Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Vijolični Ogenj 9 - mesečni predvid - Marec 2019

Vojko J Kalan

pozorno z dokumenti, izjavami

 

 

Nadaljuj delo

 

Na dosegu tvojih rok

 

Pozorno z dokumenti 

 

 

 

S 5. marcem 2019 se konča 9 KI mesec Črna Prst 2. Zate je bil to čas začetkov 'pobiranja rezultatov' tvojega večletnega delovanja.   


Marca lahko nadaljuješ z doseganjem začrtanih rezultatov, pa čeprav so to le začetki tvojih večjih projektov, ki se jih lahko zavedaš, ali pa tudi ne. Kajti si šele na začetku poti. Pa to ne pomeni, da bi lahko tvoje aktivnosti bile površne. Ravno nasprotno. S polno pozornostjo, vnemo, z vsem znanjem in z dobro organizacijo dobiš veliko več sedaj in narediš dobro osnovo za tvojo prihodnost.       

 

Marec te sooča s kopico dokumentov, s posledicami tvojih odločitev v preteklosti. To so lahko zahteve za plačila; sodne obravnave in vse, kar je povezano z izjavami, pogodbami, računi in na splošno s pisanimi dokumenti in z denarjem. Hkrati je to čas, ko je pomembno, da dobro spremljaš vse, kar je v dokumentih napisano in pozorno daješ izjave, s seboj nosiš dokumente in paziš na finančna sredstva.     

 

Energija ti marca vse, kar potrebuješ nudi na dosegu tvojih rok. Zato ne zri preveč v daljavo, ne hlastaj za ničemer - kajti rešitve so tu, tik pred tvojim nosom.   

 

 

Življenje ni problem, ki ga je treba rešiti,
ni vprašanje, na katerega je treba odgovoriti.


Življenje je skrivnost, ki jo je treba opazovati, se ji čuditi, jo okušati.

 

- A. de Mello

   

 

 

Celoten vpogled v energije letošnjega leta, ti pomagajo, da iz tvojega življenja zlahka narediš več in boljše!

 

 

P.S. In, ko želiš izvedeti več o sebi, o tvojih bližnjih, o tem, kaj lahko iztržiš iz letošnjega leta, me pokliči!

 

Osebni predvid, ki ga dobiš v pogovoru z mano, ti poda veliko, veliko, veliko več kot ti lahko napišem. Mesečni predvid je vabilo, da iz življenja narediš več. In je tudi vabilo, da iz njega narediš še več tako, da ti podam še boljšo in še bolj polno informacijo o tvojih možnostih in priložnostih v času, ki ga živimo.

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image