Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Svetlozeleno Drevo 3 - Mesečni Predvid: November 2018

Vojko J Kalan

Moč uporabljaj za tvoje dolgoročne cilje.

 

Mesečna energija

 

Moč je v tebi

 

Simbolika za 9 KI energijo Svetlozeleno Drevo 3 ni le mlado zelenje, ki razmika velike skale tako, da počijo, ki zraste sredi močnega belega betona v mestu. V japonskih in kitajskih risbah za to energijo je tudi nevihta in strela in vse, kar je izredno močno in bliskovito. Kajti viharna nevihta dostikrat traja le malo časa, vendar takrat lahko razruši cela naselja ali pa spremeni cele gozdove v travnike in njive tako, da poruje vsa drevesa in jih odnese drugam... 

 

Novembra je tvoja moč še veliko večja in še bolj mogočna. Tako mogočna, da ne najdem prave primere, s katero bi ti to moč naslikal in opisal. Tako se ti ni potrebno posebej truditi, da to moč uporabljaš . Kajti uporabljaš jo v vsakem primeru, ne glede na to ali se tega zavedaš ali ne. Najbrž je najbolj enostaven način uporabe te moči takšen, da si vsak dan narediš jutro takšno, kot si želiš, da bi bil dan, da bi bilo tvoje življenje. 

 

Pokloni si torej vsak dan vsaj petnajst minut ali pol ure časa, ko se osredotočiš na tvoje dolgoročne želje, sanje, cilje. Nariši si jih v svojem umu; glasno si jih ubesedi ali zapoj in začuti, kako živiš, ko se ti vse to uresniči. Nato pojdi v svet... Ponavljaj to ne le ta mesec, temveč vsaj tri mesece in začutiš čudežnost tega sveta...Pestrost življenja z zdravim življenjskim slogom.
 

Počutje in zdravje

 

Zgradi si odlično počutje!

 

Spet te zajame tebi lastna energija. Spet čutiš moč in energijo v vsaki celici telesa. Pa vendar je to čas za velike podvige le, če se nanje pripravljaš vsaj že tri mesece. Kajti moč, ki jo čutiš je resnična in včasih telo ni sposobno vzdržati vseh naporov, ki mu jih zastaviš. A to opaziš prepozno, ko je škoda že storjena. Tako mi prični verjeti takoj. In, če ne takoj, vsaj takrat, ko prvič začutiš resnico v tvojem telesu in v mojih besedah.

 

To čudovito megalomansko moč lahko uporabiš za ustvarjanje novih idej, novih zamisli o tem, kako nadaljuješ tvoje življenje po tem letu preobrata, ko se je zgodilo - in se še dogaja toliko pričakovanih in tudi nepričakovanih sprememb. In ne dovoli, da karkoli iz tebe prežene dobro počutje in optimistično, pa čeprav po mnenju drugih romantično prihodnost. Nihče drug ne more videti tvoje prihodnosti tako jasno kot jo lahko vidiš ti. Verjemi si in pojdi k njej. 

 

Letos nate močno vpliva 9 KI energija preobrata - Bela Prst 8. Ta in tvoja osebna 9 KI energija Svetlozeleno Drevo 3 skupaj tvorita eno najmočnejših 'He-Tu' kombinacij v našem svetu. Ta je tako močna, da z njeno pomočjo lahko karkoli zgradiš, vendar lahko tudi veliko uničiš. Tako pozorno deluj s svojimi mislimi in občutki. Naj te nikdar ne zanese v slabo voljo, v jezo ali uničevanje. Vedno bodi v dobrem stanju, ki si ga narediš z redom in disciplino v osnovnih življenjskih navadah: hrana; spanje; počitek; bivanje v naravi; čas preživet v tišini, miru in mirovanju. In seveda si večkrat prečitaj letni predvid.  In, ko tam ni dovolj pravih informacij, me pokliči. Sam sem imel že kmalu rojstvu kopico težav, ki so me pestile leta in leta a sem jih s pravo hrano in pravim načinom življenja pred desetimi leti povsem odpravil.

 Srečo lahko deliš, ko si srečna / srečen sam-a.
 

Ljubezen in odnosi

 

Živi po tvoje!

 

 

Letna energija ti kaže vse, s čimer nisi zadovoljen in te spodbuja k spremembi. Mesečna energija je tista, ki ti kaže, da prični na sveže, znova. In res je to odličen čas, da začneš svež odnos z vsemi, ki so ti blizu. Tako s tvojim partnerjem kot z otroki, z družino. Vendar pa ni dober čas, da pričneš povsem nova partnerstva z ljudmi, ki jih še ne poznaš, ki si jih spoznal letos ali pa jih boš spoznal prav ta mesec. Seveda je povsem dobro, da spoznaš nove ljudi, kar ti želim sporočiti je, da z njimi v tem času še ne sklepaš dolgoročnih partnerstev na materialni osnovi. Torej ne zažneš z njimi živeti v istem gospodinjstvu in podobno. 

 

Ljudje, ki jih srečaš v tem času in se z njimi zbližaš so tvoji globoki prijatelji. Vezi so tako globoke, da jih seveda čutiš, vendar se ne zavedaš tega, odkod prihajajo. Ti ljudje ti mnogokrat pomagajo, da laže prebrodiš težave, da laže hodiš preko polen in 'brun', ki ti jih letos svet meče pod noge in na glavo. Ohranjaj vezi z njimi še naprej. Zgradi globoke odnose in se tudi takrat, ko se ne srečuješ več z njimi spomni njihove pomoči, ko je bila ta najbolj potrebna. Hvaležnost je na mestu.

 Tvoj stil posla in življenja ti prinese uspeh - in srečo.


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Novi prebliski

 

 

 

V prvih devetih mesecih letošnjega KI-jevega leta je bilo v tvojem svetu veliko 'nezadovoljnih' trenutkov s katerimi se je bilo potrebno soočiti. Verjamem, da se sedaj z nezadovoljsvom soočaš na miren način, da se v tebi iskrijo nove ideje o tem, kako postaviti posel na zeleno vejo. In res: November je zate super čas za nove začetke. Še posebej to velja, če so bili dobro premišljeni in načrtovani že v preteklih mesecih. Kajti ni dovolj, da z novimi projekti pričneš. 'Peljati' jih moraš dalj časa. Vsak dan vsaj tri mesece na isti način in z enako močno energijo. V tem času navdušenje spremeniš v disciplino. Nato vloži vanje še nekaj svoje moči in disciplina in rezultati ti bodo krepili tvoje navdušenje. Kajti prihodnje leto je lahko leto tvojih uspehov in popularnost. Vendar se to zgodi le, ko dovolj dolgo vztrajaš v dejavnosti, ki jo pričenjaš ravno sedaj. 

 

 

Prihodnje leto (po 4. februarju in naprej) je zate leto možnosti in priložnosti, popularnosti in slave. Tako je pomembno, da deluješ v smeri in na način, na kakršen si slave želiš. Kajti nekateri so slavni zaradi svojih dobrih del in drugi zaradi umazanih dejanj. Kakorkoli že. Svet ti prihodnje leto nudi vse, kar si želiš in tisto, česar se bojiš. Zato ti delovanje na področjih, ki te dvigajo, prinaša dobre rezultate. In znebi se strahov, ne delaj si z njimi težav. Kajti svet sam ti dovolj otežuje življenje, čemu bi si ga še ti sam-a!  Čez dan bodi tukaj in sedaj. Potuj, ko si pokloniš petnajst minut v miru, tišini in mirovanju.

 

Potovanje, selitev

 

Vrt, polja, gozdovi, narava ...

 


V teoriji kozmologije Devetzvezdni KI, 9 KI mesec Rumena Prst 5 ni ugoden za potovanja za nikogar. To je čas, ko se vsak, ki potuje, odmika od svoje in od naše skupne karme. Torej se od karme umika - beži. Ko pa se vrača, se mu karmični dogodki 'zgoščajo', kar nekateri težko prenesejo, saj je gibanje k 9 KI energiji Rumena Prst 5 nevarno in se na tej poti pogosto dogajajo nesrečne situacije. Te človek sicer vidi (Japonci to imenujejo: 'Meč od spredaj.'), vendar se mu tem situacijam ni lahko izmakniti. Še manj ugodna je prejšnja situacija - ko človek potuje stran od 9 KI energije 5. Takrat se mu na pot postavijo neugodne situacije, ki jih ne more videti. ('Meč iz teme.' ali tudi 'Meč od zadaj.' - Že ime samo pove težo situacije.).

 

In seveda je tako kot vedno dobrodošla pot na vrt, na bližnji travnik in v gozd - v naravo. Ko jo sprejmeš takšno kot je, ti da energijo in moč in v tebi pričara čarobne trenutke, ki te hranijo vse tri zimske mesece tako, da laže in lepše dočakaš novo pomlad.

 

In, če že na vsak način 'moraš' kam potovati, potuj v smeri sever - jug. A le za krajši čas in na majhne razdalje.

 

Za daljše pot pa tako kot vsem drugim tudi tebi priporočam, da se ta mesec odpoveš daljšim potem (tako po času kot po razdalji). Sicer pa pravi ljudje sami pridejo k tebi. Tiste, ki pa jih želiš srečati in videti, jih pa pokliči!Vse prihaja k tebi. Poskrbi zase in bodo drugi zadovoljni.

 

Pregled

 

Odvrzi blokade. Pojdi sanjam naproti!

 


Kajti letos čutiš, kako je, ko te ljudje ne razumejo. Letos se pričenjaš zavedati, da je življenje tvoje in je v tvojih rokah. In čeprav se ti letos dogajajo mnoge 'čudne' in težke situacije, veš, da je strah odveč in da je pozornost dobrodošla. Pozornost na način, da si tukaj in sedaj. Da o prihodnosti ne sanjaš, temveč jo s svojimi dejanji ustvarjaš.  

 

Letos je tvoja vztrajnost res prava vztrajnost. Tvoja sposobnost, da deluješ na dolgi rok je okrepljena. Pomembno je, da znaš te dolgoročne cilje ohraniti tudi prihodnje leto. Zato si jasno zapiši svoje cilje in tudi vse, kar z njimi dosežeš, ne glede na to ali gre za zdravje, za odnose, za posel ali za karkoli kar si ali kar želiš doseči in postati.

 

Kajti mesečna energija ti je naklonjena in bo naklonjena tudi še decembra. Kasneje pa ti bo pomagala, da zadeve lahko zaključuješ in z njimi dosegaš prve rezultate. No, ti se bodo v resnici pokazali šele v prvih mesecih prihodnjega leta, če bo tvoja vztrajnost trajala tudi še tedaj in je ne bo 'zasmodil' ogenj malih uspehov tako, da ti zamegli tvojo vizijo prihodnosti. 

 

In kakorkoli že, vedno in povsod ohrajaj tudi in predvsem disciplino, s katero krepiš vse, kar si: duha, dušo in telo. Za to je nujno, da si nameniš čas v miru, v tišini in mirovanju in čim več časa preživiš v naravi.

 

In, ko imaš občutek, da nimaš dovolj časa, se usedi za mizo, vzemi papir in svinčnik in napiši koliko časa porabiš za vsako stvar, ki jo počneš v običajnem dnevu. Če je potrebno, to napiši za vsak dan v tednu posebej: vstajanje, umivanje, rekreacija, zajtrk, pot na delo, branje novic, poslušanje radia, pitje kave, kajenje, čas za brskanje po netu, fb, yt, tv,... napiši prav vse in poleg napiši koliko časa porabiš za to opravilo. V sebi se vprašaj: "Kaj mi ta dejavnost prinaša?"; "Kaj mi odnaša?". Pri tem bodi pošten do sebe. Nato črtaj vse tiste dejavnosti, ki niso potrebne. Ali pa jih vsaj zmanjšaj. To je tiste, ki ti ne prinesejo ne energije, ne denarja in ne časa.  In kar naenkrat opaziš, da imaš časa ravno toliko kot vsak drugi, le razporediti ga je potrebno drugače. In nikar ne misli, da si 'multitasking'. Veliko več in bolje opraviš takrat, ko se posvetiš le eni stvari naenkrat.

 

Kajti svet ne pozna usmiljenja, če ga ne poznaš ti. In, če ti časa kljub temu, da daš na stran kopico nepotrebnih dejavnosti, še vedno primanjkuje, se za vsako dejavnost, ki jo opravljaš vprašaj: "Ali je to potrebno ali je nujno?". Kajti mnogi vse preveč časa vložijo v stvari, ki potrebne niso, a imajo občutek, da so nujne.


 

 

 

Nauči se uporabljati to moč in pričneš blesteti od energije.

 

Pa še to: Toplo ti priporočam, da si večkrat prebereš letni predvid. (A zate je in bo vse bolj pomemben predvid za leto 2019, kajti takrat bodo prišle do izraza vse tvoje lastnosti: tiste, ki ti prinašajo uspeh in zmago in tiste, ki te postavljajo na trda tla.) In, ko ti ta ne da zadovoljivih odgovorov, sem na voljo zate in za tvoja vprašanja. Pa ne le za vprašanja. Lahko ti pomagam, da prihraniš veliko časa. Da odkriješ tvoje sanje in jih zgradiš v vabljive cilje, ki jih v naslednjih letih uresničiš hitro in brez težav, ko greš po pravi poti. Kajti devetletje, ki se je pričelo letos, ti prinaša mnoge rezultate tvojega preteklega delovanja. Tako tistega, ki ga vodiš zavestno kot tistega, ki se ga ne zavedaš, ki je povezano predvsem s tvojimi odnosi do bližnjih in do tebi najbližjega človeka: do tebe same-ga.

 

Ko želiš vedeti celotno kombinacijo tvojih energij v času in v prostoru in se jih naučiti uporabljati jih tako da te energija podpre, da ti da moč, da te osveži in izboljša tvoje počutje. In ti pomaga stopiti na naslednji nivo, ko hočeš, da je narejeno več in, da delaš manj, da se življenje odvija bolj v smeri kot si želiš - delaj na sebi bolj kot deluješ za zdravje; delaj na sebi več kot delaš za posel; delaj na sebi bolj intenzivno kot delaš za odnose s soljudmi in svet zate ne bo več imel meja. Coaching ti pomaga, da to narediš hitreje in bolje in se naučiš delati na sebi bolj učinkovito. Najdi si coacha. Coaching je način, da vse to narediš hitreje in boljše. In, če se umiješ enkrat, ne boš čist vsak dan svojega življenja. Podobno velja za coaching!  

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image