9 KI mesec 9​​​​​​​​​​​​​​​​​ vlada še:

Dnevi

25

Ure

14

Minute

43

Sekunde

48
My Image
My Image

7..VII.  - 7. VIII.2021  - M: 9

4. II. 21 -  4.II. 22: L: 6​​​​​​

4. II. 2018 - 3.II. 2027: 9-L: 2​​​​​​​

4. II. 1955 - 3.II. 2036: 81-L:  9​​​​​

Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Brezplačna brošura:

15 načinov

za

zmanjšanje stresa! 

My Image
|

Naroči se na

OBVESTILA

in prejmi dodatne ugodnosti in brezplačno svetovanje enkrat na mesec

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​ kavo​​​​​​​

My Image

Z lepo, rjavo poltjo na dopust.


BREZ SONCA

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image

Nekaj je v zraku...

Temnozeleno Drevo 4 - Mesečni predvid: Januar 2019

Vojko J Kalan

Ko si odprl-a oči in si dovolil-a več - to prejemaš.

 

 

 

Mesečna energija

 

Prst (prizemljitev) in voda (hidracija, čistost, zavedanje,...)

 

 

Januar 2019 si pod vplivom zate ne preveč prijazne 9 KI energije Bela Kovina 6. Hkrati je to zadnji mesec 9 KI energijskega leta 9, ko še gostuješ v 9 KI hiši Vijolični Ogenj 9. Kombinacija mesečne in letne energije te ojača le v primeru, ko se 'potopiš' vase, ko si nakloniš dovolj pozornosti, počitek spanje in odkrivaš resnico v sebi.  

 

 

Mesečna energija hiše, v kateri gostuješ: 9 KI Bela Kovina 6 ima za posledico, da v tem času prejemaš 'plačilo' za tvoje delovanje v preteklem letu. Da bi bili rezultati večji, je pomembno, da ostaneš prizemljen-a v vsakem trenutku dneva. Prizemljenost seveda pomeni, da se v vsakem trenutku zavedaš, kako ohranjati tvoj energijski nivo in ga celo povečati. Še bolj pomembno od zavedanja pa je to, da zavedanje izvedeš v življenju. Zatorej pozorno preberi predvid, nato pa v akcijo. 

 

 

 

Počutje in zdravje

 

Ohranjaj dobro počutje

 

Mesečna energija ti daje rezultate dela v preteklem letu in hkrati zahteva od tebe veliko aktivnost. Tako veliko, da se ne spomniš več na to, kar je potrebno, da v svetu deluješ stoodstotno in hkrati ohranjaš dobro razpoloženje s pravim, dobrim, tvojemu telesu in življenju podpornim življenjskim slogom.

 

Januar je čas, ko se jasno izrazijo rezultati tvojega življenja v preteklih petih mesecih. Sedaj veš, kaj delaš dobro, kajti rezultati so spodbujajoči. Hkrati tudi doživljaš neprijetne posledice na področjih, ki si jih pustil-a ob strani. Še posebej to velja za glavo, zobe, vrat, zapestji, spodnjo čeljust in debelo črevo, kožo.   

 

Ko želiš hitro in učinkovito izboljšati tvoje zdravje in počutje; povečati energijo, vitalnost in veselje do življenja, na svoj krožnik (in v usta) dajaj le rastlinska nepredelana živila in čimveč temnozelenolistne zelenjave. In, če se ne moreš v popolnosti odreči mesu, se odreči vsaj mesnim izdelkom, saj vsebujejo snovi, ki jih zagotovo ne bi hotel-a jesti, ko bi poznal-a njihov izvor in bi vedel-a, kakšna je posledica njihovega delovanja v tvojem organizmu.  

 

 

Predvid je pisan tako, da ti le celoten da polno sliko, ki ti jo hočem naslikati. Tako ti priporočam, da ga čitaš od vrha navzdol (če se le da - večkrat). Celostna energija je uvod v počutje in zdravje in to v vse druge tvoje dejavnosti.

 

 

Tvoje telo je edino, s katerim lahko izkušaš ta svet in živiš tvoje življenje. Že Hipokrat je rekel: "Naj bo hrana tvoje zdravilo in ne zdravila tvoja hrana." Hkrati je nujno vedeti, da vsako čustveno stanje vpliva na to, kako kot hrano telo predela in tako je tvoje razpoloženje ravno tako pomembno. Spanje, počitek, voda, zdravi obroki, gibanje... Vsak ve, da je to pomembno, pa vendar se prične s tem ukvarjati šele takrat, ko je v težavah. Vsi vemo, kaj - vendar le malokdo ve: Kako? Tu se večini zatakne, saj uspejo nov način življenja živeti le nekaj dni, v boljšem primeru nekaj tednov. Nato pa zopet 'padejo' v stari ritem. Imej več pameti. Sprejmi pomoč. Kajti večina se ne zaveda da: "Ko se dva ali več ljudi odločita za isti cilj, je ta cilj neizbežen!" Ko si z menoj - se sam sto odstotvno zavzemam za tvoj cilj. Kar pa običajno ne velja niti pri odnosu s partnerjem s katerim živiš. Mar ni tako?   

 

Uporabi modrost. Za svoje počutje in zdravje poskrbi sedaj, ko je še čas!

 

 

 
 

Ljubezen in odnosi

 

Delegiraj tiste, ki so ti pripravljeni pomagati

                                                                               

 

To so predvsem ljudje, ki ti stojijo ob strani že dalj časa. Vsaj lansko leto. In, ko jih prosiš, so ti pripravljeni pomagati. Pomagaj jim postaviti pravo organizacijo. Povabi jih h kosilu in jim pokaži, kako lahko doprinesejo k boljšemu življenju v skupnosti. Deluj jasno in sproščeno. Mirno in odločno. Prijazno in ljubeznivo. Naj se ti ne mudi. Vzemi si čas. Kajti sam-a ne moreš opraviti vsega dela. Le s skupnimi močmi dosežeš tvoje prave cilje. In vsi v tvojem okolju bodo od tega imeli korist, če se tega zavedajo ali pač ne. Razloži jim to, a se pri tem ne ustavljaj preveč. Raje razdeli naloge in jih vodi - s svojim primerom.

 


Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Plačilo in nagrade!

 

 

 

Preteklo leto ti je ponudilo kopico možnosti in priložnosti. Koliko si jih v resnici doživel-a je povsem odvisno od tebe - od tega, kako široko, kako sproščeno si ozaveščal-a področja tvojih sanj, tvojih načrtov, tvojih ciljev. Sproščeno življenje ti je prinašalo večje priložnosti, ki pa jih je bilo kljub vsemu potrebno zgrabiti in uporabiti. To obdobje uspeha se končuje in se začenja popolnoma drugačen čas... 

 

Upoštevaj vse, kar je navedeno v predvidu doslej. Poskrbi za svojo energijio in tvojemu telesu in zdravju podporen življenjski slog; pokloni si čas zase v tišini, miru in mirovanju; govori pol manj in pozorno izbiraj način govorjenja, da poveš vse tisto kot si bil-a namenjen-a. Naredi pol kretenj, gibov manj kot jih delaš običajno in še vedno opravi vse, kar si bil-a namenjen-a. 

 

Ta način ti pomaga, da prihraniš energijo in jo pretvoriš v moč. Moč, ki ima za posledico to, da te vsi gledajo s spoštovanjem in pozorno poslušajo. Moč, ki naredi tvoj korak - kraljevski, da te vsi pozdravljajo. Nauči se delovati na ta način in tako delovati tudi v prihodnje. Uspeh pride!

 

Ko želiš večje rezultate doseči hitreje, me povprašaj kaj je in kako izgleda coaching! Kajti vsak potrebuje coacha in coaching. In coaching je tudi dosegljiv vsakemu. Vprašaj me kako.
 

 

Potovanja, izleti

 

Bilo bi mi nerodno...

 


Če v ozadnju ne bi stal definiten, jasen sistem in ne bi imel že več kot petindvajsetletnih izkušenj na področju kozmologije Devetzvezdni KI, bi mi bilo nerodno reči, da ta mesec spet nimaš nobene smeri, ki bi bila zate ugodna za potovanje. Tako pa  ti zopet zagotovim to dejstvo. In najboljša smer za potovanje je v smeri jugozahod in severovzhod. Pot na jugozahod ti prinese še kakšno priložnost, vrnitev domov pa ima kot posledico veliko dela, pa tudi plačilo. Ali se res splača, se odločaš ti sam-a. 

  

 

Pregled

 

Opravi načrtovano (do konca)

 

 

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca.
Spomladi do rožne cvetice,
poleti do zrele pšenice,
jeseni do polne police,
pozimi do snežne kraljice,
v knjigi do zadnje vrstice,
v življenju do prave resnice,
a v sebi - do rdečice čez eno in drugo lice.
A če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova,
poskusi vnovič in zopet in znova.

(Tone Pavček, Ko hodiš)

 

Mesečna energija te spomni na čas od leta 2009 do konca leta 2018. Trdo delo in ne ravno najbolj prijazen čas zate. Kljub temu je to čas, ko so se uresničile mnoge tvoje sanje, mnogi tvoji načrti in cilji. Znani in nepoznani. Zavestni in nezavedni.  In januar 2019 je čas, ko se na ta enak način uresničujejo tvoje letne sanje in prizadevanja.   

 

Ne glede na vse, je to tudi čas, ko je nujno, da poskrbiš zase. Pokloni si čas za organizacijo in za sprostitev; čas za počitek in čas za druženje. Kajti živiš le sedaj, le ta trenutek. In, ko si tu, sedaj, iz tvojega življenja izgine nervoza, izgine strah. Kajti ko tavaš v temi, te ne vidi nihče. Ko svetiš, te včasih opazijo drugi ljudje. Vendar je najbolj pomembno, da si najsvetlejša luč sam-a zase. Ti si tvoje življenje narediš svetlo, prijazno in veselo - srečno. Kajti sreča je tvoja odločitev.   

 

 

 

 

Pa še to: Ko s 4. februarjem 2019 stopiš v novo energijsko leto, se zavedaj, da te je življenje lansko leto za devet let pripeljalo v hišo 9 KI energije Rdeča Kovina 7. Enako energijo kot jo boš letos doživljal-a vse leto. To je prijazno leto, iz katerega lahko iztržiš ogromno. Pripravi se nanj.