Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Voda 1 - Predvid: Oktober 2018

Vojko J Kalan

Vi vidite več kot drugi, čeprav gledate le v svojo smer

 

Mesečna energija

 

Uspeh-i in pogled v prihodnost 


Mesečna energija 9 KI zvezde Vijolični Ogenj 9 je precej sorodna tvoji 9 KI rojstni zvezdi Bela Voda 1. No, kljub temu ima nekaj lastnosti, katere ti niso vedno najbolj všeč in ti ne pristojijo. Če rad-a deluješ nekako 'skrit-a', v ozadju, to ni lastnost vijoličnega ognja. Tako te mesečna energija postavi v ospredje. Vsak te lahko vidi in opazi. In nima se smisla 'skrivati', kajti to ti ne koristi, kvečjemu škodi. Namesto, da bi okolica opazila tvoje dobre lastnosti, bo opazila 'skrivanje', strah pred javnostjo in še vse druge lastnosti, ki jih povzroči trenutno nelagodje. Tako je dober način obnašanja, da poznaš svoje kvalitete. Se zavedaš s ponosom vse kar si in vse doseženo.

Ko se pravilno obnašaš, ti mesečna energija tako prinese energijo, moč, uspeh, slavo in še marsikaj. 
O tem si preberi več v nadaljevanju predvida. Še več pa izveš na osebnem svetovanju. Kajti vrednosti tega meseca res ne gre zamuditi.

Mesečna energija ti omogoča, da žanješ uspehe zaradi tvojega preteklega dela ali pa, da uspeh zapraviš zaradi nepotrebne sramežljivosti. 

Oktober ti tako nudi kopico možnosti in priložnosti. Vendar jih ne moreš videti vnaprej in se prepričati ali so 'dobre in prave' ali ne. Kajti ravno te možnosti in priložnosti ti bodo dale priložnost okusiti prihodnost – a seveda le, ko jih zgrabiš in jih izkusiš.
 
Ker je energijska situacija precej zapletena, je osebni posvet izrednega pomena. V njem izveš veliko več ključnih točk, vezanih na tvojo osebno energijo izračunano iz datuma rojstva.Čuvajte srce, oči in se varujte vročine

 

Počutje in zdravje
 

Osredišči se na to, kar želiš


Ali opazuješ kdaj otroke. Med igro. Ko ne opazi, da ga kdo opazuje. Ko mu nihče ne govori, kaj in kako naj počne. Otrok nikdar ne govori, česa noče. Vedno pove kaj hoče! Si kdaj opazoval-a zdravega otroka? Veselje, smeh, radost, malo joka in spet: zanimanje, nagajivost, smeh,... - To je življenje v tem trenutku, sedaj. Ta trenutek mu prinaša vse, kar potrebuje in vse, kar pričakuje. 
Darilo življenja, ko gostujete v 9 KI hiši Vijolični Ogenj 9 je prav to. Vse bolj se zavedaš tega, da vse delaš in narediš le sedaj. Tu. Življenje ti tako prinaša možnosti in priložnosti, da krepko posežeš tudi v delovanje tvojega počutja – zdravja. Hkrati je to čas, ko so obremenjene tvoje oči, ko lahko čutiš neprijetne občutke v pleksusu ali pa imaš težave z jezikom (v ustih).

Telo v tem času potrebuje več vode (ne čaja, kave, energijskih pijač, itn) – le čisto vodo. In, da postaviš zdravje na pravi tir – počni to, kar veš, da ja za tvoje zdravje potrebno: mir, počitek; pol ure časa zjutraj, ki je le tvoj – brez radia, telefona, računalnika, tv-ja,... To je čas, ko se tudi notranje, duhovno urediš tako, da se kar najbolje počutiš. Ko ne poskrbiš le za telo, temveč tudi za tvoj 'duh', za um. Ko se uglasiš na način delovanja za katerega veš, da ti prinaša uspeh. Kajti to je način, da se postaviš na pravo pot.Poglejte naprej in bodite tu
 

Ljubezen in odnosi

 

 

Ne bodi tam, kjer nimaš kaj delati


Neverjetno pester je lahko oktober zate. Vendar zanimivosti in priložnosti ne pridejo vse le 'same od sebe', čeprav je tudi teh ta mesec obilo. In, ko želiš te priložnosti izkoristiti; ko jih želiš doživljati; ko hočeš v njih pridobiti zlata vredne izkušnje – jih moraš zgrabiti, ko se pokažejo. Brez čakanja. Kajti naslednji trenutek priložnosti ni več, možnost za ponovitev pa se premakne nekam v neznano dimenzijo. Ni pomembno česa nočeš! Ko se zavedaš, česa nočeš, je to le priložnost, da v sebi poiščeš to, kaj hočeš. V nasprotnem se ti v življenju pojavlja ravno to, česar nočeš.
 
Pojdite torej na mesta, kjer se dobro počutiš; na mesta, na katera si že dolgo časa želiš, a si tega ne privoščiš. Počni to, kar si želiš, pa čeprav le dan ali dva – uro ali dve. Pojdit med ljudi, s katerimi si rad-a – in vas imajo radi in takoj zapustite družbo, kjer nimaš kaj početi. Pravilo, ki ga je imel na stenčasu zapisanega moj prijatelj Marko: „Kdor nima kaj početi, naj ne dela tega tukaj!“, je dobro upoštevati vsak dan, v vsakem okolju. To je način, da imaš v življenju vse več ljudi, s katerimi imaš kaj početi skupaj, s katerimi se imaš dobro in se imajo dobro tudi oni z vami in vse manj tistih, s katerimi nimaš kaj početi skupaj.

Oktober je torej čas, ko se tako lahko naučiš delovati in tako deluješ še naprej v življenju.Ko ujameš priložnost, je ta mesec čas čudovitih možnosti, ko lahko dosežeš odlične kratkoročne posle skorajda na kateremkoli poslovnem ali osebnem področju.

 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Slava. Uspeh. Možnosti in priložnosti


Slava ni vedno to, kar si predstavljamo. Slava ni le uspeh. Slava je, da ljudje vedo za človeka in se o njem pogovarjajo.

Ko gostuješ v 9 KI hiši Vijolični Ogenj 9 te ljudje opazijo. Vidijo vse tvoje kvalitete in razpoloženja. Tako je dobro in pomembno, da se sam-a zavedaš, katere so tvoje kvalitete, ki jih želiš pokazati svetu. Katere so tiste tvoje lastnosti, po katerih želiš biti znan-a in v katerih želiš žeti uspehe. 

A to ni dovolj. Ko ujameš priložnost, je ta mesec čas čudovitih možnosti, ko lahko dosežeš odlične kratkoročne posle skorajda na kateremkoli poslovnem ali osebnem področju.

A zato, da priložnosti 'ujameš', moraš biti buden / budna in pozorna / pozoren; spočit-a in sproščen-a. Delovati je potrebno malodane v trenutku, kajti premisliš si lahko tudi kasneje, priložnosti pa ne moreš 'ujeti', ko je ni več. O konkretnih primerih možnosti in priložnosti lahko povem še veliko, a tu ni prostor za to. Ko želiš res dobro izkoristiti ta mesec, me pokliči za svetovanje.
Pazi na ugled, da ti ne bo žal.

 

Potovanje, selitev

 

Uspeh je na severovzhodu, denar na zahodu...


Potovanje proti jugovzhodu ima lahko posledico izgubo denarja ali reputacije ali obojega. Potovanje na jug te v kratkem času sooči s tvojo karmo tako, da ti ne bo lahko sprejeti danega učenja.

Tako to ni čas, ki bi bil zate ugoden za daljše potovanje. Giblji se torej raje v okviru tvojih dnevnih aktivnosti in vse, kar potrebuješ najdeš tu. 


Če ne veš kaj delati, ne delaj nič.
 

Pregled

 

Modra uporaba energije in časa


O modri uporabi časa in energije ti pišem skozi ves predvid. Seveda je to pomembno za vsa obdobja, za vsa KI-jeva leta in mesece. A vendar so včasih energije razporejene tako, da vse teče gladko, 'samo od sebe' in drugič ni lahko najti pravega načina delovanja, da bi dosegel / dosegla to, za kar si prizadevaš že mesece ali celo leta. Letošnji oktober je tisti, ko lahko prejmeš priznanja za tvoje preteklo delovanje. To je čas, ko te vidijo vsi in vsak opazi tvoje lastnosti, ki jih v trenutnem času izražaš, kažeš. Če ne boš hodil-a po lastnih prstih in drezal-a ravnokar zaceljenih ran, ki se lahko odprejo in znova zabolijo, je to zate lahko zelo uspešen čas. 

Tako je pomembno, da ne skrivaš ničesar. Boljše je, da se zavedaš le tistih lastnosti na katere si ponosen / ponosna: na tvoje vrednote in kvalitete in na vse, kar v življenju dosegaš letos in prav sedaj. Zato ne kaži s prstom na probleme, težave, tegobe, padce. Pokaži le na tvoje uspehe, na zmage in na rešitve.

 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image