Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Temno Zeleno Drevo 4 - Mesečni Predvid: November 2018

Vojko J Kalan

Delaj na sebi več kot delaš na doma ali na poslu.

 

Mesečna energija

 

Moč osrediščanja pozornosti (Moč fokus-a)

 

Kolikokrat na mesec prebiraš tvoj letni predvid? Trikrat, štirikrat, nikoli? Pa bi bilo dobro in koristno zate, da ga prečitaš vsaj enkrat na teden in vsaj letos in vsaj do trenutka, ko se začneš zavedati, da si ti tista/tisti, ki oblikuje večino tega, kar ti življenje v raznoterih barvah in oblikah kaže, ti predstavlja skozi dogodke in preripetije v letošnjem letu. Kamor namreč usmerjaš tvojo pozornost, tvoja čustva; to, kar počneš bolj pogosto - tega dobiš še več in še bolj intenzivno. Prejšnji mesec so bile tvoje ideje pisane in iskrive. Ni bilo lahko obdržati pozornosti na eni stvari dalj časa. Sedaj pa je tukaj 'tvoj' mesec. Ta, ki nosi tvojo energijo in novembra spet 'stanuješ' v tvoji 9 KI hiši Temnozeleno Drevo 4. Torej je tvoja moč večja. Tvoje sposobnosti okrepljene. Sedaj je torej odličen čas, da usmerjaš tvojo pozornost na stvareh, ki so ti pri srcu; na stvareh, ki so ti potrebne zato, da si lahko srečna / srečen in zadovoljna in zadovoljena / zadovoljen. Poln-a si energije. Pa vendar pazi nanjo. Ohranjaj jo in neguj. Kajti letna 9 KI energija jo hoče zase. Ti pa jo imaš moč in sposobnos usmerjati tja, kjer je potrebna zate. Počni to.Prisluhni svojemu srcu, bodi to, kar si in dobiš to, kar potrebuješ
 

Počutje in zdravje

 

Velikolistna zelenjava

 

Najbrž se spomniš, da si v otroštvu imel-a kar nekaj težav s preveč mastno hrano. In, čeprav so maščobe zelo koristne, jih ne sme biti preveč. Zate so pomembna hranila: povrtnine, zelenjava in sadje. Rad-a pa imaš tudi škobnata živila, ki niso ravno koristna, razen ker s seboj nosijo nekaj rudninskih snovi.

 

Letos je leto 'debelih krav'. Drevje in polja so bogato obrodila. Velika podjetja polnijo skladišča s sadjem, da nam bodo sadeže v naslednjih letih prodajali kot sveže (sveže pripeljano iz hladilnice) .  Večina ljudi nima več svojih vrtov, vendar se kljub temu laže dobi domač radič, pa brokoli, zelje, brstični ohrovt in drugo velikolistno, zelenolistno povrtnino. Kajti ravno ta živila so tista, ki so zelo koristna za vse ljudi, zate kot 'štirico' pa toliko bolj. Kajti v zelenih hranilih dobiš skorajda vse, kar potrebuješ. In, ko se znaš odpovedati preveč močnatim jedem in sladkim jedem, je tudi tvoja postava lepa in prijazno mišičasta. Kajti zate je pomembno, da se prehranjuješ zdravo. Da ješ zdrava živila in se med obrokom odpoveš tudi 'posladkom' v obliki časopisov, revij, filmov in brskanja po telefonu. Če se obnašaš tako, najbrž nimaš težav s srcem, z ožiljem, z očmi, niti z debelostjo in preveč sladkorja v krvi. Ko pa ni tako, prični s spremembo življenjskega sloga sedaj. Takoj. Ti do sedaj ni uspelo, čeprav si poskušal-a? Pokliči me. Imam predlog.

 

Letos nate močno vpliva 9 KI energija Vijolični Ogenj 9. Tako ti toplo priporočam, da si prečitaš letni predvid. In, ko tam ni dovolj pravih informacij, me pokliči. Sam sem imel že ob rojstvu kopico težav, ki sem jih s pravo hrano in pravim načinom življenja pred desetimi leti povsem odpravil.

 Miran: "Človek ima eno samo nalogo: da reši sebe!"
 

Ljubezen in odnosi

 

Mati in sestra. Sluga in usluga!

 

 

Ti, ki si rojen-a v 9 KI energiji Temnozeleno Drevo 4 imaš močno empatijo. In željo, da na svoj način pomagaš ljudem, ki so ti blizu. Po starih zapisih, ko sta oče in mati imela veliko otrok, 'štirica' predstavlja najstarejša hči v osemčlanski družini, kjer je prvi otrok sin, druga hči in tako naprej po vrsti. Najstarejši sin je tisti, ki pri delu prvi prične pomagati očetu in najstarejša hči je tista, ki pomaga materi. In, ko na svet prijokajo drugi otroci, je najstarejša hči tista, ki v mnogočem prevzame vlogo matere in skrbi za svoje mlajše brate in sestre. In to je glavni razlog, da 'štirici' rečejo najstarejša hči. Kajti štirice prevzemate mnoge naloge v družini že od malega. Nečesa pa se niste naučile: Poskrbeti zase. Kajti, ko želiš poskrbeti za druge, moraš najprej poskrbeti, da si čil-a in zdrav-a. In ne skrbi se za svoje bližnje vedno le s tem, da jim odnašaš njihovo delo in obveznosti. Morda več narediš zanje, ko jim pokažeš, kako si vesel-a, zadovoljen / zadovoljna; ko pokažeš tvoj smisel za lepoto, stil, za glasbo in lepoto odnosa. To pa lahko narediš le tako, da poskrbiš zase. In ta mesec je tisti, ko še lahko narediš veliko, da boš v prihodnjih mesecih še lepša / lepši, še bolj prijazna / prijazen zato, ker boš naspan-a; ker boš dovolj časa preživela v naravi in imela dovolj časa, ki ga preživiš v miru, tišini in mirovanju. In nikar se ne zgovarjaj na službo, obveznosti, na šefe, starše, okolje. Še vedno imaš vsaj uro na teden, da greš v naravo in pet minu na dan, ko si lahko sam-a s seboj. Tvoja radost in tvoje zadovoljstvo, veselje bodo tako samodejno prehajali na vse, ki jih srečaš, še posebej pa na tvoje bližnje. 

 Bodi tukaj in sedaj. Zgrabi priložnost, še vedno se lahko odločiš drugače.


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Možnosti in priložnosti

Pozorno in natančno z izjavami, dokumenti in denarjem!

 

Mesec november je lahko mesec tvojih velikih uspehov, ki jih ustvarjaš sedaj, doživiš pa šele čez dva, tri mesece. Tako je pomembno, da s tvojim planom dela vztrajaš ves ta čas - brez izeme vsak delovni dan. To ne pomeni, da se 'pretrgaš'. Niti najmanj. Najbolj pomembno je, da se ne pustiš (z)motiti. Da ne dovoliš, da bi tvoja pozornost tavala od cilja do cilja; od človeka do človeka; od tv novice do yt filma. Tvoja pozornost mora biti usmerjena k temu, kar v tem času želiš doseči. Kar si se odločil-a doseči. Ko deluješ na ta način, ko se odločiš za tvoj cilj- namesto, da bi ga 'poskušal-a' doseči; ko se znebiš strahov;  se bodo nato vse stvari 'zlagale' v tvoj prid. In ne razmišljaj o tem, kako jih dosežeš. Prepusti se toku dneva in počni tisto, kar te v dnevu vodi. A vedno pozorno pazi, da se s tvojimi aktivnostmi bližaš ciljem.

Ne zgubljaj pogleda v daljavi. Ne izgubljaj se v časopisu, revijah, internetu in drugih medijskih informacijah. Kajti vse, prav vse kar potrebuješ že veš ali pa je na dosegu tvojih rok. In, če ni na dosegu rok, bo še prišlo. Le ohranjaj svojo pozornost na tvojih ciljih, pazi na to, kaj podpisuješ v dokumentih, 

 

 

In ne še enkrat ti želim povedati: Prečitaj letni predvid! In imej v umu: Doživiš več tistega, na čemer vzdržuješ pozornost. Če so to lepe sanje, ki te ženejo k visokim ciljem, se ti uresničijo ti. Če so to strahovi - se ti uresničijo - strahovi. Ti in samo ti odločaš katera čustva in kakšne energije ohranjaš v tvojem umu in tvojem srcu. Vsaka odločitev, vsako dejanje, druženje z vsakim človekom, gledanje vsakega filma in vsakega spota, vsake reklame - vsega je tisto, kar oblikuje tvoje občutke in tvoje počutje. Prični izbirati za svoje življenje le to, kar te vodi k tvojim ciljem in ustavi vse in vsakega, kar skuša tvoje sanje pomesti iz tvojega uma in s tem iz tvojega življenja!Čez dan bodi tukaj in sedaj. Potuj, ko si pokloniš petnajst minut v miru, tišini in mirovanju.

 

Potovanje, selitev

 

Vrt, polja, gozdovi, narava ...

 


V teoriji kozmologije Devetzvezdni KI, 9 KI mesec Rumena Prst 5 ni ugoden za potovanja za nikogar. To je čas, ko se vsak, ki potuje, odmika od svoje in od naše skupne karme. Torej se od karme umika - beži. Ko pa se vrača, se mu karmični dogodki 'zgoščajo', kar nekateri težko prenesejo, saj je gibanje k 9 KI energiji Rumena Prst 5 nevarno in se na tej poti pogosto dogajajo nesrečne situacije. Te človek sicer vidi (Japonci to imenujejo: 'Meč od spredaj.'), vendar se mu tem situacijam ni lahko izmakniti. Še manj ugodna je prejšnja situacija - ko človek potuje stran od 9 KI energije 5. Takrat se mu na pot postavijo neugodne situacije, ki jih ne more videti. ('Meč iz teme.' ali tudi 'Meč od zadaj.' - Že ime samo pove težo situacije.).

 

In seveda je tako kot vedno dobrodošla pot na vrt, na bližnji travnik in v gozd - v naravo. Ko jo sprejmeš takšno kot je, ti da energijo in moč in v tebi pričara čarobne trenutke, ki te hranijo vse tri zimske mesece tako, da laže in lepše dočakaš novo pomlad.

 

Za daljše pot pa tako kot vsem drugim tudi tebi priporočam, da se ta mesec odpoveš daljšim potem (tako po času kot po razdalji). Sicer pa pravi ljudje sami pridejo k tebi. Tiste, ki pa jih želiš srečati in videti, jih pa pokliči!Vse prihaja k tebi. Poskrbi zase in bodo drugi zadovoljni.

 

Pregled

 

Vse kar potrebuješ, je na dosegu tvojih rok

 


A za to potrebuješ odprte oči in ušesa in srce. 

 

Možnosti in priložnosti, ki se ti ponujajo lahko vidiš, dovolj hitro reagiraš in sprejmeš le, ko živiš v tem trenutku in v tem prostoru, kjer si. Sanjavost in pogled v dalje ti ne pomaga, temveč ti preprečuje, da vidiš vse, kar se dogaja v tebi in v tvoji bližini. Pogled v daljave te postavi v drugačne situacije, v drugačno energijo kot pa je tukaj in sedaj. Ko si v svojih prijaznih ali pa neprijaznih mislih, ne moreš dovolj hitro dojeti, kar se dogaja tukaj, ko ti svet ponuja kopico priložnosti, ki jih je treba le zgrabiti. - Za to, da premisliš ali jih boš uporabil ali ne, imaš še vedno dovolj časa. Zato zgrabi in se odloči za tiste, ki te vodijo tja, kamor si želiš. In sedaj pride na vrsto podroben pregled pogojev, dokumentov in vsega drugega, kar želiš vedeti o ponudbi - o možnostih, ki trkajo na vrata tvojega življenja.

 

In, ko imaš občutek, da nimaš dovolj časa, se usedi za mizo, vzemi papir in svinčnik in napiši koliko časa porabiš za vsako stvar, ki jo počneš v običajnem dnevu. Če je potrebno, to napiši za vsak dan v tednu posebej: vstajanje, umivanje, rekreacija, zajtrk, pot na delo, branje novic, poslušanje radia, pitje kave, kajenje, čas za brskanje po netu, fb, yt, tv,... napiši prav vse in poleg napiši koliko časa porabiš za to opravilo. V sebi se vprašaj: "Kaj mi ta dejavnost prinaša?"; "Kaj mi odnaša?". Pri tem bodi pošten do sebe. Nato črtaj vse tiste dejavnosti, ki niso potrebne. Ali pa jih vsaj zmanjšaj. To je tiste, ki ti ne prinesejo ne energije, ne denarja in ne časa.  In kar naenkrat opaziš, da imaš časa ravno toliko kot vsak drugi, le razporediti ga je potrebno drugače. In nikar ne misli, da si 'multitasking'. Veliko več in bolje opraviš takrat, ko se posvetiš le eni stvari naenkrat.

 

Kajti svet ne pozna usmiljenja, če ga ne poznaš ti. In, če ti časa kljub temu, da daš na stran kopico nepotrebnih dejavnosti, še vedno primanjkuje, se za vsako dejavnost, ki jo opravljaš vprašaj: "Ali je to potrebno ali je nujno?". Kajti mnogi vse preveč časa vložijo v stvari, ki potrebne niso, a imajo občutek, da so nujne.

 

In toplo ti priporočam, da si večkrat prebereš letni predvid. In, ko ti ta ne da zadovoljivih odgovorov, sem na voljo zate in za tvoja vprašanja. Pa ne le za vprašanja. Lahko ti pomagam, da prihraniš veliko časa. Da odkriješ tvoje sanje in jih zgradiš v vabljive cilje, ki jih v naslednjih letih uresničiš hitro in brez težav, ko greš po pravi poti. Kajti devetletje, ki se je pričelo letos, ti nudi pomoč ljudi, pomoč okolja in pomoč energije. Nauči se uporabljati energijo Bele Vode 1 in tako si tlakuješ pot k zdravju in sreči.

Z mojo pomočjo ugledaš energijo Bela Voda 1 in se jo naučiš uporabljati. 

 

 

 

 

 

Nauči se uporabljati to moč in pričneš blesteti od energije.

 

Pa še to: Letos je prvo leto, ko nate vpliva devetletna 9 KI energija Rdeča Kovina 7. Že res, da te ta energijsko  neposredno ne podpira, temveč te lahko celo malce ustavlja. Vendar ti lahko spremeniš tvoje obnašanje tako, da te še kako močno podpre. Kajti Rdeča kovina 7 podpira 9 KI energijo Bela Voda 1. Ta je vir tvoje moči, vir za tvoje dobro počutje, vir zdravja in vir kreativnosti. Ko ti to energijo iz dneva v dan uporabljaš, te nahrani z močjo, z dobrim počutjem in z zdravjem, z energijo.

 

Ko želiš vedeti, kako lahko 9 KI energijo Bela Voda uporabljaš tako, da te podpre, da ti da moč, da te osveži in podpre tvoje počutje in s tem vse se odločiš stopiti na naslednji nivo, ko hočeš, da je narejeno več, da se življenje odvija bolj v smeri kot si želiš - delaj na sebi bolj kot deluješ za zdravje; delaj na sebi več kot delaš za posel; delaj na sebi bolj intenzivno kot delaš za odnose s soljudmi in svet zate ne bo več imel meja. Coaching ti pomaga, da to narediš hitreje in bolje in se naučiš delati na sebi bolj učinkovito. Najdi si coacha. Coaching je način, da vse to narediš hitreje in boljše. In, če se umiješ enkrat, ne boš čist vsak dan svojega življenja. Podobno velja za coaching!  

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image