Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rdeča Kovina 7 - Mesečni predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9 KI Rdeča Kovina 7

Mesečni predvid: April 2019

 

Vse, kar vidiš na drugih - si ti!

 

 

 

Naprej 

 

Osebna rast

 

Začetek nadaljevanja

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. To je bil zate čas gostovanja v 9 KI hiši Črna Prst 2. Čeprav je to čas priprav, čas zbiranja energije in čas načrtovanja za nove aktivnosti je to zate tudi čas močnih strasti. Tako se ti je bilo včasih težko upreti hitrim korakom k uresničitvi tvojih idej. A velikokrat se je zgodilo, da se te aktivnosti ne končajo uspešno. Če pa si sledil-a predvidu za marec, je bil to čas priprav za mesec april.          


April ti omogoči, da narediš vse tisto, kar je šlo mimo tebe lansko leto. Hkrati je to čas, da lahko bolj krepko poprimeš za tiste aktivnosti, ki so ti pokazale vsaj nežne rezultate. In, da pričneš aktivnosti na področjih, za katere verjameš (veš), da živijo v tvojem bistvu in se zavedaš, da brez njih nisi to, kar zase čutiš.

 

 

April je torej čas, ko moraš jasno videti vizijo svojega življenja. Kajti ti si tista / tisti, ki mora stopiti v akcijo, da se bodo stvari odvijale naprej. Pa ni dovolj le začetek. Sanje, ki te vodijo morajo biti tiste, ki so tako močne, da bodo trajale še v prihodnjih mesecih in letih. Le tako jih dosežeš in tudi presežeš.

 

 

 

 

 

"Življenje je kot ljubezen:  ni lahko in mirno stanje,

je težka in čudovita pustolovščina."

 

- Andre Fayol

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image