Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Kovina 6: Letni predvid: 2018

Vojko J Kalan

My Image


Letna energija

 

Obvladovanje energije


Leta 2018 ste na najnižjem energijskem nivoju v zadnjih osmih in v naslednjih osmih letih. Če ste mlajši od petinštirideset let, tega ne čutite tako močno kot, če ste starejši. A to ne pomeni, da vam na energijo ne bi bilo potrebno polagati pozornosti. Nasprotno. Da boste leto preživeli kar se da gladko, brez pretresov, nesreč in bolezni, je najbolj pomembno, da imate urejen in uravnotežen življenjski slog. Da se izogibate ‘nepredvidenih’ in ‘nujnih’ situacij, ki jih današnja družba vsiljuje posamezniku. Da se zavedate, da ‘Se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha!’  in imate vedno vsaj trenutek časa za to, da premislite naslednji korak. Da ta korak naredite premišljeno in v pravi smeri.

 

Počutje in zdravje

 

Hlad. Skelet, mišice, spodnji del trebuha


Za letošnje leto ni lahko povedati, našteti organov na katere bi bilo potrebno še posebej paziti. Najbolj pomembno je to, da znate uravnavati telesno energijo. Torej je pomembno fizično življenje. Red pri spanju; red pri gibanju; red pri jedi in pri delu. Še posebej boste čutili nered pri prehrani in pri spanju. Telo prevzame hlad, ki ga ne morete preprosto odgnati. Mnogo ljudi se ob tem pregreva v kopeli, ob pečeh ali na sončni svetlobi. To je dobro, vendar je potrebno paziti, da ne pretiravate v temperaturi in v času. Naj vam bo vsak tak dogodek opozorilo, ko se zaveste ali ste pretiravali z delom; z budnostjo ali imeli neredno prehrano. Normalizirajte čimprej.
 


My Image
Ljubezen in odnosi

 

Izrazite vaše nezadovoljstvo, občutke - čimprej a mirno in prijazno


Lastnost človeka pod vplivom 9KI energije Črna Prst 2 je, da skuša svoji okolici na vsak način pomagati celo takrat, ko ga za to nihče ne prosi. To počne še posebej takrat, ko pomoč v resnici potrebuje sam. Ko se obnaša tako pa vseeno pričakuje, da bodo ljudje za njihova dejanja hvaležni. Kar se le redkokdaj zgodi.  - Ker pa je človek pod vplivom pretvorbe Črna Prst 2 na najnižjem energijskem nivoju, mu energije hitro manjka. Nezadovoljen je in deluje eksplozivno: Ko je šibek, zbere vso svojo trenutno energijo in jo izrazi v nezadovoljstvu, ki ga okolica ne razume, saj je bil sam tisti, ki je svoji okolici vsiljeval ‘pomoč’.
Zavedajte se torej: Pomagajte le, ko vas prosijo. Ko vidite, da ljudje potrebujejo pomoč - ste vi tisti, ki pomoč zares potrebujete. Vaše občutke izrazite sproti, mirno in prijazno. Ne pretiravajte z delom.

 
My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image