Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Prst 8 - Mesečni predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9 KI Bela Prst 8

Mesečni predvid: April 2019

 

Vse ti je položeno v naročje.

 

 

 

Tik 'pred nosom' imaš

 

Vse, kar potrebuješ

 

Bodi TU. Sedaj!

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. Zate je bil to čas da spraviš v življenje to, kar ti je v preteklih dveh letih 'ušlo' iz prenatrpanega urnika. Kajti to je bil mesec gostovanja v 9 KI hiši iniciative in (ne vedno le) novih začetkov - v 9 KI hiši Svetlozeleno Drevo 3. To je bil mesec tvoje moči za sunkovito in izredno močno delovanje a hkrati čas globokega občutenja celo zelo nežnih premikov v tvojem svetu.       


April je nadaljevanje energij preteklega meseca. Le tvoja energija je tokrat bolj nežna in hkrati bolj prodorna. Za doseganje velikih ciljev ne potrebuješ moči slona, saj te mesečna 9 KI energija Temnozeleno Drevo 4 potiska naprej na nežen in neustavljiv način. Podobno kot pomlad vedno prodre skozi še tako mrzlo zimo - tvoji načrti uspejo prodreti na plano. Tako ne glej le v daljave. Vse, prav vse kar potrebuješ je na dosegu tvojih rok!

 

Tako je pomembno le, da poleg na svoje življenjske načrte svojo pozornost nakloniš tudi zadevam, stvarem, situacijam na katere te letos opozarjajo življenjski dogodki. Ne glede na to, če so prej bili v tvoji zavesti ali ne. Še posebej velja to za vse tisto, kar zadeva tvojo energijo in s tem tvoje počutje, tvoje odnose z najbližjimi in s tem tudi tvoje življenjske uspehe. Spomni se, da se letos že uresničujejo nekatere tvoje ideje izpred treh let. In hkrati se zavedaj, da se je z lanskim februarjem zate pričelo obdobje, ko se pripravljaš na pravo življenje!

 

 

 

"Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenju."

 

- Mark Twain

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image