Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rumena Prst 5 - Mesečni Predvid: December 2018

Vojko J Kalan

Tvoja mesečna 9-zvezdni KI energija

 

Tvoja mesečna 9-zvezdni KI energija

 

Plavanje v lastnem svetu

 

Novembra ti je karma govorila 'svoje'! Za uspešno obvladovanje situacij je bilo potrebno uporabiti kar veliko količino energije, ki pa ni bila vedno na voljo. Letošnje leto ti je lahko v poduk, kako delovati, katere in kakšne navade naj uveljaviš v svojem življenju, da imaš vedno dovolj energije za dobro počutje in 'normalno' delovanje. Mesec december te sam vodi k redu in disciplini. Seveda pa red in disciplina nista dovolj, ko ju ne uporabljaš v prave namene, to je za redno skrb za 'telo in dušo'. Kajti na ta način ta mesec dobiš dovolj energije, da dobro opraviš vse (v prejšnjih mesecih zadane) obveznosti in jo dobivaš dovolj tudi za tvoje osebno življenje. Kajti čeprav se ti morda ne zdi, je letošnje leto tisto, ko globoko v sebi postavljaš temelje za tvoje 'novo' življenje, ki se bo začelo februarja 2020, ko dobiš 'sunke' energije marca 2020 in ga res močno začutiš maja istega leta. Do takrat pa bo preteklo še veliko vode pod savskim mostom, pa vendar je bolje, da ti do takrat ni dolgčas in se na te nove začetke dobro pripraviš.

 

 

Hitro se približuje leto 2019. Čeprav bo letna energija prihodnje leto zate bolj blagodejna kot letošnja, je to čas, ko boš na najnižjem energijskem nivoju v devetih letih od letos do leta 2027. Pa se da tudi takšen čas dobro uporabiti za tvojo rast, za napredek in uspeh v prihodnjih letih. Ko čas uporabiš za osebno rast, za načrtovanje in za učenje, te energija v prihodnjih letih 'ponese' k tvojim začrtanim sanjam. Ko vztrajaš v dobrem življenjskem slogu, da dosežeš svoje sanje, se te v polni meri razcvetijo po letu 2028 in naprej...

 

 

 

   

 

Počutje in zdravje


 

Počutje in zdravje

 

Zdravje je v tvojih rokah

 

 

 

Ker je tu konec leta, sedaj že poznaš v letnem predvidu napisano resnico, da se ti letos lahko bolj pogosto pojavljajo težave s spodnjim delom telesa, z ledvicami, z žolčem, z ušesi, s krvjo, limfo in z vsem, na kar ti organi vplivajo. Upam, da ohranjaš zdravje v svojih rokah namesto, da ga predajaš drugim. Kajti dolgoročno lahko le ti deluješ tako, da počutje spraviš na 'zeleno vejo'. A ne pričakuj, da tam ostane brez tvojih dolgoročnih prizadevanj. Že res, da je tvoje telo močno in, da bolje prenaša izzive, ki druge že položi v posteljo. Pa vendar takšnih situacij ne velja ignorirati. Bolje je, da deluješ takoj in v svoje življenje spremeniš v dolgoročne navade, ki podprejo tvoje dobro počutje. Ne bodi eden izmed tistih, ki vedo, kako pomembno je zdravje, a niso pripravljeni odvreči niti ene svoje stare (slabe) navade. (Kot je recimo čips in pivo pred televizorjem ali pa cela čokolada pred računalnikom itn...). Prični z majhno spremembo sedaj, ko čutiš potrebo in jo vzdržuj še potem, ko težavo odpraviš. Nato z eno spremembo naenkrat spet izboljšaj svoj življenjski slog. Ne bodi kot večina, ki 've', da je dobro biti zdrav in poln energije, a za to ni pripravljena storiti nič drugega kot stopiti po novo škatlico medikamentov...

 

Zelo pomembno: pokloni si čas zase. Vsaj petnajst minut. Vsak dan. Pokloni si čas v miru in tišini in mirovanju. . Brez telefona, brez prijateljev, brez radia, tv in glasbe in brez domače živali, ki ti jemlje pozornost. Naj bo tvoj um 'žival', ki jo paseš. A pazi! Na pašo ne sprejemaj tegob in strahov. Naj se le pasejo. A izven tvoje ograde. In pozorno jih spremljaj, da mirno odvrneš vsako njihovo vmešavanje v tvoje sanje. - Čas zase se ti bogato obrestuje z rešitvami težav. In te rešitve ne pridejo na dan med temi petnajstimi minutami. Ne. Pridejo na dan takrat, ko jih potrebuješ!   

 Odnosi in ljubezen
 

Ljubezen in odnosi

 

Nežno in prijazno

 

 

In odvadi se glasnemu izgovarjanju tujih misli. Že res, da nekako veš, kaj si drugi mislijo, kaj čutijo in celo, kaj bodo povedali. Pa vendar je 'branje' tujih misli in občutkov v našem življenju 'prepovedano'. Kajti v sogovorniku takšno branje ne povzroči prijaznih občutkov. Ravno nasprotno. Prebudi jim strah. Strah pa je največji sovražnik lepih in prijaznih medosebnih odnosov. To še posebej velja v tem času, decembra, ko imaš kopico obveznosti in jih rešuješ 'v paketu' in na hitro. Zavedaj se, da hitreje opraviš tvoje delo, ko imaš dobre odnose z bližnjimi. Pa naj bodo to sodelavci ali družina ali pa tebi najljubša oseba...      

 

 Življenjski cilji, posel, služba, denar


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Izpolni obljube

 

 

 

Sedaj je čas plačila za tvoje preteklo delovanje v letošnjem letu. Hkrati je 'inkaso' v veliki meri odvisen od tvojega delovanja ne le v nekaj preteklih letih, temveč malo da ne v vsem tvojem življenju. Tako si priča profitu in izgubam. Predvsem je pomembno, da letošnje leto dobro, res dobro premisliš že načrtovane investicije in se izogibaš tistim, za katere verjameš, da so nujne. (Premisli o njih, pogovori se s kolegi, preračunaj in spet prespi, preden jih uresničiš.) Kajti letošnje leto zate ni dobro za investiranje. Običajno se te 'investicije' spremenijo v izgubo. Veliko bolje je čas, energijo in nekaj sredstev nameniti tvojim zvestim partnerjem in zadovoljitvi njihovih potreb. Na ta način si zagotoviš redne prihodke tudi za tvojo prihodnost. 

 

 

 

 


Potovanja in izleti

 

Potovanja, izleti

 

Ne igraj se z vodo!

 


Vsi, ki ste rojeni v 9 KI energija 'prsti' imate več ugodnih smeri za potovanje in izlete, pa tudi za selitve kot pa ljudje rojeni v drugih 9 KI hišah. Ta mesec imaš tako na voljo kar štiri smeri, ki so zate ugodne za potovanja. Sever, jug, vzhod in zahod. Čeprav potovanje na sever in celo na jug obljubljata več, sta bolj ugodni poti zate proti vzhodu in proti zahodu ter nazaj. Na vsak način pa se izogni potovanju na severozahod in jugovzhod. Potovanje proti severovzhodu je lahko zelo prijetno in zelo zabavno. Od njega imaš poleg druženja in zabave celo kopico materialnih koristi, vendar pa bi takšno potovanje pomenilo veliko obremenitev za tvoj organizem, ki lahko v skrajnem primeru v celoti spremeni tvoje življenje. Ne igraj se z vodo!    

 Pregled

 

Pregled

 

Resnično stanje

 

 

Letos so te v 'doletele' posledice sprememb, ki so se v resnici zgodile že leta 2016. Letošnje leto ti daje ne le pravo podobo, temveč te postavlja v resnično materialno situacijo. Sedaj veš, kaj imaš in česa nimaš. Veš, kaj je pridobljeno in kaj je šlo mimo, je zamujeno. Odlično. Sedaj je čas, ko se globoko v tvojem bitju spreminja pogled na svet in življenje. Sedaj se je pričel čas globokih sprememb. Tvoje življenje ne bo nikoli več takšno kot je bilo. To pomeni nove možnosti in priložnosti, ki jih lahko s tem, da več časa posvetiš sebi, uporabiš za ustvarjanje novega življenja, ki bo boljše, lepše in bo ustvarjeno po tvojih merilih. 

 

Stvari so enostavne, vendar to ne pomeni, da so lahke. Brez tvoje udeležbe pri kreiranju sprememb, bo tvoje življenje spet oblikovano tako 'kot drugi hočejo'. A, ko dvigneš glavo, ko se pričneš zavedati svoje moči in enkratnosti, ko postaviš ego na stran in dovoliš, da tvoje lastnosti pokukajo na dan jih nato oblikuješ in jim daš vse, kar potrebujejo za razvoj in jih živiš.

 

Kajti bliža se leto, ki je zate bolj ugodno. Leto, ko se lahko v polni meri zaveš sprememb, ki se v tebi dogajajo sedaj. Čas, ko si lahko pridobiš spretnosti in znanje za razvoj tvojega življenja k tvojim željam. To je čas, ki je ugoden za učenje in za načrtovanje. Leto 2020 pa bo tisto, ko lahko s polno paro stopiš naprej.

 

Iz vsega povedanega sledi, da je zate letos, najkasneje prihodnje leto ne le koristen, temveč nuno potreben. Ne bodi človek, ki 've', kaj vse je dobro in koristno zanj, a ne naredi nobene spremembe. Kajti le nov, ustrezen način obnašanja ti prinese novo življenje. In ta način življenja naj bo usmerjen k tvojim osebnim sanjam. Pa veš katere so? 

 

Vsebina tvojega življenja: dogodki, način doživljanja, ... je močno odvisna od tvoje poglavitne misli. Pojavlja se torej vprašanje, kaj je poglavitna misel. (Pa tudi: Kako ohranjati poglavitno misel vsak dan, ves dan? To je še poseben izziv letos, ko si pod močnim vplivom 9 ki energije Bela Voda 1 in prav ta mesec, ko te 9 KI energija Bela Kovina 6 oblega s kopico obveznosti, 'nabranih' čez leto.)  Na to vprašanje lahko odgovorim s primerom: Ko je človek lačen, išče hrano. Če je zelo lačen, išče kakršnokoli hrano. Če ga zebe, išče zatočišče, obleko, sončno svetlobo ali katerokoli telo ob katerem se ogreje: radiator, drug človek, topel kamen, pes,.... Poglavitna misel v prvem primeru je: hrana. V drugem primeru pa - toplota. Pomembno je torej, da v vsakem trentku dneva v sebi vzdržuješ tvojo poglavitno misel. Zaželeno je, da je oblikovana iz tvojih sanj - vendar mora biti zate uresničljiva (pa čeprav se drugim zdi, da ni mogoča).

 

 

 

 

Pa še to:  Vem, da ti letos ni vedno lahko. Zavedam se, da letna 9 KI energija Bela Voda zamegli pogled na svet na mnoge: pričakovane in nepričavane, znane in neznane načine. In, ko želiš res jasno videti in čutiti tvojo situacijo v kateremkoli trenutku, je pomembno, da se znaš umiriti in, da si za umiritev pokloniš čas. Pa ne le enkrat na mesec. Najbolje je vsak dan. Ko se voda umiri, je kot ogledalo: verno odseva podobo, ki zre vanjo...

 

 

 

 

 

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image