Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rdeča Kovina 7 - Mesečni predvid: Januar 2019-1

Vojko J Kalan

Zgrabi priložnost. Poglej v prihodnost.

 

 

 

 

Mesečna energija

 

Ples na odru

 

 

Januar 2019 je zadnji mesec 9 KI energijskega leta 9, ko še gostuješ v 9 KI hiši Svetlozeleno drevo 3. To je bilo (in je še) leto novih začetkov - na nov način, v tvojem novem svetu. Kajti lansko leto se je pričelo devetletno obdobje, ko nate vpliva 9 KI energija Bela Voda 1. Energijski vpliv nate je zelo zanimiv in zate tudi zahteven. Potiska te naprej. Od tebe zahteva, da narediš nove korake k uresničevanju samega sebe. Hkrati se lahko počutiš potisnjenega / potisnjeno v kot. Kot da se nikamor ne moreš premakniti. A to je le tvoja trenutna resnica in je daleč od možnosti, ki so ti na voljo. Posebej to velja za ta mesec: Januar 2019 ti nudi vpogled v tvojo prihodnost. Seveda pa moraš za to delovati na pravi način. Se prizemljiti in odpreti oči in um. Kako to narediš? Pokliči me, pa ti povem.

 

 

Mesečna energija 9 KI Bela Voda 1 je podporna za tvojo letno energijo. Ker pa je zate januar hkrati zadnji mesec pred vstopom v daljše, letno obdobje tvoje karme, je še posebej dobro, da si dovoliš pogled v ogledalo tudi z odprtim srcem. Na ta način zaživiš lepše, boljše in bolj uspešno.        

 

 

 

 

Počutje in zdravje

 

Prizemljitev in prava izbira

 

Oči, jetra, srce, osrčnik, jezik in razne tegobe v zvezi z glavo in živčevjem so v tem času pogoste težave, s katerimi se lahko srečuješ. Uravnavaš jih lahko s pravim - zdravim življenjskim slogom. (Z veseljem ti pomagam, saj se tovrstne težave rešuje dokaj enostavno.) 

 

In, če ne deluješ v pravi smeri - ne narediš sprememb v katere si globoko v sebi želiš, se pričnejo težave z bolečinami v križu, ki se večajo in ne ponehajo.

 

Če iščeš rešitev v medicinski doktrini te protibolečinske tablete le postavijo v drugo dimenzijo, kjer se manj zavedaš sebe in tvojega pravega sveta. Na ta način se le oddaljiš od zadovoljstva, od zdravja in od sreče, za katero imaš v naslednjih letih vse možnosti, da jo dosežeš. 

 

 

Predvid je pisan tako, da ti le celoten da polno sliko, ki ti jo hočem naslikati. Tako ti priporočam, da ga čitaš od vrha navzdol (če se le da - večkrat). Celostna energija je uvod v počutje in zdravje in to v vse druge tvoje dejavnosti.

 

 

Tvoje telo je edino, s katerim lahko izkušaš ta svet in živiš tvoje življenje. Že Hipokrat je rekel: "Naj bo hrana tvoje zdravilo in ne zdravila tvoja hrana." Hkrati je nujno vedeti, da vsako čustveno stanje vpliva na to, kako kot hrano telo predela in tako je tvoje razpoloženje ravno tako pomembno. Spanje, počitek, voda, zdravi obroki, gibanje... Vsak ve, da je to pomembno, pa vendar se prične s tem ukvarjati šele takrat, ko je v težavah. Vsi vemo, kaj - vendar le malokdo ve: Kako? Tu se večini zatakne, saj uspejo nov način življenja živeti le nekaj dni, v boljšem primeru nekaj tednov. Nato pa zopet 'padejo' v stari ritem. Imej več pameti. Sprejmi pomoč. Kajti večina se ne zaveda da: "Ko se dva ali več ljudi odločita za isti cilj, je ta cilj neizbežen!" Ko si z menoj - se sto odstotvno zavzemam, za tvoj cilj. Kar pa običajno ne velja niti pri odnosu s partnerjem s katerim živiš. Mar ni tako?   

 

 

 
 

Ljubezen in odnosi

 

Uspeh, druženje in osebna rast

                                                                               

 

 

Večina ljudi, ki so okusili slavo in uspeh za dalj časa, so dojeli, da je zelo težko v istem času združiti uspehe v družbi, popularnost in osebno rast. Seveda se ne izključujejo. Da pa lahko dosežeš oboje, je potrebno delovati na pravi način. Kajti dolgoročno ni dovolj, da doživljaš slavo in poslovne uspehe, da te družba obožuje in si te želi v svoji sredi. In ko si izčrpan-a, se vrneš domov in obnavljaš svojo energijo. Prizemlji se. Ozavesti to - kje dobiš energijo in kje jo izgubljaš. Kajti res je, da te januarja skoraj povsod sprejmejo z veseljem in radostjo - tudi doma. In zato, da lahko živiš lepše in boljše življenje poznam preprost recept: "Če nimaš kaj delati, tega ne delaj tukaj!" . Odstrani se torej iz družbe, od katere nimaš nič. Kjer ne moreš nič dati ker ničesar ne sprejmejo in od katere nič ne dobiš. Prizemlji se. Pojdi domov. In del svoje energije pokloni tistim, ki te vedno sprejmejo. Nekoč bolj in drugič manj veselo. 

 

         

 

  


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Priložnosti

 

 

 

Priložnosti se ti odpirajo na vseh področjih tvojega življenja. Opaziš pa lahko le tiste, na katere je usmerjen tvoj um in tvoje delovanje. In, ko želiš od tega meseca več, obstaja vsaj še en način delovanja, ko je priložnosti še več in so še boljše. Zahtevajo pa vso tvojo inteligenco in vso modrost. Si pripravljena-a na to možnost? Če si, je recept preprost, vendar ni vedno lahek:

 

Upoštevaj vse, kar je navedeno v predvidu doslej. Poskrbi za svojo energijio in tvojemu telesu in zdravju podporen življenjski slog; pokloni si čas zase v tišini, miru in mirovanju; govori pol manj in pozorno izbiraj način govorjenja, da poveš vse tisto kot si bil-a namenjen-a. Naredi pol kretenj, gibov manj kot jih delaš običajno in opravi vse, kar si bil-a namenjen-a. 

 

Ta način ti pomaga, da se prizemljiš, da prihraniš energijo in jo pretvoriš v moč. Moč, ki ima za posledico to, da te vsi gledajo s spoštovanjem in pozorno poslušajo. Moč, ki naredi tvoj korak - kraljevski, da te vsi pozdravljajo. Naredi to ta mesec, ko te energija k temu podpira in se nauči tako delovati tudi v prihodnje. Uspeh pride!

 

Ko želiš večje rezultate doseči hitreje, me povprašaj kaj je in kako izgleda coaching! Kajti vsak potrebuje coacha in coaching. In coaching je tudi dosegljiv vsakemu. Vprašaj me kako.
 

 

Potovanja, izleti

 

Denar se kaže na severovzhodu, uspeh na jugozahodu!

 


Pa vendar ti dve smeri ta mesec nista ugodni zate. Najbolj ugodno je, da si tu, kjer si. Da deluješ, živiš, se veseliš in žanješ uspehe v tvojem življenjskem okolju. Na ta način tudi najbolje stimuliraš sebe, da še večje uspehe doživiš v prihodnje. Kajti pravi ljudje, pravi dogodki se ta trenutek vrstijo prav tukaj - kjer si - sedaj - vsak trenutek.

  

 

Pregled

 

Bodi tu, sedaj. Odpri oči in srce

 

 

Mesečna energija te spomni na čas od leta 2009 do konca leta 2018. To je bil čas mnogih možnosti in priložnosti. Čas, ko so ti uspevali mnogi, celo nenačrtovani podvigi. To je bil čas, ko so ljudje tvoje delovanje opazili vedno: takrat, ko je to bila tvoja želja in tudi takrat, ko je bila tvoja želja, da si v ozadju. Takšen čas se je z letom 2018 končal. Le od časa do časa se še zgodi, da za mesec ali leto doživljaš podobne podvige. In januar letošnjega leta je takšen. Celo boljši. Vendar le, ko poskrbiš za prizemljenost - za zavedanje sebe in sveta, v katerem si.   

 

Zdaj je še čas, da se naučiš delovati tako, da k ciljem in uspehom prideš hitro in enostavno, brez razmišljanja o tem, kaj se je zgodilo v preteklosti, brez občutenja strahov in prevelike opreznosti. Hkrati je januar čas, da v svojem zavedanju ohraniš ljudi, ki so ti ta čas stali ob strani in ti pomagali celo takrat, ko tvoja pozornost ni bila usmerjena nanje. To so ljudje, ki so ti zvesti. Ki so tvoji vodje ali / in tvoji sledilci. Vedno so s teboj in vedno ti stojijo ob strani. 

 

 

Izkoristi dobre priložnosti, ki se ti ponujajo. In ponujajo se ti na področjih, na katera je usmerjen tvoj zavestni, še posebej pa 'nezavedni' um. Ti torej usmerjaš vrsto dogodkov. Zato odpri tvoj um in tvoje srce. Na ta način se lahko zaveš, katera so tista področja, ki se jih ne zavedaš, pa so še kako pomembna zate.

 

 

 

 

Pa še to: Ko s 4. februarjem 2019 stopiš v novo energijsko leto, se zavedaj, da te je tvoj korak že lansko leto za devet let pripeljal pod vpliv 9 KI energije bela voda 1. Ta energija je mnogokrat bolj prijazna kot tista, s katero si živel in doživljal od leta 2009 do februarja 2018, pa vendar te ta energija na tiho, na neopazen način izčrpava. Tako je dobro, da se naučiš delovati z njo, da ohraniš dobro počutje, moč in zdravje. 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image