Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rdeča Kovina 7 - Mesečni Predvid: Marec 2019

Vojko J Kalan

Ko se ti zatakne, se spomni na ta predvid

 

 

Čas učenja

 

Poskrbi zase

 

Hiti počasi 

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2. Zate je bil to čas globokih notranjih sprememb, ki se jih sedaj pomalem že zavedaš, ali pa šele počasi prihajajo v zavest. Februar je bil mesec, ki ti je v medosebnih odnosih pokazal pravo resnico, ko se zavedaš kateri ljudje so že decembra zapustili tvoje življenje. 


Marec ni čas za hitre, nenadne in nenačrtovane aktivnosti. To je zate čas učenja in čas načrtovanja. Tako je bolje, da mirno in tiho povečuješ svojo energijo in s tem fizično, čustveno in intelektualno moč. Dobro je, da se posvetiš učenju tistega, za kar verjameš, da boš potreboval-a v prihodnjih mesecih. In, ko imaš občutek, da moraš nujno pomagati soljudem, se zavedaj, da si ta mesec ti tisti / tista, ki potrebuješ pomoč prav na tem področju, ki ga opaziš za druge.          

 

Marec je torej čas, ko je dobro, da vse fizične aktivnosti dobro premisliš, preden se jih lotiš. Pravzaprav je za vsak korak, za vsako potezo, ki jo narediš - da jo narediš zelo, zelo, zelo, zelo počasi. Da se soočiš s situacijo in vedno deluješ mirno in prijazno. 

 

Pomembno je tudi, da vsako svoje nezadovoljstvo izraziš takoj! Takoj, ko to lahko narediš mirno in prijazno. Kajti 'zlaganje nezadovoljstev na kup' ni nikoli zaželeno, ta mesec pa še najmanj. Kajti, ko bo kup prevelik, se tvoje nezadovoljstvo 'razpoči' in v tej eksploziji izgubiš preveč energije.        

     

 

 

"Drevo, mogočno, da ga ne objameš z rokami, vzklije iz drobnega semena.

Tempelj, višji od devetih nadstropij, zraste iz prgišča ilovice.

Potovanje, dolgo tisoč milj, se začne z enim samim korakom."

 

- Taoistična modrost

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image