Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rumena Prst 5: Ob globočinah temnega jezera

Vojko J Kalan

 

9 KI Rumena Prst 5

Gostuje v 9 KI hišah: 1,2

 

To ni čas za zunanjo akcijo, temveč za pogled vase.

 

 

 

Tema in svetloba

 

V tebi

 

 

 

Ko človek rojen v 9 KI energiji Rumena Prst 5 gostuje v 9 KI hiši Bela Voda 1, mu življenje ni najlepše. Še posebej velja to za ljudi, ki nimajo jasno začrtane življenjske poti in za tiste, ki v življenju do tega trenutka niso doživeli resnično težke situacije.  Kajti 9 KI energija Bela Voda 1 je hitro spremenljiva in ima neskončno oblik. Lahko je bistra, pa vseeno popači resnico. Lahko je popolnoma neopazna, prozorna in v oči opazovalca prinese svetlobo ali temo, veselje ali žalost in naslednji trenutek zopet spremeni svoje delovanje. Hladna je.

 

Ljudje 'Rumena Prst 5' pa si predstavljajo, da lahko energijo 'Bela Voda 1' kontrolirajo ali jo celo upravljajo.  Do neke mere je to res, vendar ima končno besedo - voda. Tako je dobro, da ti ljudje spoštujejo to energijo in jo uporabljajo predvsem za - opazovanje sebe. Vendar se tu pojavi vprašanje: Kako naj se opazujem? Kako naj vidim pravo sliko sebe, ko pa je resničnost lahko popačena tako, da tega ne opazim.

 

'Recept' je preprost, vendar tudi za ta recept velja isto pravilo kot pri kuhanju. Čeprav je recept preprost, ga ni vedno lahko uresničiti. In kot velja za vsak recept: Ko želimo nekaj dobro narediti, je potrebno recepturo ponavljati toliko časa, dokler ne prične prinašati želenih rezultatov. Nato postane 'kuhanje' preprosto.

 

In kakšen je recept?

 

Čeprav pravi recept obsega kopico dejanj in občutkov sem ga strnil v tri točke. Tako ti priporočam, da se vsaki točki posvetiš vsaj za nekaj minut, da v roke vzameš svinčnik in papir in zapišeš, kako boš posamezno točko uresničeval-a. Kajti brez tvoje aktivnosti, brez pravega dela, ne bo zaželenih rezultatov. In, ko se odločiš, da svoje življenje postaviš na novo pot, sem ti pripravljen priskočiti na pomoč s 'kovčingom', Kajti coaching je način delovanja, ko se jasno in odločno postaviš na novo pot ne le v mislih, temveč tudi v deajanjih.

 

Recept: 

 

- Ohranjaj mir v sebi in v svoji okolici.

 

Ne dovoli si, da te vznemirijo ljudje ali dogodki v tvoji okolici. In, ko je tvoja občutljivost prevelika - si izberi drugo okolico.

 

- Vzdržuj red!

 

Red v svoji okolici. Red pri hranjenju; red pri spanju; red pri delu; red na delovnem mestu; red v svojem domačem okolju. Red je lahko 'tvoje vrste', vendar naj bo vedno enak.   

 

- Posvetitev

 

Po vsakem pogovoru, po vsakem dogodku, ki ti pride do živega, nameni nekaj minut v samoti in tišini: Umiri se in še enkrat 'iz daljave' poglej na tvoje občutke ob dogodku ali pogovoru. Vsak večer pred spanjem se ozri na pretekli dan in si zapiši tri stvari, ko si naredil-a nekaj dobrega zase ali za soljudi.

 

Še nekaj: Večkrat na teden - ali celo enkrat na dan si preberi letni in mesečni predvid. Pomagala ti bosta, da uvidiš katere akcije si v preteklem dnevu naredil-a 'prav' in kaj lahko morda že danes, ali jutri storiš boljše.

 

 

 

 

 

"Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši dan v tvojem življenju."

 

- Mark Twain

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image