Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Svetlozeleno Drevo 3 - mesečni predvid: Marec 2019

Vojko J Kalan

Sprejmi pomoč.

 

 

Zaključek

 

Pogled od daleč

 

Opravi svoje delo... 

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2. Čas, ko tvojega mesečnega gostovanja v 9 KI hiši Bela Kovina 6. Čas izpolnjevanja tvojih dolgoročnih prizadevanj in čas, ko se pred tabo niza kopica možnosti in priložnosti, ki jih lahko okrepiš ali pa jih zaradi hlastanja pohodiš in se jih znebiš. 


Marec je čas, ko se še kar naprej uresničujejo tvoja prizadevanja. To je čas, ko ti mnogi pomagajo in ti si sebi največji prijatelj, ko vse, kar počneš, premisliš in delaš tako, da vsak dan poskrbiš za počitek, za organizacijo in se obnašaš mirno in organizirano. V nasprotnem si sam-a zmanjšuješ uspehe in slabšaš situacije. Torej pamet v roke in naj ti ego ne skače preveč v glavo. Seveda so to rezultati tvojega dela, pa se zato ni potrebno tolči po prsih takrat, ko čas zahteva pametno glavo.   

 

Ko si spočit-a, ko si dovoliš na stvari pogledati od daleč - kot bi opazoval prijatelja, ki ne ve, da si v bližini; vidiš več in bolje, se laže odločaš tako, da so odločitve v korist tako tebi kot tvojim bližnjim, prijateljem, sodelavcem, partnerjem. Hlastanje za uspehom ti prinese le kratkotrajno zadovoljstvo a dolgoročno slab glas.

 

Februar in marec sta pač meseca, ko je potrebno opraviti delo - čisto in umazano. Čas, ko je dobro sodelovati z vsemi, ki ti stojijo ob strani in vse tudi ustrezno nagraditi za njihovo pomoč in sodelovanje. Stiskanje ti v tem času gotovo ne koristi.

 

 

In še nekaj. Ne kupuj tega, kar ti morda pride prav. Nabavi le to, kar nujno potrebuješ. 

 

 

 

"Bolje je malo ognja, ki te greje, kot velik plamen. ki te žge." 
 

                                                          - Škotski pregovor

 

 

 

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image