Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rdeča Kovina 7 - Mesečni predvid: December 2018

Vojko J Kalan

Tvoja mesečna 9-zvezdni KI energija

 

Tvoja mesečna 9-zvezdni KI energija

 

Nevidna aura

 

 

December te objame v nevidno aurično posodo, v kateri se dobro počutiš vse dokler od sveta ne pričakuješ, da bi se obnašal 'po tvoje' - po tvojih pričakovanjih ali pa zahtevaš uresničitve tvojih namer in ciljev na tvoj način, ali pa svet od tebe hoče kaj takšnega. 9 KI mesečna energija hiše Bela Prst 8 te zavije v nevidno jajce, ti daje občutek popolnosti. Hkrati te nosi v nov svet, ki ga ugledaš šele prihodnje leto. Ker pa si zavit v nevidno avrično polje, lahko pogosto doživljaš, da te ljudje v tvoji okolici ne dojemajo, ne razumejo in le redki te sprejemajo takšnega kot si.

 

Decembra imaš veliko moč in veliko energije. To naredita kombinacija letne in mesečne energije. Tako ti v tem času pripravljenost za velike življenjske spremembe omogoča, da v resnici lahko stopiš na novo življenjsko pot, ki jo tlakuješ že od začetka leta.   

 

In to je dobro. Edino, česar se moraš zares izogibati pa so hitre odločitve zaradi nezadovoljstev, ki nastajajo v tem času. Nezadovoljstev, ki so še delčki preteklosti in te ovirajo pri zasnovani spremembi. Zavedaj se, da bodo ti deli preteklosti 'odpadli' sami, ko nadaljuješ pot k novim ciljem, tako se ob njih ne splača veliko ustavljati, niti zaradi njih hitro in nepremišljeno ukrepati. Zato ohranjaj miren um. Ne dovoli si, da te karkoli preveč vznemiri.

 

 

Hitro se približuje leto 2019. Čas, ki je ugoden za razvoj začetega v letošnjem letu. Pri tem ohranjaj odprt um, kajti nič od tega kar načrtuješ, se ne bo dogajalo tako kot si to videl-a v tvojem umu v preteklih letih. Z letošnjim letom te je čas iz devetletne 9 KI hiše slave, uspeha, vizije, možnosti in priložnosti Vijolični Ogenj 9 pripeljal pod streho 9 KI hiše Bela Voda 1 za celih devet let. Devetletna energija vode ti pomaga, da se tvoje ideje in prizadevanja letos in prihodnje leto uresničujejo laže in hitreje. Hkrati pa to pomeni tudi, da hitreje kopni tvoja osebna energija. Tako se letos pričenja čas, ko ti toplo priporočam, da začneš še več pozornosti posvečati sebi, tvojemu počutju in tvoji energiji. Sprememba je enostavna, vendar za večino ni lahka. Večina ljudi je namreč pripravljena plačati veliko denarja za avto, za hišo, celo za vrtnarja in zidarja - niso pa pripravljeni na spremembo načina prehrane, zamenjavo vrste živil in sprejem odgovornosti  za svoje počutje in zdravje. Če si ti izjema. Stopi korak naprej. Lahko ti pomagam.   

 

 

 

   

Počutje in zdravje
 

Počutje in zdravje

 

Delaj 'na sebi'

 

 

 

Mesečna energija je zate ugodna in podporna. Daje ti veliko moč in energijo. Tako najbrž ne čutiš potrebe za vlaganje pozornosti v spremembo, v izboljševanje tvojega življenjskega sloga. Po drugi strani prav ta mesec na svojem telesu doživljaš to, na kar so te karmični dogodki (situacije) opozarjali že septembra. Oktober je bi že mesec, ki je že kazal rezultate tvojega (ne)prizadevanja, sedaj pa je tukaj resnica. Če je tvoje zdravje odlično, čestitam. Če pa sedaj imaš težave s počutjem sedaj, ti toplo priporočam, da uvedeš spremembe v tvoj življenjski slog. Kajti sedaj je odličen čas za to: Letošnje leto je odlično začetke v decembru, mesecu preobrata in energija te podpira v novem življenjskem slogu tudi v prihodnjih letih. Tako je tvoje zdravje v bližnji in malo bolj oddaljeni prihodnosti še kako odvisno od tvojih odločitev - sedaj in vztrajanja pri njih v prihodnje. 

 

Že vse življenje se ukvarjam z izbiro prave hrane zase. V to me je 'prisilila' bolezen v rani mladosti. Zadnjih devet let se ukvarjam z bolj zdravo prehrano in zdravju in počutju podpornim življenskim slogom. Čeprav nisem več rosno mlad, (letos sem stopil v šestdeseto leto življenja) sem v zadnjih devetih letih krepko izboljšal svoje počutje in zdravje. Ko se odločiš narediti korak k boljšemu počutju in zdravju, se lahko tudi glede tega obrneš name.

 

 

 

 Manj časa kot imaš, več si ga pokloni in več ga boš imel

 

Zelo pomembno: pokloni si čas zase. Vsaj petnajst minut. Vsak dan. Pokloni si čas v miru in tišini in mirovanju. Brez telefona, brez prijateljev, brez radia, tv in glasbe in brez domače živali, ki ti jemlje pozornost. Naj bo tvoj um 'žival', ki jo paseš. A pazi! Na pašo ne sprejemaj tegob in strahov. Naj se le pasejo. A izven tvoje ograde. In pozorno jih spremljaj, da mirno odvrneš vsako njihovo vmešavanje v tvoje sanje. - Čas zase se ti bogato obrestuje z rešitvami težav. In te rešitve ne pridejo na dan med temi petnajstimi minutami. Ne. Pridejo na dan takrat, ko jih potrebuješ!   

 Ljubezen in odnosi
 

Ljubezen in odnosi

 

Ohranjaj odprto srce

 

 

Mesečna energija ta mesec ni najbolj prikladna za druženje z ljudmi. Še posebej ne z neznanci. Še dobro, da te je tvoja rojstna energija obdarila z mnogoterimi lastnostmi, s katerimi laže komuniciraš z ljudmi. In te lastnosti skozi življenje še razvijaš. Kljub temu te tisto energijsko avrično jajce nekako zapira pred tem, da bi te ljudje razumeli kot običajno. Tako je morda potrebno še malce več truda in pozornosti, da ljudem sporočiš doživljenje tvojega sveta in jim ga naslikaš v njihovem umu. Pomaga tudi, ko jih pri tem prosiš za pomoč. Potrpežljivost in uporaba tvojega znanja in sposobnosti sta ta mesec na preskušnji. 

 

Na vsak način se izogni jezi. V sebi ali pa tisti, glasni, v kontaktu z drugimi ljudmi. Skušaj dojeti to, kar ti pišem v tem predvidu. Prepričan sem, da ti te informacije lahko krepko pripomorejo k še boljšim odnosom s tvojimi bližnjimi.       

 

 Posel, služba, denar


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Kvalitetni preskok

 

 

 

November je bil takorekoč zaključni mesec tvojega letošnjega poslovnega leta. Kar je bilo pomembno, se je zgodilo do sedaj. December je boljši čas za kvalitetni preskok in nadaljevanje tvojih poslov na tistih področjih, ki jih uspešno vodiš skozi celo leto. Sicer je še vedno čas, da pričneš kaj novega; stopiš v nove projekte. To še posebej velja, če jih načrtuješ že iz leta 2017 naprej. Pa tudi na področjih, ki niso konkretno načrtovana - le, da te vodijo k tvojim sanjam in k tvojim dolgoročnim ciljem še lahko pričneš delovati. Za vse si vzemi dovolj časa za premislek in za načrtovanje. V akcijo lahko 'skočiš' že prihodnji mesec. Res ugoden čas za začetek novih podvigov pa je po prvem tednu aprila 2019.    

 

 

 

 


Potovanja in izleti

 

Potovanja, izleti

 

Proti vzhodu ali zahodu in nazaj!

 


Veliki mojster 'vzhodnih' znanj in moj učitelj Master Yu je nekoč rekel: "Bolje se je premakniti kamorkoli kot da se sploh ne premakneš."  Mesec december je zate prav poseben čas. Kot sem ti že omenil in lahko tudi že čutiš, imaš okoli sebe neviden plašč, nevidno avro, ki preprečuje, da bi se informacije res hitro širile od tebe navzven, pa tudi od zunaj k tebi. Tako omejen pretok informacij ima za posledico, da se tudi v tvojem umu ne dogaja prav veliko. In takšen čas je odličen za potovanja in izlete. Še posebej, ko poznaš in upoštevaš 9 KI smeroslovje in njene ugodne in neugodne smeri. Čeprav letos zate smeri potovanja vzhod - zahod niso ugodna in zaželena, si lahko privoščiš kratke izlete v tej smeri. Nikakor pa ne potuj daleč - ne več kot dvojno razdaljo tvoje povprečne dnevne migracije - in ne za dalj kot za teden do deset dni.     

 Pregled meseca

 

Pregled

 

Med prijatelji v nov svet

 

 

Mesečna energija ti je podporna in 'preobrat' hkrati prihaja v času, ko ti dobro dene, da imaš večjo moč in stopiš novim idejam in novim uspehom naproti. Ko se v tebi pojavlja nezadovoljstvo, je najbolj pomembno, da ohraniš mir. Da znaš mirno delovati s soljudmi in, da te nezadovoljstvo ne zavede v hitre, nenačrtovane in nepremišljene odločitve. 

 

Ves čas in na vsakem koraku se zavedaj, da ljudje naredijo najboljše, kar v danem trenutku znajo in zmorejo. Ti imaš možnosti vsako stvar sprejeti na takšen ali drugačen način. Od tebe je odvisno, ali stopiš na bananin olupek ali pa ga raje pobereš in vržeš v smeti. Pripravljenost na neželene trenutke ti pomaga, da te 'vrelce' nezadovoljstva ujameš še pravi čas in jih spremeniš v delovanje v smeri tvojih dolgoročnih želja, sanj in ciljev. 

 

Poleg vsega, kar ti pišem v vsem predvidu je gotovo zelo pomembno tudi to, da niti ne poskušaš do sijaja dokončati vsake stvari, ki se je lotiš. Postavi si meje. Meje v kvaliteti odnosa; mejo v tem, kar delaš v poslu; mejo v vsaki dejavnosti, ki jo opravljaš ta mesec. Kajti glajenje (poliranje) tega kar delaš ti vzame preveč časa in energije, ki ti ju nato manjka, da bi vsaj poprečno opravil druge stvari in živel kolikor toliko zadovoljno življenje. 

 

Izogibaj se druženj (tudi silvestrovanja) v množici nepoznanih ljudi. Raje se giblji v družini, med prijatelji, sodelavci in znanci. Čemu? Ker je to čas, ko te utegne kdo zamenjati za koga drugega in iz tega lahko pride do neprijetnih posledic. 

 

 

 

Pa še to:  Vsebina tvojega življenja: dogodki, način doživljanja, ... je močno odvisna od tvoje poglavitne misli. Pojavlja se torej vprašanje: Kaj poglavitna misel je?. Pa tudi: Kako ohranjati poglavitno misel vsak dan, ves dan? In to v letu, ko je tvoj um dinamičen in spremenljiv!  Na to vprašanje lahko odgovorim s primerom: Ko je človek lačen, išče hrano. Če je zelo lačen, išče kakršnokoli hrano. Če ga zebe, išče zatočišče, obleko, sončno svetlobo ali katerokoli telo ob katerem se ogreje: radiator, drug človek, topel kamen, pes,.... Poglavitna misel v prvem primeru je: hrana. V drugem primeru pa - toplota. Pomembno je torej, da v vsakem trentku dneva v sebi vzdržuješ tvojo poglavitno misel. Zaželeno je, da je oblikovana iz tvojih sanj - vendar mora biti zate uresničljiva (pa čeprav se drugim zdi, da ni mogoča).

 

 

 

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image