Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Temnozeleno Drevo 4 - Mesečni predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9 KI Temnozeleno Drevo 4

Mesečni predvid: April 2019

 

Živi življenje!

 

 

 

Odrske luči 

 

Priložnost za nenavadne izkušnje

 

Ničesar ne moreš skriti

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. To je čas uresničitve notranjih sprememb, narejenih že pred dvema letoma. Kajti to je bil mesec gostovanja v 9 KI hiši Bela Prst 8 in hkrati drugega meseca življenja v letni 9 KI energiji Bela Voda 1. To je čas, je bilo jasno videti in občutiti tvoje želje, tvoje stiske, strahove in tvojo nežno, prodorno vztrajnost.         


April te za krajši čas energijsko postavi v preteklo leto. V resnici pa ti (lahko) pokaže, kaj vse ima življenje na voljo zate v letošnjem letu. Tako je pomembno, da pogledaš iz svoje školjke, kjer skrivaš občutljive dele sebe. Vendar se pokaži le toliko, da ti tvoji strahovi - četudi bi se bili lahko uresničili - ne morejo do živega. April je tudi čas slave in čas priznanj za tvoje preteklo delovanje. In ne čakaj, da ti priznanja dajo drugi. Bodi ti sam-a tisti človek, ki te pohvali in nagradi za tvojo vztrajnost, da nežno in odločno stopaš tvojim sanjam naproti.

 

Ne pusti se zmesti temnejšim mislim okolja. Prav je, da se zavedaš temnih globin, a vedno glej in plavaj v smeri tvojih sanj. Vedno imej pred sabo to, kar želiš, hočeš imeti in hočeš živeti. Še več. Živi to, kar hočeš živeti že danes - vsaj toliko kot to zmoreš. In april ti omogoči, da doživiš veliko več kot si lahko predstavljaš. Le upaj si!

 

 

 

 

"Bolje je prižgati svečo

kot preklinjati temo! "

 

- Eleanor Roosevelt

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image