Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Svetlozeleno Drevo 3 - Mesečni Predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9 KI Svetlozeleno Drevo 3

Mesečni predvid: April 2019

 

Ujemi nezadovoljstvo, ko je za to priložnost.

 

 

 

Sprememba 

 

Mirno in prijazno

 

Počisti klet in podstrešje

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. Zate je bil to hkrati čas prebivanja v 9 KI hiši Rdeča Kovina 7. Ta od tebe zahteva, da uporabljaš vso modrost, ki jo premoreš. Kajti neprestano zibanje od uspeha k neuspehu - od priložnosti za dober razplet do roba prepada; od prijaznih, nežnih in ljubečih odnosov do nasprotij, ki jih ni bilo lahko preseči so se ponavljali ves mesec.    


April ti ponudi priložnost, da na življenje pogledaš bolj od daleč kot pa se je to dogajalo lansko leto. Kajti preteklo leto te je lahko 'potegnilo' v prepričanje, da se svet dogaja izven tebe. Sedaj, ko je že mimo, ko se energijska situacija v precejšnji meri ponovi - z razliko, da na svet in življenje tokrat lahko pogledaš z večje razdalje in bolj lahkotno - lahko opaziš, kaj je v tvojem življenju res odveč. Katere so tiste tvoje navade; katere so tiste tvoje obveznosti, ki jih ne potrebuješ več in se jih želiš 'otresti' na zanesljiv in hkrati miren način.

 

Tvoja moč je aprila zelo velika. Tudi vztrajnost se poveča. Priporočam ti, da si prebereš lanskoletni - celoletni predvid in tako se ti pogled na april še izboljša. Predvsem je pomembno, da na življenje pogledaš na miren in morda malce humoren način. Dobro je, da blago sprejemaš delovanje ljudi v tvoji okolici in na ta način sprejemaš tudi tvoja dejanja in odločitve. To ne pomeni, da se ne opredeliš jasno in odločno, kam gre tvoja pot. Da se končno odločiš za smer, ki te vodi k zastavljenim življenjskim ciljem.      

 

Tako bodi v vsakem trenutku pripravljen-a na situacije, ko se v tvojem telesu nenapovedano, nenadoma pojavijo občutki nezadovoljstvo. Ujemi jih. Izdihni. Globoko vdihni in spet izdihni. Nato šele deluj tako kot si želiš, da bi v takšnem trenutku drugi ravnali s teboj. Zavedaj se, da je nezadovoljstvo posledica tvojih pričakovanj, tvoje razlage, tvoje preteklosti  in ne neke njihove nezmožnosti razumevanja tvoje situacije.

 

 

"Življenje je kot brusni kamen.

Ali vas bo otopilo ali zgladilo,

je odvisno od vaše odločitve."

 

- Cavett Roberts

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image