Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Vijolični Ogenj 9 - Mesečni predvid: April 2019

Vojko J Kalan

9KI Vijolični Ogenj 9

Mesečni predvid: April 2019

 

Ko se odločiš za vse obstaja rešitev.

 

 

Sprejmi resnico 

 

Fine nastavitve

 

Odprto in organizirano k tvojim ciljem

 

 

 

S 5. aprilom 2019 se konča 9 KI mesec Bela Voda 1. Zate je bil to čas prebivanja v 9 KI hiši Temnozeleno Drevo 4. Ta ti je pred nos ponudila vse, prav vse, kar si v tem času potreboval-a za kar najhitrejši napredek in načrtovanje in organizacijo tvojega življenja tja do začetka jeseni. Podprla te je tudi energijsko. Moči ti ni in ni zmanjkalo, če te le tvoja vznesenost ni ponesla daleč izven tvojih načrtov ali kraja tvojega bivanja.   


Aprila se energija spremeni. Iz časa, ko je energija podpirala tebe, je sedaj čas, da ti podpreš svojo (tvojo) energijo, tvoje sanje, tvojo vizijo, tvoje načrte in tvoje dosedanje delo tako, da pogledaš nanj z očetovskim pogledom - s pogledom pozitivnega kritika, ki potrdi to, kar je dobro in na prijazen a jasen in odločen način išče rešitve tam, kjer trenutno stanje ne daje dovolj dobrih rezultatov.  

 

 

April je zate še vedno podporen čas, to pa ne pomeni, da te karma tako kot pravi oče ne 'potegne' nežno za uhelj, ko pozabljaš na svoje obljube, ki si jih dal-a sebi ali pa se odmikaš od zastavljene poti in zmanjšuješ tvoje cilje - namesto, da vanje vložiš vso svojo moč, vso svojo pamet; sposobnosti, znanje in organizacijo.

 

Potegne te za uhlje takrat, ko si ne prizadevaš za dosego tvojih ciljev do trenutka, ko se končajo vse možnosti in vse priložnosti. Vendar je do takrat še zelo daleč. Zelo, zelo, zelo, zelo daleč. Tako še dolgo ne bo prišel čas za obup in odnehanje.      

 

Aprila se pokaže trdnost tvoje odločitve za izbrano pot v tvojem življenju! 

 

 

"Človek lahko doseže prav vse,

če je iznajdljiv, vztrajen

in usmerjen k izbranemu cilju

z vsem svojim srcem in dušo."

 

- Božidar Eržen

 

 

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image