Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Črna Prst 2: Predvid: September 2018

Vojko J Kalan

Imate dve nogi. Ko nimate več kaj početi v družbi - ju uporabite!

Mesečna energija

 

Živahen nastop na obsijanem odru


Morda vam ne ustreza najbolj. Morda bi bili raje 'skriti' med publiko. A stvari se ne odvijajo vedno tako kot si želite. Na srečo ta mesec prejemate energijo, ki jo zlahka pretvorite vam v prid in v zabavo. Energije je toliko, da jo lahko uporabite na mnogih področjih življenja. Lahko pa jo tudi zapravite. No, to ni najbolj pametno. Geslo za ta čas sem 'pobral' iz plakata pri mojem sodelavcu v pisarni. Na njem je pisalo takole:

"Kdor nima kaj delati, naj ne dela tega tukaj!"

Pa je rad pomagal. Rad se je tudi pogovarjal. A, ko je šel pogovor v 'čvek', je hitro odpravil vsakega. Ali pa je odšel sam. In to je način, ki je za vas ustrezen v tem času. Kajti preveč dragocenih trenutkov se lahko izgubi, ko ste tam, kjer nimate kaj početi. Raje se napotite tja, kjer vam je ljubo. 

Mesečna energija vas postavi na oder. Vidijo vas vsi in ničesar ne morete skriti. Odpravite strahove. Pokažite svetu vaše kvalitete, vaša znanja, vaše adute!
Vročina, vroči predmeti, močna svetloba, opekline...
 

Počutje in zdravje

 

Srce, glava, oči, ...

 

Ko pa pretiravate z napori. Ni pomembno ali je to pri delu ali pri zabavi. Ali ko ste hedonist. Se lahko pojavijo mnogotere težave, ki niso posledica trenutnega ravnanja, temveč vašega načina življenja v preteklih mesecih in predvsem - letih. To so lahko težave s kožo, z zobmi, s črevesjem in še čem. Hkrati je to čas, ko lahko v zelo kratkem času veliko naredite, da izboljšate situacijo. Vendar bo boljše le, ko boste trenutno navdušenje spremenili v vsakodnevno disciplino.

Kakorkoli že pa je to čas, ko je dobro, da ne pretiravate s pitjem alkohola in drugimi poživili kot so pravi čaji, energijske pijače, tobak. Ravno tako kot je pomembno, da imate dovolj časa za spanje in za sprostitev - pa čeprav so to drobni opravki doma v družini. Tako kot lahko v tem mesecu zelo izboljšate počutje, lahko poslabšate energijsko stanje telesa. Vse je odvisno od vašega ravnanja.

Ne naprezajte se preveč. Še posebej se izogibajte sončnih ur in 'vročih' pijač. Redno jejte lahko (nemastno, nesladko) hrano in ves dan pijte čisto vodo (brez okusa).
 
Priložnosti je več kot jih lahko ujamete. Ujemite najboljše.
 

Ljubezen in odnosi

 

Zaživite svoje sanje

 

Res. Ta mesec vam ponuja kopico možnosti in priložnosti. A ne tiste, ki se jih zavedate in ne na način, ki ga pričakujete. Dober način, da doživite več in lepše je, da - ljubite. Da živite z odprtim srcem, da razdajate vašo ljubezen. To ne pomeni, da za ljudi naredite vse, kar jim pade na pamet. Niti približno! Zaživite v tem trenutku in se zavedajte - da ste ŽIVI! Poglejte okoli sebe in se veselite, da so živi tudi vaši bližnji. Poklonite nasmeh ljudem, ki vam dajo prednost v vrsti v trgovini, na pločniku, na banki in na cesti. Ne pričakujte. Pričakovanja so odveč. Le sprejemajte in dajte - ko tako čutite. Sicer ne. In življenje vam da priložnost za izboljšanje odnosov; za novo, drugačno življenje. Sprostite se in bodite hvaležni: drugim in sebi.Točnost in urejenost. Ko zamudite, je priložnost mimo.
 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Super priložnosti


Tudi v poslu je to čas, ki vam ponudi kopico priložnosti. A svet zahteva vašo pozornost. In akcijo. Kajti, če priložnosti ne opazite, bo šla mimo. Če ne reagirate takoj, bo šla mimo. Nič ne pomaga prošnja za ponovno snidenje, za kasnejši dogovor. Posel je sedaj, ali pa ga ni. In ne pričakujte, da bo tako tudi prihodnji mesec. Ne bo. In vse, kar vam mora kdo plačati, vam naj plača do 5. oktrobra. Niti ure kasneje! Kar 'ujamete' v tem mesecu, boste ujeli in dobili plačilo. Česar ne ujamete - bo šlo mimo. Ta mesec je tudi odličen za nakupe - dobili boste super ugodnosti in za prodajo tistega, česar se hočete že dolgo časa znebiti - dobili boste boljšo ceno kot ste kdajkoli upali - če je le ne boste zmanjšali sami!
Priložnosti pridejo. Ne sprašujte se o svojih možnostih
 

Potovanje, selitev

 

Severozahod; jugovzhod

 

Če res že 'morate' potovati, sta ti dve smeri res ugodni za vas v tem času. Z besedami ' če že res morate' želim povedati, da je vaše življenje dinamično tudi, ko ne potujete nikamor. Da imate kopico priložnosti tu, kjer živite. Ko pa se vam ponudi priložnost za potovanje v omenjenih dveh smereh, priložnost zgrabite z obema rokama. A le prej poglejte na zemjevid. To pomeni le dvaindvajset stopinj odstopanja proti jugu oziroma severu in dvaindvajset stoping proti vzhodu oziroma zahodu. Če vam zadeve niso jasne, me pokličite. Kajti potovanja proti jugu in severu za vas v tem času res niso ugodna.Spočiti, sveži ste magnet za okolico....
 

Pregled

 

Sproščeno in pozorno!


Mesečna energija je za vas res velikodušna. Ko živite svoje življenje, ko se ne ženete preveč za dobrinami, za katere delate že leta, boste od tega časa prejeli veliko koristi, ki se jih boste lahko zavedeli šele nekaj mesecev ali celo nekaj let kasneje. Če pa si boste 'na vso moč' prizadevali od časa dobiti čimveč tega, kar imate na umu, bodo dolgoročni rezultati kaj malo vredni. Kajti v tem primeru bo šla mimo vas kopica možnosti in priložnosti, ki jih niti opazili ne boste. In kaj lahko se zgodi, da boste trdili, da predvid ni vreden veliko.

Zatorej: Odprite oči, ušesa in srce. In spomnite se gesla mojega prijatelja: "Kdor nima kaj delati, naj tega ne dela tukaj!" in jaz dodam 'in sedaj'. Kajti to geslo velja za vas. Vedno. Ta mesec pa še posebej. Kjer nimate kaj početi, vstanite in odidite. Pojdite k ljudem, ki vas imajo radi, pa čeprav tam ne boste delali nič (ali znate to?). In ste le z njimi z vsem srcem in vso pozornostjo.


Ne skrivajte se.
Bodite urejeni. Vsak dan. Pa ne le obleka. Bodite tudi naspani, spočiti, sveži, čili. To vam da le dober, življenju podporen življenjski slog. Če ne boste poskrbeli za te osnovne potrebe, boste v drugi polovici meseca - ko se v vašem življenju pojavi še več ugodnih priložnosti - tako utrujeni, da jih boste videli le malo, ujeli pa nobene!

Pokažite svetu vaše najlepše in najboljše lastnosti. In, če imate neporavnane in nedogovorjene dolgove (denarne ali drugačne), jih poravnajte, ali pa se o njih vsaj pogovorite. Če že stoletje niste obiskali prijatelja, mame, očeta, brata, sestre, tete - naredite to čimprej. Ali pa jih vsaj pokličite. Napišite in pošljite jim razglednico. Ne, ne email ali SMS ni dovolj! Bodite točni in spoštujte prometne predpise. Ne igrajte se z ognjem in z vročimi predmeti. Če greste na izlet, počitnice, dopust - se skrijte pred premočno svetlobo!
 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image