Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Temnozeleno Drevo 4 - mesečni predvid: Februar 2019

Vojko J Kalan

Pokloni nekaj časa tvojim najbližjim

 

 

Spomni se, kje je vir tvoje moči!

 

Temnozeleno Drevo 4

 

Zaključek

 

 

 

S 4. februarjem naprej celo leto gostuješ v 9 KI hiši Bela Voda 1, en mesec pa v 9 KI hiši Rdeča Kovina 7.  Kombinacija teh energij je zate ugodna in ti omogoča, da laže (do)končaš odnose, ki so se preobrnili že leta 2017. Februar od tebe zahteva, da več časa kot fizičnemu delovanju - posvetiš organizaciji tvojega časa in tvojih dejavnosti na splošno. Kajti ta mesec je vse to laže doseči kot kasneje v mesecu preobrata - v marcu 2019, ne glede na to ali razmišljaš o počutju in zdravju, o mesebojnih odnosih, o poslu, o vsem, kar ti pride na pamet!

 

Odveč je torej trmasto vztrajati na dokončanju opravil, ki jih lahko dokončajo drugi in nujno je dokončati tista, za katera čutiš, da tvoja vest ne bi bila mirna, če ne bi bila zaključena. Ne glede na zahtevnost pa je v vsakem primeru je pomembno, da si privoščiš dovolj časa za počitek in za premislek o tem, kaj je potrebno in kaj ni in šele potem poglej kaj je res nujno. Kajti kar ni potrebno, tudi nujno ne more biti, mar ne?

 

9 KI mesec Črna Prst 2: 4. februar 2019 do 6. marec 2019 je čas, ko se vsak dan spomni ljudi ki te podpirajo, ki ti ponujajo ideje in te sprejmejo, ko od utrujenosti zaspiš v njihovi družbi, ko si vroče želijo tvoje bližini, besede, objema in skupnega preživetja vsaj urice prostega časa...

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

 

                         "Roža potrebuje sonce, da postane roža. Človek potrebuje ljubezen, da postane človek."

 

                                                                                                                                - Phil Bosmas

 

 

 

 

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image