 6 nimajo postavljene avtoceste k uspehu. To pot morajo v tem življenju narediti sami.   

 

Vse tvoje aktivnosti so v tem času vidne vsem v tvoji bližnji in daljni okolici. Ker pa si z lanskim letom za devet let stopil tudi v 9 KI hišo Vijolični Ogenj 9, je to tudi čas za prilagajanje tej novi in zate dostikrat nori energiji, ki te lahko ponese kvišku, k slavi, a te tam tudi izniči - dobesedno 'skuri', če se s to energijo in predvsem s svojim lastnim telesom ne naučiš pravilno (dobro) delovati.  

 

9 KI mesec Črna Prst 2: 4. februar 2019 do 6. marec 2019 je zate čas budnega spremljanja lastnega delovanja. Čas, v katerem se učiš, kako videti karmo že takrat, ko si vzrok zanjo. Ko dojemaš posledice svojega ravnanja že preden jih sprovedeš v prakso - preden karmo narediš! 

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

                                                    

"Živi, kakor bi si želel, da bi živel, ko boš na smrtni postelji."  

 

                                        - Christian Furchtegott Gellert

 

 

 

 

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image