Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Temnozeleno Drevo 4 - mesečni predvid: Marec 2019

Vojko J Kalan

My Image

 

 

Preobrat

 

Vse se spreminja

 

Premišljeno, mirno 

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2. Zate je bil to čas zaključka devetmesečnega obdobja nenavadnih in neobičajnih izkušenj ter lahkotnega doživljanja družbe, kjer so ti mnogi pomagali, ko si pomoč sprejemal-a seveda.    


Marca je zate čas sprememb. Sedaj je tu čas resnice. Čas, ko se zaveš, kako velike spremembe si kreiral-a v zadnjih treh letih. To je čas, ko so s tabo tisti, ki so ti zvesti. In ti si s tistmimi, katerim si zvest-a. To ni lahek čas, pa vendar daje upanje na boljše življenje v lepših sredinah in z boljšimi ljudmi.       

 

Marec je čas, ko trmasto vztrajaš pri svojem: delu, prepričanjih, navadah - pa je vse to brez potrebe. Bolj pomembno je, da se sprostiš, da odpreš srce in z odprtim srcem prisluhneš ljudem, da odpreš oči in pogledaš svet z otroškimi očmi, ko je vse, prav vse kar vidiš in doživiš - NOVO.

 

Nikoli in nikdar ne reagiraj hitro zaradi nezadovoljstva, ki se ti utegne pojaviti. Vedno vsako doživetje najprej prespi, premisli in se odločaj šele ko, si spet v dobrem stanju, zadovoljna / zadovoljen s seboj in z okolico. To ne pomeni, da vse sprejmeš. Nikakor, vendar vedno deluj mirno in prijazno: v sebi in s soljudmi.      

 

In spomni se, da je osemdeset odstotkov vseh stvari narejeno v dvajsetih odstotkih časa. Ne vztrajaj torej trmasto, da bi bile vse stvari narejene in zglajene do zadnjega detajla. Prihrani nekaj časa še za druge tvoje obveznosti in za življenje.     

 

 

"Veliko je majhnih stvari, ki so vredne spoštovanja.

Malo je velikih stvari, ki so vredne občudovanja."

 

- egipčanski pregovor

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image