9 KI mesec 9​​​​​​​​​​​​​​​​​ vlada še:

Dnevi

25

Ure

14

Minute

43

Sekunde

48
My Image
My Image

7..VII.  - 7. VIII.2021  - M: 9

4. II. 21 -  4.II. 22: L: 6​​​​​​

4. II. 2018 - 3.II. 2027: 9-L: 2​​​​​​​

4. II. 1955 - 3.II. 2036: 81-L:  9​​​​​

Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Brezplačna brošura:

15 načinov

za

zmanjšanje stresa! 

My Image
|

Naroči se na

OBVESTILA

in prejmi dodatne ugodnosti in brezplačno svetovanje enkrat na mesec

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​ kavo​​​​​​​

My Image

Z lepo, rjavo poltjo na dopust.


BREZ SONCA

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image

Nekaj je v zraku...

Svetlozeleno Drevo 3 - Mesečni predvid: December 2018

Vojko J Kalan

Tvoja mesečna 9-zvezdni KI energija

 

Tvoja mesečna 9-zvezdni KI energija

 

Pritisk nujnosti

 

Iz 'tvoje' lastne 9 KI hiše Svetlozeleno Drevo 3, iz hiše norih idej, hitre akcije in domačega počutja ta mesec narediš korak v hišo bolj stalnega, subtilnega, bolj vztrajnega in predvsem zelo prodornega delovanja, v 9 KI hišo Temnozeleno drevo 4. Hkrati, ko gostuješ v tej hiši, je mesec v znamenju 9 KI energije Temnozeleno Drevo 4. Kajti ta decembra gostuje v hiši karme v 9 KI hiši Rumena Prst 5. Na ta način tudi vsak, ki gostuje v hiši temnozelenega drevesa 4, prejme del njenega karmičnega učenja. 

 

Odličen čas za napredek

 

 

Kakorkoli že, počutje je v tem času dobro ali celo odlično. Naj te to ne zavede. Nadaljuj tvoje delovanje k tvojim dolgoročnim ciljem. Seveda je dobro, da okrepiš s to močno življenjsko energijo. A ne uporabi vse le za fizične aktivnosti, za izvedbo trenutnih in dolgoročnih ciljev. Uporabi jo tudi za to, da izboljšaš tvoj življenjski slog. (Življenjski slog ni to, s kakšnim avtom se voziš in v kakšni obleki hodiš, temveč kam daš svojo energijo, kako uporabiš tvoj čas, kakšno pozornost gojiš do svojega telesa in duha in kako uporablja svoje talente.)  

 

Da laže nadaljuješ svojo pot in jo uresničuješ kljub temu, da te ves čas žene nujnost obveznosti, je zate pomembno, da si pokloniš čas le zase. Zate v miru, v tišini in mirovanju. Vsaj petnajst minut dnevno, ki jih začneš s petnajstimi sekundami časa, ko se sprehodiš v svoje najboljše občutke, ki si jih imel kdajkoli. V občutke, ko zmaguješ, ko narediš dobro, ko so ti drugi naredili dobro. Ni pomembno v katero situacijo, le da celih petnajst sekund v sebi občutiš, da si popolno duhovno bitje, čeprav je v materialnem svetu potrebno narediti še kakšno vajo, da do tega prideš tudi tukaj.

 

Ta način delovanja ti bo dal veliko moč in kopico rešitev problemov in novih idej. Zato ga neguj na dnevni ravni. In, ko hočeš svoje življenje še izboljšati, si vsak dan - zvečer pred spanjem - zapiši tri trenutke, ko si se preko dneva počutil-a odlično. Ne glede na to ali zato, ker si ti naredil-a dobro odločitev, dobro dejanje; ali pa so drugi naredili nekaj dobrega zate. Nato v naslednjih dnevih petnajst sekund dobrih občutkov potegni na petnajst minut. In prebiranje zapisov, ki jih delaš zvečer, ti pomagajo, da se odlično počutiš celih petnajst minut. Ko želiš tvoje uspehe in hitrost bližanja k tvojim sanjam pospešiti, je to s pomočjo coacha in coachinga uresničljivo veliko hitreje.

 

   

 



Počutje in zdravje
 

Počutje in zdravje

 

Prijazno izboljšanje!

 

Mesečna energija te boža in že sama po sebi izboljšuje tvoje počutje. Če se v tem času ne počutiš dobro, je nujno narediti spremembe, ki te vodijo k boljšemu počutju in zdravju. Kajti teh korakov ne more narediti ne terapevt ne zdravnik. Terapevt ti lahko pomaga; zdravnik ti lahko da diagnozo, vendar do rešitve lahko prideš le ti. In tvoje počutje in tvoje telo ti povesta vse. Ti pa še lahko sprejmeš odločitev, ki te pelje k boljšemu življenju. Kajti ni dovolj vedeti, kaj je zate dobro. Vedeti ne pomeni znati. Znaš šele potem, ko informacije 'predelaš' - uporabljaš v vsakdanjem življenju in z novim načinom dosegaš ugodne rezultate. 

 

Nov način obnašanja in sprejemanje novega načina življenja je še posebej pomembno zato, ker si letos v situaciji - pod vplivom 9 KI energije Bela Prst 8. (Prečitaj si letni predvid!)  Ta onemogoča druge (terapevte, doktrino, zdravilce), da bi uvideli tvoje resnično stanje telesa in duha. In, ker imaš letos velike izzive s počutjem (Če jih nimaš, ti čestitam, kajti to pomeni, da zase pozorno paziš že mnoga leta.), je bolj zdrav način življenja izredno pomemben. To velja kljub temu, da se morda včasih počutiš kot da je konec sveta in, da nič več nima smisla. Ni res! Vse lahko še narediš! Vse izboljšaš ali celo odpraviš tegobe! (Kot pravi Dr. John Bergman: "Dokler lulaš in kakaš, se da urediti prav vse!"

 

 

 

In seveda si pokloni čas zase. Vsaj petnajst minut dnevno. Pokloni si čas v miru in tišini in mirovanju. Tako kot ti predlagam prej. Brez telefona in brez domače živali, ki ti jemlje pozornost. Naj bo tvoj um 'žival', ki jo paseš. A pazi! Na pašo ne sprejemaj tegob in strahov. Naj se le pasejo. A izven tvoje ograde. In pozorno jih spremljaj, da mirno odvrneš vsako njihovo vmešavanje v tvoje sanje. - Čas zase se ti bo bogato obrestoval.  

 


 

 

Ljubezen in odnosi
 

Ljubezen in odnosi

 

Neguj prijateljstvo!

 

 

Če je bil november začetek znanstva ali prijateljstva, ga neguj. Kajti sedaj že veš, da je res malo ljudi, ki te letos razumejo in še manj tistih, ki te sprejemajo takšno / takšnega kot si.  Sedaj se zavedaš, kako pomembno je, da te okolica sprejema. In to izkušnjo lahko poneseš s seboj v življenje, da sprejmeš in sprejemaš vsaj vse tiste, do katerih gojiš lepa čustva in so ti blizu.   

 

In vse, kar je bilo začeto prejšnji mesec in se razvija v dobri smeri zate, neguj in v te odnose vloži več časa in več pozornosti. Kajti ti odnosi so 'zlata vredni'. Ali pa še več. Seveda je dobro, da tudi z drugimi ljudmi, ki te ne razumejo ali ne sprejemajo vzdržuješ kolikor se le da prijazne in prijetne odnose. Kaj kmalu se prične novo energijsko leto, ko se preseliš pod vpliv zate zelo ugone 9 KI zvezde Vijolični Ogenj 9. Ta ti prinaša kopico možnosti in priložnosti, za katerimi lahko hlastaš in izgoriš ali pa jih živiš modro in premišljeno na poti k tvojim sanjam. Konec koncev se sedaj menda že zavedaš, da začenjaš novo življenje, mar ni tako?

 

 

 

 

 
Življenjski cilji, posel, služba, denar


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Le naprej!

 

 

 

Sedaj se (lahko) že krepko zavedaš, da je letošnje leto resnično leto preobrata. (Nekateri se bodo tega pričeli zavedati šele leta 2020. Budni, pa se tega zavedate že sedaj. Kdo ve, kaj je bolje!)   

No, kakorkoli že, je sedaj dober čas, da pospešiš delovanje na vseh, prejšnji mesec začetih področjih. Mesec december ti že pokaže nežne rezultate tvojih prizadevanj. Tako se lahko že v začetku januarja odločiš za vse tisto, kar razvijaš in krepiš še naprej in kaj bo tisto, kar postaviš na drugi tir ali pa povsem zavržeš.

 

Hkrati je to čas, ki je zelo pomemben zato, da preveriš vsak dokument, da dobro premisliš (in prespiš) vsakič, ko je potrebno podpisati kakršenkoli dokument, pogodbo. Dobro je tudi, da pregledaš 'stare papirje', ki še vedno veljajo in te podpisane vsebine utegnejo doleteti letos ali prihodnje leto.

 

Zavedaj se, da je vse, kar je zate pomembno na dosegu tvojih rok. (Vse je pri tebi.) Ni ti potrebno zreti v prihodnost, da dobiš to, kar potrebuješ. Vse že imaš. In, če preveč zreš v prihodnost, ti to kar že imaš ponujeno na dosegu rok, utegne spolzeti skozi prste. Ne dovoli si takšnih spodrsljajev!

 

 


Potovanja in izleti

 

Potovanja, izleti

 

Vse je na dosegu rok!

 


Še enkrat tudi pri potovanjih ti povem isto: Ni ti treba potovati, da dosežeš to, za kar si prizadevaš. Vse je tu, kjer živiš, kjer si doma in kjer so tvoje poglavitne aktivnosti. Odpri oči in se giblji tu, kjer se giblješ običajno. 

 



Pregled meseca

 

Pregled

 

Nadaljuj začeto

 

 

Mesečna 9 KI energija Temnozeleno Drevo 4 te spodbuja, ti daje moč in sposobnosti, da uspešno nadaljuješ delovanje začeto prejšnji mesec. Če aktivno deluješ začeto, ob novem letu že lahko vidiš in občutiš rezultate tvojih prizadevanj v tej smeri. Tako ti postane jasno, kam se izplača vlagati še več energije in kaj lahko pustiš ob strani - razen, če je to, kar ti ne daje vsaj majhnih rezultatov, zate zelo pomembno. Sem sodi fizično in psihično počutje. Kajti ravno od počutja je odvisna tudi kvaliteta odločitev in uspešnost tvojega delovanja na vseh področjih tvojega življenja. 

 

Letna energija deluje še naprej. Še naprej v tebi sproža nezadovoljstva na nerešenih področjih. Pa se ne ukvarjaj s temi področji preveč!

 

Ko ti je jasno kaj povzroča nezadovoljstvo v tvojem življenju in se tega hočeš znebiti, je pomembno tudi in predvsem to, kaj hočeš! Kje, kako, s kom hočeš živeti? Kaj hočeš biti, znati, doseči, imeti? Del česa večjega si ali hočeš biti? Kdo si? Ko si odgovoriš na ta vprašanja, bodo nezadovoljstva izginila sama po sebi. Priporočam ti, da si odgovoriš na ta vprašanja kar zdajle. Pa ne le v glavi. Na vsako vprašanje napiši vsaj petdeset odgovorov. Mislim zelo resno.

 

Zapisani odgovori na vprašanja delno nadomestijo coaching. Seveda le, ko to delaš odgovorno in res na vsako vprašanje zapišeš vsaj petdeset odgovorov. Takšnih za katere čutiš, da so pravi, da prihajajo iz tebe in so tisti, ki odprejo ali boleče rane ali pa se iz njih kot odsev zlata zasveti tvoja notranja lepota. Oboje je pomembno!  (To zahteva vsaj nekaj ur dela. Pa ne le enkrat samkrat. Dobro je to dejavnost ponoviti večkrat tokom meseca.)

 

 

In, če se tokom meseca kdaj 'izgubiš', ker deluješ na preveč področjih hkrati, je rešitev enostavna in deluje malodane v trenutku: Zapiši si samo tri najpomembnejša področja tvojega delovanja in se usmeri nanja. Ko jih razrešiš, se zopet usedi in dopolni spisek še z drugimi področji, kjer želiš opraviti pomembno delo. Srečno. Vedno se spomni, da si v svojem bistvu popolna / popoln, da pa v materialnem svetu nate vpliva preveč dejavnikov, da bi bila ta popolnost vedno uresničena.

 

 

 

 

 

Pa še to:  Najboljši čas za coaching zate je mimo. To ne pomeni, da ti ne bi koristil. Pa še kako! Prihrani ti veliko časa in izboljša organizacijo tvojega časa in delovanja. A ker je tvoja vpetost v akcijo vedno večja, obstaja velika možnost, da ne vidiš in ne čutiš, kako bi ti lahko še 'dodatna obremenitev' pomagala k temu, da imaš na razpolago več časa in drugih virov. Hkrati se ti v tem času poveča samozavest. Ta ti pomaga, da bolje in hitreje deluješ, vendar te preveč dela na izvajanju tekočih projektov preveč iztroši, da bi bili uspehi tako veliki kot bi lahko bili, ko pogledaš na tvoje življenje od daleč, z vrha in organizacijo tvojega časa in delovanja spreminjaš sproti in jo prilagajaš razmeram in potrebam. Pri tem se seveda vedno spomni na najbolj pomembno: Na to, da 'držiš besedo' sebi. Da odgovorno in redno oskrbuješ sebe s prostim časom; s časom preživetim s tvojimi najljubšimi; z rednimi obroki zdrave hrane (brez mesa in čimbolj čisto), itn... Kajti coaching ima eno zelo lepo lastnost: Ne uči te ničesar. Ti v procesu s pomočjo coacha najdeš najboljše rešitve, ki so ti ves čas na razpolagi na dosegu rok - a jih ne vidiš. Coach pa te vodi, da jih zagledaš in jih seveda tudi nemudoma uporabiš, saj so rešitve takšne, za katere veš, da delujejo. In jih že obvladaš!