Temnozeleno Drevo 4, Predvid: Avgust 2018

07/08/2018 02:55:46

Vojko J Kalan

My Image
 

Mesečna energija

 

Poglejte na obe strani!


Julija ste 'pretočili' veliko energije v svet. A dobro je vedeti, da pri 9 KI zvezdi Vijolični Ogenj 9 gostujete vse leto. Ravno zato je avgust za vas lahko veliko bolj prijeten in hkrati zelo pomemben čas. Kajti, če delujete iz srca, vam avgust pokaže mnoge možnosti, ki jih boste lahko pričeli uresničevati že letos in jih boste imeli možnost uresničiti v naslednjih letih. Kako? To vam z veseljem povem, ko vidim vaš rojstni datum.

My Image

Počutje in zdravje

 

Poklonite si čas samo zase


Pa ne čas pred tv in računalnikom. Čas v naravi, blizu vode – a brez pretiravanja s plavanjem, potapljanjem in zagotovo s čim manj poživili: kava, energijske pijače,alkohol. Jejte čim bolj čisto hrano in si privoščite odhod na spanje pred polnočjo. Na ta način se lahko vsak dan napolnite z energijo in ohranjate zdrava ledvica in s tem dobro delovanje jeter, srca in pretoka energije skozi vse vaše telo, kar ima za posledico – odlično počutje. In, ko se ne počutite tako, si tale odstavek prečitajte znova in znova.


 

Ljubezen in odnosi

 

Glava in srce


Mnogi imajo raje klasični 'horoskop'. Tam jim nekdo napiše, kaj se bo zgodilo in pika. Nihče jim ne nalaga odgovornosti za njihovo početje. Stran Devetzvezdni KI in predvide pa imate radi tisti, ki sprejmete odgovornost za svoje ravnanje in iščete poti, kako lahko z vašim ravnanjem, z vašo odločitvijo naredite vaše življenje lepše in boljše. In avgust vam nudi kopico priložnosti, da to res storite. Morda vam niso vedno jasna vaša videnja, vaše reakcije, vaše ideje. A ko si dovolite, da delujete iz srca (iz glave ne), življenje teče lepše. Glava naj gleda le na to, da se odmaknete od ljudi, s katerimi nimate kaj početi.

 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Odprite oči in zgrabite priložnost(i)


'Ferragosto', pravijo Italijani. Praznik, ki je sicer religiozno naravnan, pa vendar je to čas, ko posel postavijo na stran, ko si večina italijanskih družin privošči počitnice, ko družina živi v sproščenem vzdušju, kjer poravnajo marsikateri spor, slavijo drobne zmage družinskih članov in znova vzpostavijo pristne stike med seboj. Takšen avgust vam priporočam letos tudi sam. To ne pomeni, da ne bi šli v svet in srečevali drugih ljudi. Ne. Le nekaj več časa posvetite vsem, ki so vam blizu – tudi poslovnim partnerjem – a brez, da bi skušali opraviti več posla. Če gre gre, ko ne gre, pustite času (in poslu) čas...


 

Potovanje, selitev

 

Ste že vajeni?


Saj že veste. Za vas in za ljudi Svetlozeleno Drevo 3, ni prav veliko možnosti in priložnosti za ugodna potovanja. Izkoristiti se splača ugodne smeri selitve, če imate namen, da bi živeli v vam bolj prijaznem okolju in ko se pokaže priložnost za selitev. Avgusta je najbolje, da ostanete tam, kjer ste. In mesečna energija je takšna, da je mirno delovanje dobrodošlo.

 


Pregled

 

Voda, drevo in ogenj: Nastanek, rast, dosežek!


Takšen je za vas tok energije v avgustu, ko si dovolite, da delujete skozi to, kar ste, namesto skozi to, za kar ste si dovolili, da vas je skozi življenje 'sprogramirala' in oklestila okolica skupaj s starši, šolo, kolegi, službo in z vsem medijskim gnojem. Letošnje leto vam kaže kopico možnosti in priložnosti, da izkusite drugačno življenje. Tudi mesec avgust. Zlata vredne izkušnje, ki jh lahko koristno uporabite v prihodnje. Zato živite z odprtimi očmi in napetih ušes, odprtega srca in s 'čivavo na straži'.

 

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

Nekaj je v zraku...