Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Kovina 6 - mesečni predvid - Marec 2019

Vojko J Kalan

Kdo si? Kaj si?

 

Budno opazuj in prisluhni

 

Dežela ogledal

 

Kdo odseva koga? 

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2. Zate je bil to čas prebivanja v 9 KI hiši slave, uspeha, vpogleda v prihodnost in priložnost izkusiti stil življenja v devetih letih od 4. februarja lani, do 3. februarja 2027. Sedaj, marca pristaneš v drugačnih vodah - v 9 KI hiši Bela Voda 1. 


Marca se zunanje, fizično dogajanje preseli v domeno vizije, v domeno preslikav, v domeno čutenja energij v okolici. To je čas, ko tvoje bitje preslikava okolico tako verno, da ni lahko opaziti razliko med tem, kar je okoli tebe s tem, kar preslikavaš. To še posebej velja v odnosih z ljudmi ali v času popolne sprostitve. Tega nikar ne počni v prometu. Kajti v času popolne sprostitve postaneš dobesedno nevidna / neviden za okolico. To ne pomeni, da kamera ne more ujeti tvoje podobe. To pomeni, da te ljudje v tvoji okolici ne opazijo.      

 

Marca si v deželi ogledal. Ogledalo tu, ogledalo tam. Ljudje v tvoji bližini odsevajo tvoja čustva, tvoje misli in ideje, tvoje namere in ti odslikavaš njihove. To gre tako daleč, da sam-a več ne veš, katera podoba odseva resnično / resničnega tebe in katera podoba je človek v tvoji bližini. Nenavadni dogodki se vrstijo vsak dan. Celo telefonski pogovori so nenavadni in zgodi se, da srečaš človeka, ki ti pove vse, kar si nameraval-a povedati njej / njemu. Nenavadne so sanje in nenavadne in 'čudne' so zahteve ljudi v tvoji okolici. Pokliči, da ti pomagam živeti bolj prebujeno.     

 

Marec gotovo ni čas za razburjenje in jezo. No, saj to ni nikoli, vendar ta mesec zrcališ okolje in včasih se ni lahko zadržati. Vendar pa imaš možnost spremeniti fokus - središče tvoje pozornosti in tako se spremeni tudi tvoje čutenje in se spremenijo tudi tvoje reakcije. 

 

 

"Ni bolj praznega človeka od tistega, ki je sam sebe poln." 
 

                                                            - Ljudska modrost

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image