Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Voda 1 - mesečni predvid: Marec 2019

Vojko J Kalan

Sprejmi resnico- resnica te osvobaja

 

 

Učenje iz življenja

 

Družina in druženje

 

Lahkotnost urejanja odnosov

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2. Čas, ko so tvoje oči segale v daljave, vse potrebno zate pa se ti je ponujalo 'pred nosom', na dosegu tvojih rok. Ne le to, kar verjameš, da je pomembno zate - tudi tisto, kar je pomembno, a puščaš ob strani. Posebej so to dokumenti, izjave in pričevanja. Če ti je kaj ušlo 'mimo' hitro ujemi in naredi, kar se še da.


 

In 6. marec 2019 je tvoj prvi cel dan v novem KI jevem mesecu - v 'tvojem' mesecu, ko gostuješ v 9 KI hiši Rumena Prst 5. To je čas, ko ti svet servira resnico. Zavedaj se, da je v tem času zate pomembno vse, prav vse - tudi (in predvsem) tiste 'malenkosti', ki ti grejo na živce in jih z veseljem prestavljaš na 'jutri'. 

 

Moj prijatelj Matic, ki veliko potuje, mi je povedal zanimivo zgodbo iz Južne Amerike. Pravi: "Ko se z domačinom 'zmeniš' za nekaj, kar ga ne zanima preveč in ga vprašaš, kdaj bo to naredil, je odgovor 'mañana' (manjana - jutri), ali drugače povedano - 'Mogoče enkrat v prihodnosti, če se mi bo dalo!'"

 

 

Najpomembnejši nauk te zgodbe zate je: ne odlašaj na kasneje (niti na jutri), kar lahko narediš prav ta trenutek. In prvi korak pri tem je, da sprejmeš resnico, pa naj še tako boli. Kajti, ko se resnici upiraš, verjameš, da bi se moral svet obračati drugače - 'po tvoje' - a ko resnico sprejmeš, globoko v sebi že iščeš rešitev. 

 

Še posebej pomembna so sporočila, ki zadevajo tvoje počutje in tvoje odnose z bližnjimi. Tako nikar ne uhajaj pred resnico, pred okoljem in pred sabo v zabavna okolja med neznane ljudi, temveč se sooči ravno s tem, kar te najbolj boli in seveda tudi z vsem tistim, kar ti gre od rok.

 

Kajti karma ti ne kaže le tega, čemur se izogibaš, česar ne maraš, temveč tudi vse tisto, kjer odlično napreduješ in dobro izpolnjuješ zadane si načrte.

 

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image