Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Prst 8 - Mesečni predvid: Januar 2019

Vojko J Kalan

Pripravi se na nove začetke!

 

 

 

 

Mesečna energija

 

Zima

 

 

V naravi je mesec januar zadnji mesec zime. Februarja namreč na mnogih otočkih kopnega sredi zamrznjene narave že razkazujejo svoje cvetje teloh, trobentice in zvončki. Ob rekah cvetijo mačice. Zate pa je letošnji januar pravi zimski mesec, ko v ledu zamrzne vse tako močno, da led razklene le najmočnejši 'ledolomilec'. Pa tudi ta le za kratek čas, saj za njim takoj zamrzne vse.

 

Zima je torej čas, ki ga je dobro posvetiti sebi. Kajti globoko v tvojem srcu je toplo in prijetno in tako lahko v miru pogledaš vase, brez skrbi, da bi se katerikoli nepovabljen 'gost' z umazanimi čevlji sprehodil skozi tvoje srce. 

 

Ne glede na to ali to narediš ali ne, je to čas, ko v tebi nastajajo, se razvijajo spremembe, ki so se pričele že 'davnega' leta 2015, ki se si jih pričel-a zavedati in eno leto kasneje, 2016, uresničevati. A te globoke spremembe se kristalizirajo ravno ta mesec - sedaj. Mar se ne splača nekaj trenutkov vsak dan posvetiti sebi?

 

 

Mesečna energija 9 KI Bela Voda 1 je podporna za tvojo letno energijo. Ker pa je zate januar hkrati zadnji mesec pred vstopom v daljše, letno obdobje tvoje karme, je še posebej dobro, da si dovoliš pogled v ogledalo tudi z odprtim srcem. Na ta način zaživiš lepše, boljše in bolj uspešno.        

 

 

 

   

 
 

Počutje in zdravje

 

Topla kapa, šal in nogavice

 

 

 

Pa ne le to. Pod vplivom 9 KI energije Bela Voda 1 niso hladne le tvoje noge, temveč je občutljiv ves del tvojega telesa od pasu navzdol. Zatorej pozorno izbiraj oblačila tako, da ti je vedno toplo. Pomembno je, da si privoščiš dovolj spanja - če je le mogoče se odpravi k nočnemu počitku pred enajsto zvečer in se na vsak način izogni pitju poživil: alkoholu, kavi, energijskim pijačam. Da dobiš dober in verodostojen vpogled vase pa se izogibaj uživanju mesa in živil izdelanih iz živali. Če moreš zmanjšaj tudi uživanje mleka in mlečnih izdelkov. Seveda je najbrž odveč povedati, da so kemijski dodatki hrani kot so 'ojačevalec okusa', antioksidanti, konzervansi, barvila ravno tako odveč in zelo škodljivi za tvoje zdravje. 

 

 

Predvid je pisan tako, da ti le celoten da polno sliko, ki ti jo hočem naslikati. Tako ti priporočam, da ga čitaš od vrha navzdol (če se le da - večkrat). Celostna energija je uvod v počutje in zdravje in to v vse druge tvoje dejavnosti.

 

Ledvici, nadledvični žlezi, sečila, spolni organi, kolki, kri, limfa in ušei so najpomembnejši organi, ki so ta mesec zelo občutljivi, saj so na zelo nizkem energijskem nivoju. Sedaj lahko vidiš, čemu priporočila iz prvega odstavka. Kajti dobro se je zavedati, da celo takrat, ko izbiraš najboljšo hrano v trgovini, ne ješ dobro in zdravo. Kajti kvaliteta hrane se ne meri v izgledu, barvi in okusu temveč v tem, ali da tvojemu telesu vsa hranila za gradnjo in vse tiste snovi, ki jih telo dnevno potrebuje za dobro delovanje in obrambo pred vsiljivci: virusi, bakterijami in zajedalci... Na tvojo prehrano pa močno vpliva tvoje razpoloženje in počutje. Čas je, da takoj začneš spremenjati to, kar je v tvoji moči. En korak naenkrat. Vsak korak te vodi k malo boljšemu življenju. Dnevni koraki so majhni, a ko se čez mesec, leto ozreš na prehojeno pot, vidiš, da si že daleč od začetka.

 

Tega ti ne pišem zato, da bi v tebi povzročal strah. Nikakor. To ti povem zato, da se končno odločiš, da je vsak tvoj korak narejen s polno zavestjo in, da vsak dan narediš vse, da bi živel-a bolj zdravo in bolj polno življenje. Ravno hrana je korak, ki ga je na tej poti najlaže narediti.  

 

 

 

 

 

Zelo pomembno: pokloni si čas zase. Vsaj petnajst minut. Vsak dan. Pokloni si čas v miru in tišini in mirovanju. . Brez telefona, brez prijateljev, brez radia, tv in glasbe in brez domače živali, ki ti jemlje pozornost. Naj bo tvoj um 'žival', ki jo paseš. A pazi! Na pašo ne sprejemaj tegob in strahov. Naj se le pasejo. A izven tvoje ograde. In pozorno jih spremljaj, da mirno odvrneš vsako njihovo vmešavanje v tvoje sanje. - Čas zase se ti bogato obrestuje z rešitvami težav. In te rešitve ne pridejo na dan med temi petnajstimi minutami. Ne. Pridejo na dan takrat, ko jih potrebuješ!   

 
 

Ljubezen in odnosi

 

Ena topla beseda ogreje tri mrzle zimske mesece

                                                                                     - japonski pregovor

 

 

 

Verjamem, da se zavedaš pomena gornjih besed. Kajti to so bila tvoja leta od 2009 do letošnjega leta. Zato se nikar ne boj, da se bo tvoja 'zima' nadaljevala. Le spomni te, da so lahko v podobni situaciji kot ti tudi drugi ljudje. Daje ti možnost, da se ozreš naokoli, da prisluhneš soljudem ne le z ušesi, temveč tudi in predvsem s srcem. Konec koncev je to čas, ko te mesečna energija postavi v situacijo, da 'zrcališ' ljudi in situacije v tvoji okolici. Na ta način v sebi močneje čutiš čustva soljudi. Ne vedno le tistih, s katerimi živiš skupaj, temveč tudi s tistimi, s katerimi si povezan na tebi nepoznan način. Tako se zavedaj, da imaš vedno moč dvigniti se nad slabo voljo, nad neprijazne občutke, ki jih čutiš v sebi. To ne pomeni, da jih ignoriraš. Sprejmeš jih in se nato odločiš ali ta občutek neguješ ali se raje počutiš boljše in na tvoj način.

 

Prav zanimivo je, da v času, ko si pod vplivom 9 KI energije Bela Voda 1 od svoje okolice dobivaš neverjetne in mnogokrat neuresničljive zahteve. Vendar je spet tvoja odločitev tista s katero se odločiš za način, kako sprejmeš to zahtevo. Ignoranca ne pomaga. Bolje se obnese prijazno vprašanje v smislu: "Pomagaj mi! Kako pa bi ti to naredil-a?". -  V tem trenutku se sogovornik prične zavedati tega, kar je zahteval in pogosto odstopi od zahteve ali pa ti v resnici skuša pomagati izpeljati naročeno. Na ta način si ti tisti / tista, ki upravlja z medsebojnim odnosom na prijazen način, kar izboljša medsebojne odnose.

 

           

 

  


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Inventura

 

 

 

Čas inventure v podjetjih je že mimo. Marsikdo konec leta naredi inventuro tudi pri sebi. Konec koncev pa se 9 KI energijsko leto konča 3. februarja in imaš čas in pravo energijsko situacijo, da jo narediš prav sedaj. Pregled tvojih uspehov in neuspehov (učenja) iz preteklega leta ti pomagajo, da okrepiš dejavnost na področjih, kjer že vidiš vsaj delne uspehe in zavržeš tista področja, kjer se ves čas pojavlja le izguba. Ko več časa posvetiš razlogom, ki so te preteklo leto vodili k uspehom in k učenju, v naslednjih mesecih zlahka najdeš prave rešitve na poti k dolgoročnim uspehom.

 

 

 

 
 

 

Potovanja, izleti

 

Potovanje k priložnostim, ki prinesejo rezultate!

 


Letošnji januar je zadnji mesec, ki je zate še ugoden za potovanja in izlete. Kajti s 4. februarjem se prične tvoje karmično leto, ko potovanja niso potrebna niti zaželena. Januarska pot proti jugozahodu pa ti lahko prinese mnoge nove možnosti in priložnosti. Da ti tudi vizijo prihodnosti. Vrnitev domov ima za posledico izvedbo obveznosti in seveda plačilo za opravljeno delo. Če najprej potuješ proti severovzhodu, so dogodki obrnjeni. Najprej opraviš delo in pot nazaj domov ali proti jugozahodu ti lahko prinese zaslužen sloves in upeh. Seveda pa ne bo nobenega vidnega uspeha brez tvojega delovanja!

  

 

Pregled

 

Pogled v globino

 

 

Mesečna energija te spomni na čas od leta 2009 do konca leta 2018. To je bil čas notranje preobrazbe. Morda se le-te zavedaš, morda ne. Januar je čas, da se ozreš vase bolj resno in odgovorno in se pričneš zavedati, da vse, prav vse, kar ustvariš v materialnem svetu, najprej nastane v tebi, v tvojem umu. 

 

Januar je tudi zadnji mesec, ko si pod močnim vplivom letne 9 KI energije Temnozeleno Drevo 4. Tako je preteklo leto in letošnji januar čas, ko si imel in še imaš opravka s pomembnimi dokumenti, izjavami, plačili, načrti itn. Prav verjetno je, da je bil to čas, ko si se moral-a odzvati sodišču; plačati zastarele terjatve; predati nekakšne načrte ali denar. Hkrati je to čas, ko je pomembno, da se zavedaš vsake pogodbe, ki jo podpišeš; vsake izjave, ki jo izrečeš; se zavedaš za vsak denar, ki ga prejmeš ali predaš. Naj bo vse dobro dokumentirano!

 

 

Prihodnji mesec se prične novo KI-jevo leto Bela Prst 8. Tvoje karmično leto torej. Čemu je to leto pomembno? Kaže ti na vse, kar delaš dobro in tudi na vse, kjer bi bili lahko rezultati veliko boljši. Zavedaj se; na vseh področjih življenja. Ne le na tistih, ki se ti sedaj zdijo zate najbolj pomembna. Kajti najbolj pomemben del vsega si ti: je tvoje počutje; je tvoje zdravje; je tvoja družina; je vse tisto, kar ti prinaša zadovoljstvo in srečo. Kajti le to, kar te osrečuje, ti zares prinese tudi prave rezultate.

 

 

 

 

Pa še to: Ko s 4. februarjem 2019 stopiš v novo energijsko leto, se zavedaj, da si že s 4. februarjem lani tudi pod vplivom nove devetletne 9 KI energije. To je čas, ko občutiš, da tvoja energija še ni takšna kot jo poznaš ali se zavedaš, da bi lahko bila. To je obdobje rasti, obdobje učenja in načrtovanja, obdobje negovanja vsega, kar si v svojem življenju želiš razviti. Hkrati to ni obdobje za velikopotezne podvige. Ko jih želiš uresničiti, lahko to narediš le korak za korakom. Dobro premišljenim, počasnim in načrtovanim. 

 

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image