Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Črna Prst 2 - Predvid: Oktober 2018

Vojko J Kalan

Odsev okolice

 

Mesečna energija

 

Pisane in glasne sanje v gluhi tišini množice


Ni lahko opisati energije tega časa. Je prav posebna in le redkokdo jo zares opazi, saj si le redkokdo vsak dan pokloni čas – vsaj petnajst minut - za mirno sprostitev v tišini, miru in samoti. Kajti le tu lahko vidiš sebe. Le tu lahko slišiš glasove, ki trkajo na tvoja vrata – a niso tvoji. Le tu lahko čutiš radost in veselje življenja in vsiljivce, ki pritiskajo na vrata. In le tu lahko vidiš, da si ti popolnoma v redu, da so drugi tisti, ki te hočejo narediti nevrednega.

Oktober je tako čas, ko odsevaš svojo okolico tako verno, tako resnično, da vsi verjamejo vanjo. Odsevaš jo tako dobro, da ne ločiš več kdo si ti in kdo so ljudje okoli tebe. Odsevaš jo tako močno, da te natakar ne vidi za mizo, kamor si prišel na jutranjo kavo – ko si sam-a, če mu ne pomahaš, ali pa pride k tebi, ker čuti, da je nekdo tam.

http://www.herbio.org/?r=1e53ba


Počutje in zdravje

 

Resnično stanje


Če ti je karma pred meseci kazala pravo resnico na način, ko je bilo zadeve še možno precej enostavno spremeniti, je sedaj nastopil čas, ko je resnica tu. Hkrati so v tem času bolj pogoste težave s spodnjim delom telesa – od pasu navzdol. Torej je to tudi čas, ko je dobro in prav, da si na ta del telesa bolj pozoren, da lepše in boljše ravnaš s svojim telesom in tudi sicer živiš življenju: duhu in telesu podporno. Na ta način se lahko izogneš mnogim težavam – pa ne le tistih, ki bi nastopile sedaj, temveč tudi in predvsem tistim, ki jih tvoje obnašanje pripelje čez devet mesecev.
http://www.herbio.org/?r=1e53ba

Ljubezen in odnosi

 

Prijazno in brez očitkov


Res. Tudi tista in še posebej tista – neprijetna čustva, ki te tiščijo ali bolijo. In le kako naj to poveš na prijazen način? Tako, da najprej globoko zadihaš, nato pa dotični osebi poveš, kako si čutil njegovo/njeno obnašanje. In poveš tudi, da si teh občutkov ne želiš doživljati pogosto. Na vsak način pa se izogni očitkom, kajti z očitki lahko prizadaneš osebe okoli sebe in s tem se začne 'začarani krog', ki običajno ne pripelje do prijaznega konca.
http://www.herbio.org/?r=1e53ba

 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Delaj na krepitvi odnosov s tebi zvestimi


Krepitev odnosov z ljudmi, s katerimi živiš, delaš, posluješ že dalj časa in so ti zvesti je v tem času zelo pomembno. Poskusi izvedeti razloge, zaradi katerih še naprej poslujejo s teboj / tvojim podjetjem ali pa te še vedno želijo ohraniti v podjetju / partnerskem odnosu. Nato naredi vse, kar je v tvoji moči, da te odnose še okrepiš, da bo v mogoče možno zadovoljiti tudi tiste njihove želje in potrebe, ki jih želiš in jih zmoreš zadovoljiti a do sedaj tega še nisi naredil-a.
http://www.herbio.org/?r=1e53ba


Potovanje, selitev

 

Severozahod, jugovzhod


Potovanja na jugovzhod so v tem času najbolj priporočljiva. Tu te pri prijateljih in znancih čakajo informacije o premoženju, lahko tudi denarju. A, do teh 'zakladov' lahko prideš šele, ko se vrneš domov in posvetiš več časa sebi. Kajti tu je 'skrita' prava koda tvojega bogastva.http://www.herbio.org/?r=1e53ba

Pregled

Moč človekaPrav neverjetno je, kako se ljudje pustimo 'zapeljati' in verjamemo vsem drugim, razen sebi. Vsem drugim, ki nam prigovarjajo, da predajamo svojo moč odločitev o našem življenju, zdravju, počutju, odnosih, poslu, na druge ljudi, na organizacije – namesto, da bi se odločali sami. Kajti v tebi je moč, da si ustvariš življenje po tvojih željah, po tvojih namerah in na tvoj način. Kajti nihče drug kot ti, ne pozna tvojega sveta. In ko si pokloniš čas, da vidiš, slišiš in čutiš tvoj svet – v miru, tišini in mirovanju; ko nato prevzameš odgovornost za svoje odločitve in se zaveš, da greš po tvoji življenjski poti, ki podpira tvoje srce in tvoje ljube ljudi, ti ni žal za dejanja, za pot, ki te ne pripelje naravnost na cilj, kajti zavedaš se, da je to učenje, da s tem pridobiš znanje zase in za tvoje najbližje. In ravno 9 KI mesec Bela Kovina 6 je tisti, ko vidiš svoje najgloblje želje – če si le pokloniš čas za to. - In nato od zdaj naprej v naslednjih mesecih in letih v življenju stopaš po tvoji poti. Korak za korakom, z nasmehom na licih, k tvojim ciljem.


 
My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image