Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rumena Prst 5- Mesečni Predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9 KI Rumena Prst 5

Mesečni predvid: April 2019

 

Zadržuj se daleč od velikih teles vode.

 

 

 

Ogledala

 

Kdo je kdo

 

Uredi svoje okolje

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. Zate je bil to čas prebivanja v 9 KI hiši slave in popularnosti - v 9 KI hiši Vijolični Ogenj 9. Torej je bil marec mesec, ki te je spomnil na leto 2017. Pa vendar je bil čas popolnoma drugačen, kajti od lanskega leta devetletno gostuješ v hiši sprememb, ki te podpira, da pričneš delovati sebi v prid - kar je lahko popolnoma drugače kot pa ti o tem 'pripoveduje' tvoja glava. Marec je bil bolj podoben energiji v kateri si gostoval-a lani avgusta. Le, da je bila situacija nekako postavljena 'na glavo'.      


April zate ni najbolj prijazen mesec. Lahko pa je koristen, ko znaš na svet pogledati z drugimi očmi in se pri tem zavedaš, da svet odseva tebe in tvoja dejanja in hkrati ti odsevaš svet in njegova dejanja. Brez časa, ki ga preživiš v miru in v tišini lahko pri tem nastane zmeda kot v 'sobi ogledal'. Kajti premnoga ogledala zlahka zmedejo tvoje občutke o koordinaciji v prostoru, v času - v dojemanju občutkov in reakcij ljudi okoli tebe. Tako se ti lahko pogosto zgodi, da ljudje v tvoji bližini zatrdijo, da niso izgovorili besed, ki si jih slišal-a. Pogosta pa je tudi situacija, da ljudje ne slišijo tvojih besed ali pa te sploh ne opazijo.   

 

 

Ko si torej pokloniš nekaj minut časa zase - po vsakem pogovoru, sestanku, srečanju. Ti stvari postanejo jasne kot voda v gorskem izviru. Hkrati je bolje, da se več družiš le z ljudmi, ki so v tvojem življenju vsak dan, ki so ti zvesti. Tako ti ostane več časa, ki ga pokloniš sebi: tvojemu delovanju v prid zbiranja energije; v prid načrtovanju dolgoročnih sprememb na področjih kjer se v tvojem življenju že pojavljajo nezadovoljstva.

 

 

"Življenju ni že vnaprej namenjeno,

da postane breme za mnoge in praznik za nekatere,

ampak da za vse postane prizadevanje,

za katero bo vsakdo odgovarjal."

 

- Alessandro Manzoni

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image