Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Odlične priložnosti za 9 KI ljudi: Bela Kovina 6

Vojko J Kalan

 

Meditacija

 

Samo še malo 

 

Nov(r)i začetki 

 

Posvetitev

 

 

 

Leto 2019 je leto novih začetkov za 'šestice'. 

 

To so prav posebni začetki, kajti ljudje rojeni v 9 KI energiji Bela Kovina 6, so od lanskega februarja naprej celih devet let pod vplivom 9 KI energije Vijolični Ogenj 9, letos, v letu 2019 pa je leto, ki je ugodno za nove začetke. To je čas, ko 'šestice' srečajo kopico novih ljudi; ko se jim ponudi kopica novih priložnosti in se jim odpira brezmejno število priložnosti na vseh področjih, za katera so kadarkoli v življenju imeli zanimanje - če so ga kazali ali pa ne; če se tega zanimanja zavedajo, ali pač ne.   


Februarja je življenje šesticam pokazalo le malo tega, kar jih 'čaka'.

 

Sedaj kakšna 'šestica' poreče. "Ja, saj je bila priložnost, pa se ni nič zgodilo!" In prav ima. Letos se nič ne zgodi, če 'šestica' sama ne naredi prvega koraka. Priložnost se pokaže, je tukaj, nekaj časa (malo časa) čaka - je na voljo, nato velja tisti slovenski pregovor: 

 

"Priložnost izgubljena ne vrne se nobena!"   

 

Zatorej velja: Če si 'šestica' ali če imaš 'šestico' v družini: "Ko hočeš, da se priložnost zgodi, jo moraš zgrabiti takrat, ko se ti ponudi." Ne čakaj, ne premišljuj. 

 

 

Že v naprej moraš vedeti, kaj te zanima.

 

 

Poznati moraš svoje sanje in si jih upati uresničevati! Poznati moraš svoje cilje in delovati za njihovo uresničevanje. In, če svoje naloge nisi opravil-a v preteklih dveh letih, imaš sedaj na voljo dva meseca za 'popravni izpit'. Da, samo dva meseca: Marec je čas, ko ti delo na sebi pokaže tvoje sanje, tvoje želje, tvoja zanimanja. Seveda le, če deluješ na pravi način!

 

 

Ali veš, kateri je pravi, delujoč način?

 

 

In mesec april je tisti, ki ti omogoči, da svoje cilje jasno oblikuješ, jih zapišeš, organiziraš in se pripraviš na 'nori' mesec maj, ko se ti odpro vsa vrata. In, ker bodo vsa odprta, je pomembno, skozi katera stopiš. Kajti, če si v Ljubljani in se odpelješ z vlakom proti Mariboru - ali si lahko čez dve uri v Kopru?

 

 

Želiš vedeti, kaj in kako početi, da bo tvoj start v mesecu maju dober; v pravi smeri; s pravo hitrostjo?  Lahko ti pomagam. A odločitev je (posebej letos) le tvoja! Prvi korak in iniciativa sta le tvoja. Le to, kar 'potegneš' naprej, se bo razvijalo v želeni smeri. Pokliči me, se pogovoriva!

 

   

In seveda je vedno, VEDNO, najprej poskrbeti zase. A o tem, kaj je to, da nekaj narediš zase je toliko pogledov, kolikor je ljudi. Poglej tiste, ki jim to uspeva in jih vprašaj kako to počnejo! Moj predlog: Vsak dan si privošči petnajst minut v tišini, miru in mirovanju. Lahko v naravi, lahko v sobi, a brez velikih živali in ljudi, ki bi te motili.

 

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image