Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rumena Prst 5 - mesečni predvid: Marec 2019

Vojko J Kalan

V umu ohranjaj pozornost na tvojih sanjah

 

 

Ne skrivaj ničesar

 

Izkušnja prihodnosti

 

Ohranjaj pozornost na svojih sanjah 

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2, čas preobrata in čas bivanja v 9 KI hiši Bela Prst 8. Od tega bivanja se lahko marsikaj naučiš in to učenje je zate zelo pomembno, saj takšna energija nate močno vpliva celih devet let - le, da so ti vplivi še pomembnejši od mesečnih, hkrati pa niso tako opazni.  


Marec te popelje v zate veliko bolj prijazne vode. Kajti gostuješ v 9 KI hiši Vijolični Ogenj 9. Ta poudari vse tvoje lastnosti, vse tvoje želje in tvoje namere. Hkrati je to čas, ko se ne moreš skriti pred okolico. Vsak te opazi, vsak te vidi in mnogi ti dajejo prednost; ponujajo ugodnosti in na vsakem koraku te čaka kakšna priložnost - seveda pa je od tebe odvisno, kako te situacije uporabljaš.   

 

Marca torej ne skrivaj ničesar. Skrite stvari razreši že v prvih dneh meseca. Poravnaj dolgove, ne glede na to ali je to denar ali obisk matere. Opravi, kar si obljubil-a v zadnjih dnevih, tednih ali mesecih. Točnost naj bo ta mesec tvoja čednost. Pa ne le točnost v dogovoru z drugimi ljudmi - tudi točnost in 'držanje besede' sami /samemu sebi. Kajti ljudje opazijo tudi to.   

 

Marec je čas, ko te z veseljem vabijo na mnogo krajev, v različne druščine in prireditve. Le pojdi, vendar svoj čas in energijo vlagaj le tja, kjer imaš kaj početi. Ko opaziš, da le zapravljaš čas, energijo, denar - se zahvali za vabilo in počni to, kar te vodi bliže tvojim dolgoročnim (življenjskim) sanjam, željam, ciljem.

 

 

Drži se tistega reka: "Kdor nima kaj delati, naj ne dela tega tukaj!"   

 

                                               - nn

 

 

 

 

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image