Rumena Prst 5: Predvid: Avgust 2018

07/08/2018 12:07:19

Vojko J Kalan

My Image
Mesečna energija


Končno premik!


Seveda je dobro, da se veselite, ko na vas vpliva nova 'sestrska' podpora energije 9 KI zvezde Črna Prst 2. Pa vendar se splača živeti umirjeno in nadaljevati z redoljubnim življenjem. Kajti ravno zdrav življenjski ritem vam pomaga, da sta avgust in letošnje leto lahko veliko lepša in boljša za vas. Avgust je še vedno vroč mesec in ni ugoden za hitro akcijo in fizične aktivnosti. Je pa odličen, da nekaj časa preživite sami s seboj, se učite, izobražujete in načrtujete.

 

Počutje in zdravje

 

Globina vsega kar ste


Letošnje leto ni najbolj ugodno za vaše zdravje. Energije nimate preveč, zato jo je modro uporabljati zase kolikor se le da. Kajti težave, ki jih imate niso nastale v trenutku. Da pa se situacija izboljša, lahko veliko naredite vi sami. Ali kakor pravi Dr. John Bergman: „Dokler človek lula in kaka, lahko pozdravi prav vse.“. In letos ste v situaciji, ko lahko vidite in čutite svojo bit globlje kot običajna leta. Mar ni to čas, da izboljšate pogled na svet in na vaše obnašanje? Kajti soočeni ste z mnogimi izzivi. Le vi sami ste tisti, ki jih resnično lahko rešite. Vsi drugi smo lahko le 'pomočniki' – ne glede na to ali je to partner, doktrina, svetovalec,...


 

Ljubezen in odnosi


Pomoč in pomočniki


Avgusta ste v situaciji, za katero ne najdem zlahka besed, da bi jo opisal tako, da bi iz mojih besed resnično lahko izluščili podporo, ki vam jo želim dati. Vem, da niste v lahki situaciji. A samosmiljenje ne pomaga dosti, če sploh. Pa tudi pretiravanje s tem, da strežete svoji okolici (sebi pa ne), bolj škodi kot pomaga. Kajti ne delajte si utvare, da drugi vidijo in čutijo to, kar vidite in čutite vi. Morda najboljši napotek je, da se spomnite na načine, kako ste lahko prijazni do vaših ljubih in do sebe, ki ste jih 'iznašli' sami. In seveda: Ljubim zaupajte vaše nezadovoljstvo z njihovim obnašanjem takoj, ko to lahko storite mirno in prijazno. In bodite res pozorni, da naslavljate njihovo obnašanje in ne njih osebno. Primer: „Luka, res te imam rad, a tvoje obnašanje pri današnji večerji je preseglo vse meje nesramnosti. Močno me je prizadelo.“ Več o načinu delovanja z okolico lahko izveste v mojem blogu: Sam Svoj Coach.

 

Življenjski cilji, posel, služba, denar


Premišljeno in počasi. Počasi in premišljeno.


Ste kdaj slišali tisti rek: „Ko te prime, da bi delal, se usedi in počakaj, da te mine!“? Prav ta rek za vas še kako drži ravno ta mesec. Kajti vsako hitenje je povsem odveč in vam lahko povzroči tako velike preglavice, da boste takrat, ko boste mislili, da boste naredili korak naprej, v resnici postavljeni za dva koraka nazaj. Seveda tega ne boste opazili takoj, temveč takrat, ko bo že prepozno. In, ko se vam ta mesec prvič zatakne pri neki nepomembni aktivnosti, ker boste preveč hiteli, se spomnite na ta predvid...


 

Potovanje, selitev

 

Severozahod - Jugovzhod


Severozahod – Jugovzhod je 'črta', kjer je ta mesec za vas potovanje zelo ugodno in prijazno – v obe smeri seveda. In za kratka potovanja. Toplo vam odsvetujem potovanja v smeri jugozahod – severovzhod in v nasprotni smeri. Tu ste lahko soočeni s tako močnimi 'sporočili', da jih boste le težko prenesli.


 

Pregled


Načrtovano, premišljeno in zares počasi!


Ni lahko argumentirati takšne vrste obnašanja človeku, ki je vesel, da se je svet zopet začel premikati, ko čuti, da se energija izboljšuje. (To velja le, ko upoštevate nasvet za zdrav življenjski slog.) Kajti v nasprotnem, je lahko ta mesec življenje za vas še težje. In še težje bo, ko ne upoštevate nasveta o hitrosti akcije. Kajti zelo vas bo bolelo, če boste stopili na svojo nogo. Lahko se celo spotaknete. Tako je to čas, ko je dobro živeti času primerno. V vročini poletja namreč za nikogar ni dobro, da preveč hiti, kajti hitro ga 'ujamejo' znoj, dihanje, povečan srčni utrip, dehidracija in vse posledice nepremišljenega ravnanja.
 

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

Nekaj je v zraku...