Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Prst 8 - mesečni predvid - Marec 2019

Vojko J Kalan

Deluj s srcem

 

 

Gradi svojo vizijo 

 

Čas za nadaljevanje

 

Modra uporaba moči 

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2. Zate je bil to čas prebivanja v 9 KI hiši Črna Prst 2, kjer si se lahko okrepil-a ali pa stopil-a korak nazaj, če nisi upošteval-a predvida za prejšnji mesec. Kajti ta energija podpira vsakega, ki se 'znajde' v njenem krilu, vendar zaustavi vsakega, ki hoče prehitro naprej.  


Marec je zate prav poseben čas. Energija 9 KI hiše Svetlozeleno Drevo 3 ti daje na voljo mnoge nove priložnosti, sposobnost hitrega mišljenja in agilnega delovanja. To je čas novih (možnih) začetkov - kajti to je povsem odvisno od tebe. Ti si oseba, ki mora (ta mesec vedno) narediti prvi korak - ali pa vsaj sprejeti izziv, ki ti je ponujen. Hkrati ti ta mesed daje posebno moč. Razlaga bi bila izven okvirov tega predvida, zato raje pokliči za prave informacije.    

 

Marec ti torej daje posebno moč. Moč, ki je tako velika, da lahko izpolniš skoraja karkoli, vendar lahko tudi škoduješ sebi. Ker je to tvoje karmično leto, je to zate pomembno učenje.    

 

Marec je torej čas, ko lahko pričneš z nadaljevanjem vsega začetega pred letom ali dvema. Vendar se ni dobro lotevati povsem novih področij življenja, spreminjati poklic, se seliti itn...

 

 

"Goro bo premaknil le tisti, ki je v začetku premikal kamenčke." 

                   

                                                                 - kitajski pregovor

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image