Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Voda 1 - Mesečni predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9 KI Bela Voda 1

Mesečni predvid: April 2019

 

Veselje in delo z roko v roki.

 

 

 

Začetek konca 

 

Lepotni dodatki

 

Vidi se zaključek

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. Čas, ko ti je življenje pokazalo, kaj vse je tisto, kar še potrebuješ narediti (pri in v sebi), da uresničiš tvoje prave življenjske cilje. Kajti to je bil mesec gostovanja v 9 KI hiši Rumena Prst 5, ki jo imenujemo tudi 'hiša karme' - to je hiša učenja skozi vsakodnevne dogodke in situacije. Ko sprejmeš resnico, je to čas učenja. V vsakem primeru pa čas hitrih sprememb, ki jih ne opaziš vedno - dokler te obdaja avra mesečne energije.        


April je pravi čas, da dokončaš vse začeto pred petimi meseci in je le nadaljevanje načrtov začetih pred petimi, šestimi leti. In bodi brez skrbi, saj že v sebi čutiš, da so se tvoji načrti že uresničili. Kmalu nastopi čas za kvantni skok - za pričetek življenja na novi ravni!

 

Seveda to, da že lahko vidiš zaključek tvojih večletnih prizadevanj ne pomeni, da se lahko le usedeš in čakaš na njihovo uresničitev. In hkrati ti ni treba na vrat na nos skočiti v delo. Pomagaj si z ljudmi, ki so sodelovali s teboj že do sedaj. Pripravi jim ustrezno nagrado, plačilo in se jim zahvali. Pogled od daleč; dober odnos s soljudmi; dobra organizacija časa, sredstev in tvoje energije naredijo več kot nadvdušeno garanje. In seveda se spomni tudi na vsa področja življenja, ki so pomembna zate. Brez energije in dobrega počutja ni zdravja in ne zadovoljstva.

 

 

 

 

"Življenje je najbogatejše tedaj,

ko ga živimo kot spontano odpuščanje."

 

- Greg Anderson

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image