Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Svetlozeleno Drevo 3 - Mesečni predvid: Januar 2019

Uživaj v  vsem, kar počneš doma!

 

 

Mesečna energija

 

V vrtincu

 

 

 

Januarska energija je zate neverjetno podobna tisti, ki jo doživljajo ljudje rojeni v 9 KI energiji Črna Prst 2. Kajti mešajo se enake energije, čeprav so nekatere devetletne in druge mesečne. Tako ti priporočam, da si prebereš tudi njihov predvid, saj v njem vidiš marsikaj, kar je koristno tudi zate.

 

Januar je zate dinamičen, lahko celo 'vrtinčast' čas. Kajti življenje v karmični 9 KI hiši Rumena Prst 5 je čas učenja iz življenja. Življenje samo ti namreč kaže, kako ustrezno in uspešno deluješ v tvojem življenju v naporih za dosego tvojih sanj in ciljev. Ta energija ti ni najbolj ljuba še posebej zato, ker naravnost vpliva na rezultate tvojega dela v preteklosti, v prihodnosti in v sedanjosti. Je pa gostovanje v tej hiši zelo pomembno in življenje v njej z odprtim srcem in egom postavljenim na polico preteklosti, te bogato nagradi z izkušnjami in znanjem s katerim lahko v naslednjih mesecih in celo letih, izpolniš mnoge lastne želje.

 

Zatorej ne mari preveč zato, če v tem času ne vidiš, kam te pelje prihodnost. Pojdi naprej k tvojim sanjam, a živi tukaj in sedaj. Sprejmi resnico trenutka in hitro najdeš, odkriješ rešitev za vsako težavo na tvoji poti.     

 

 

Mesečna energija hiše, v kateri gostuješ: 9 KI Rumena Prst 5 je čas tako imenovane karme. To je podoben čas kot si ga 'na velikem platnu' doživljal-a v preteklih letih od leta 2009 do februarja 2018. Januarja ti karma pokaže vse tisto, česar v tem daljšem obdobju nisi rešil-a. Daj vse od sebe, da to storiš sedaj!  

 

 

 

Počutje in zdravje

 

Zdravje je najbolj pomembno

 

Mesečna energija ti skozi vsakodnevne dogodke, skozi počutje, skozi energijo kaže,   kakšno je tvoje stanje telesa in duha. Če ne zmoreš aktivnosti skozi ves dan od jutra do večera, odpri svoj um, odpri oči in napni ušesa, kajti življenje samo ti kaže, govori in včasih kriči, kaj je tisto, kar bi bilo dobro (moraš) storiti, da si napolnjen-a z dobro voljo, z energijo in zmoreš vsak dan opraviti vse, zadane si, naloge in obveznosti.

 

Januar je čas, ko se zlahka odpraviš na pot za boljše počutje, za dobro zdravje in za energijo, ki ti omogoči, da doživiš in postoriš veliko zadanih opravil. Pa vendar tega ne moreš narediti tako, da se preprosto vržeš v akcijo. Največkrat je ravno nasprotno. Najprej je potrebno vse premisliti, načrtovati, delegirati, opraviti vse 'servisne' dejavnosti in šele nato stopiti v akcijo. 

 

Kajti le kaj bo opravljeno delo, brez tvojega dobrega počutja, brez tvojega  zdravja. Tako poskrbi zase, za svoje telo in um in srce takrat, ko še imaš dovolj moči. Uporabi modrost in se odlepi od povprečnega človeka, ki o zdravju razmišlja šele, ko se počuti slabo, ko je bolan.    

 

Ko želiš hitro in učinkovito izboljšati tvoje zdravje in počutje; povečati energijo, vitalnost in veselje do življenja, na svoj krožnik (in v usta) dajaj le rastlinska nepredelana živila in čimveč temnozelenolistne zelenjave. In, če se ne moreš v popolnosti odreči mesu, se odreči vsaj mesnim izdelkom, saj vsebujejo snovi, ki jih zagotovo ne bi hotel-a jesti, ko bi poznal-a njihov izvor in bi vedel-a, kakšna je posledica njihovega delovanja v tvojem organizmu.  

 

 

Predvid je pisan tako, da ti le celoten da polno sliko, ki ti jo hočem naslikati. Tako ti priporočam, da ga čitaš od vrha navzdol (če se le da - večkrat). Celostna energija je uvod v počutje in zdravje in to v vse druge tvoje dejavnosti.

 

 

Tvoje telo je edino, s katerim lahko izkušaš ta svet in živiš tvoje življenje. Že Hipokrat je rekel: "Naj bo hrana tvoje zdravilo in ne zdravila tvoja hrana." Hkrati je nujno vedeti, da vsako čustveno stanje vpliva na to, kako kot hrano telo predela in tako je tvoje razpoloženje ravno tako pomembno. Spanje, počitek, voda, zdravi obroki, gibanje... Vsak ve, da je to pomembno, pa vendar se prične s tem ukvarjati šele takrat, ko je v težavah. Vsi vemo, kaj - vendar le malokdo ve: Kako? Tu se večini zatakne, saj uspejo nov način življenja živeti le nekaj dni, v boljšem primeru nekaj tednov. Nato pa zopet 'padejo' v stari ritem. Imej več pameti. Sprejmi pomoč. Kajti večina se ne zaveda da: "Ko se dva ali več ljudi odločita za isti cilj, je ta cilj neizbežen!" Ko si z menoj - se sam sto odstotvno zavzemam za tvoj cilj. Kar pa običajno ne velja niti pri odnosu s partnerjem s katerim živiš. Mar ni tako?   

 

Uporabi modrost. Za svoje počutje in zdravje poskrbi sedaj, ko je še čas!

 

 

 
 

Ljubezen in odnosi

 

Pogovori se o potrebah in skupnih ciljih

                                                                               

 

Človeka najbolj razveseljuje in najbolj boli odnos z najbližjimi. In letošnji januar je poln izzivov. Odveč je zagovarjati tvoj lastni prav. Tudi drugi lahko zagovarja svojega. Raje prijazno in s polno mero ljubezni predlagaj pogovor, ko se z najljubšimi pogovorite o vaših potrebah in o skupnih ciljih, ki jih imate. Seveda je za takšen pogovor potrebna priprava. Kajti le kako se boš pogovarjal-a o skupnih ciljih, če ne poznaš in nimaš jasno zapisanih - svojih. In tvoje potrebe najbrž izvirajo ravno iz teh ciljev, mar ne?

 


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Poliranje! - 'Fine tunning'

 

 

 

Preteklo leto je bilo polno jasnih misli o tem, česa nočeš in ne maraš doživljati in živeti v prihodnje. Pretekle tri mesece so se že pojavile ideje o tem, kaj hočeš. In to je pomembna točka na katero se velja osredotočiti. Kajti letošnji januar ti ponuja, da te tvoje cilje oblikuješ natančno in jasno in jih - spoliraš - tako, da se jasno zaveš, kaj za njihovo uresničitev potrebuješ in kaj vse (natančno) ti bodo prinesli, ko jih uresničiš. 

 

In seveda so rezultati odvisni od dobrega načrtovanja. Tako se res izplača delovati tako, da si jasno zarišeš, napišeš, oblikuješ poslovne cilje in se o njih pogovoriš s partnerji. Pogovori naj bodo pripravljeni in tako bodo tekli prijazno in gladko. Skozi pogovore dobiš nove ideje in nove informacije o tem, kako lahko mnoge svoje želje uresničiš že v tem koledarskem letu.

 

Upoštevaj vse, kar je navedeno v predvidu doslej. Poskrbi za svojo energijio in tvojemu telesu in zdravju podporen življenjski slog; pokloni si čas zase v tišini, miru in mirovanju; govori pol manj in pozorno izbiraj način govorjenja, da poveš vse tisto kot si bil-a namenjen-a. Naredi pol kretenj, gibov manj kot jih delaš običajno in še vedno opravi vse, kar si bil-a namenjen-a. 

 

Ta način ti pomaga, da prihraniš energijo in jo pretvoriš v moč. Moč, ki ima za posledico to, da te vsi gledajo s spoštovanjem in pozorno poslušajo. Moč, ki naredi tvoj korak - kraljevski, da te vsi pozdravljajo. Nauči se delovati na ta način in tako delovati tudi v prihodnje. Uspeh pride!

 

Ko želiš večje rezultate doseči hitreje, me povprašaj kaj je in kako izgleda coaching! Kajti vsak potrebuje coacha in coaching. In coaching je tudi dosegljiv vsakemu. Vprašaj me kako.
 

 

Potovanja, izleti

 

Prav enako kot za 'štirico'

 


Če v ozadnju ne bi stal definiten, jasen sistem in ne bi imel že več kot petindvajsetletnih izkušenj na področju kozmologije Devetzvezdni KI, bi mi bilo nerodno reči, da ta mesec spet nimaš nobene smeri, ki bi bila zate ugodna za potovanje. Tako pa  ti zopet zagotovim to dejstvo. In najboljša smer za potovanje je v smeri jugozahod in severovzhod. Pot na jugozahod ti prinese še kakšno priložnost, vrnitev domov pa ima kot posledico veliko dela, pa tudi plačilo. Ali se res splača, se odločaš ti sam-a. 

  

 

Pregled

 

V središču

 

 

 

 

Januarja se seliš v hišo rasti, v hišo, ki ti kaže resnico. Pravo resnico. Hkrati je to zadnji mesec 9 KI energijskega leta 9, ko še gostuješ v 9 KI hiši Temnozeleno Drevo 4. Torej je ta mesec močno povezan s tem, kar govoriš, izjavljaš, podpisuješ; s tem, kje je tvoj denar in kako varni in ustrezni so tvoji dokumenti. Ustreznost vsega povedanega močno vpliva na to, ali boš v novem 9 KI energijskem letu Bela Prst 8, ko stopiš v hišo popularnosti, slave, uspehov, priložnosti in možnosti žel-a slavo, ki ti bo všeč ali pa bo tvoja popularnost bolj temno in neprijetno obarvana.

 

Tako je mesec januar tisti, ko je dobro, da se zavedaš: Vse, kar je zate v tem času res pomembno, je pred tvojimi očmi; je na dosegu tvojih rok; je v tvoji bližnji okolici. Zato se ne oziraj v daljave, ne išči priložnosti v svetli prihodnosti, temveč si svetlejšo prihodnost naredi tako, da sprejmeš odgovornost za vse kar je že doživeto; za vse, kar počneš in se odločiš, da živiš tukaj in sedaj tako pozorno kot da je od tega odvisno tvoje življenje (saj je). Poravnaj vse obveznosti, ki jih še imaš z okolico, ne glede na to ali so majhne obljube; majhni ali veliki dolgovi. In, če ne moreš opraviti ali poravnati dolga, obljub, se vsaj dogovori o tem, na kakšen način in kdaj boš to storil. In nato te roke stoodstotno spoštuj.

 

 

 

 

 

Pa še to: Ko s 4. februarjem 2019 stopiš v novo energijsko leto, se zavedaj, da te je življenje lansko leto za devet let pripeljalo v hišo 9 KI energije Bela Kovina 6. Enako energijo kot jo boš letos doživljal-a vse leto. To je čas uresničevanja tvojega življenjskega delovanja. Žito bo zrelo. A od tebe je odvisno koliko ga v resnici požanješ in spraviš na varno. 

 

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image