Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Svetlozeleno drevo 3 - Predvid: Oktober 2018

Vojko J Kalan

Učiš se v času, ko svojo pozornost posvetiš zadevam, ki jih hočeš rešiti.


Mesečna energija

 

Navidezno mirovanje


Že letna energija okoli tebe dela mehurček, ki drugim ljudem onemogoča, da bi te pravilno videli, slišali – dojeli in ti hkrati pomaga, da več časa posvetiš – sebi. In, če tega še ne počneš, je sedaj skrajni čas za to. Kajti 9 KI mesec Bela Kovina 6 ti omogoča hitro učenje – iz zakladnice znanj vsega človeštva. Torej se ne učiš iz knjig, iz yt, tv, predavanj. Učiš se v času, ko svojo pozornost posvetiš zadevam, ki jih hočeš rešiti. To lahko storiš le takrat, ko se ti ne mudi nikamor. Takrat, ko sediš v miru in tišini, brez da te moti tvoja družina, kuža ali glasovi iz bližnjega zvočnika.


Sladkosnedni mesec


Počutje in zdravje

 

Sladkosnedni mesec


V devetzvezdnem KI pravimo, da je 'ljuba hrana' človeka tista, ki si jo želi jesti, vendar je hkrati tudi tista, ki mu koristi le, ko jo uživa redkokdaj in v izredno majhnih količinah. In ta mesec ni naključje, da si želiš uživati slaščice: sladke in mastne. Le privošči si kakšen posladek – a vendar le toliko kot na skromni degustaciji! Kajti to je čas, ko tvoj organizem deluje počasi in le težko 'predela' velike količine koncentriranega sladkorja, maščob hkrati. Tvoja trebušna slinavka načeloma deluje dobro, a ni posebej 'delavna'. Proti bolečinam v telesu, v mišicah in posebe na spodnjem delu telesa ti pomagajo nežne in zelo, zelo, zelo, zelo počasne vaje. Priporočam ti „Osem vaj po smereh neba“ dvakrat na dan po deset minut.Prijazno izrazi nezadovoljstvo takoj!


Ljubezen in odnosi

 

Prijazno in iskreno in čimprej


Če v odnosu z bližnjimi začutiš nezadovoljstvo: ga prijazno, iskreno in čimprej jasno in prijazno izrazi. Povej, kako se počutiš v takšni situaciji in se na vsak način izogni očitkom. Tvoje občutke pa imaš vedno pravico postaviti na dan. Kajti, če tega ne storiš, tvoja okolica ne bo vedela, da te s svojim nezavednim ravnanjem prizadene znova in znova.
'Skladiščenje' nezadovoljstva zato, da bo izginilo po načelu 'čas pozdravi vse rane' zate v tem primeru prav gotovo ne deluje. Vendar se vedno izražaj tako, da s tvojim 'izlivom' ne užališ ljudi v tvoji okolici.


 

Načrtovano, premišljeno in zelo počasi
Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Načrtovano, premišljeno in zelo počasi


Ko nate vpliva 9 KI zvezda Črna Prst 2 je situacija zate prav posebna. Kako to? Kajti ti si človek akcije. Ko dobiš idejo, jo hočeš tudi uresničiti. Takoj in hitro. Kajti poznaš se in veš, da je v nasprotnem kaj malo možnosti, da jo izvedeš. Pa vendar sedaj izvedba v večini primerov ni možna. Kajti za prehitro akcijo ti zmanjka energije. Tako se ti pri projektih utegne zatakniti v najbolj ključnih trenutkih. Bolje je, da si ideje zapišeš, hitro narišeš in napišeš, opišeš svoje načrte v tvojem umu. Nato si pridobiš informacije, ki ti še manjkajo. Kajti prihodnji mesec je tisti, ko vse dobro načrtovane aktivnosti zlahka pričneš uresničevati in jih v naslednjih nekaj mesecih tudi uspešno uresničiš!

um je sposoben 'potovati' po svetu tudi tako, da nikamor ne greš


Potovanje, selitev

 

Potovanje v umu


Tvoj inventiven in kreativen um je sposoben 'potovati' po svetu tudi tako, da nikamor ne greš. Da si le pokloniš nekaj minut časa v miru, tišini in mirovanju in zlahka se sprehodiš tako po drugih deželah, se srečuješ z mnogimi ljudmi in v sedanjem trenutku – a le v umu, uresničuješ ideje omenjene v prejšnjem odstavku. Potuj torej raje v sebi kot v fizičnem svetu. Tu zate namreč potovanja v tem času zate niso ugodna.


 

premišljeno načrtovanje, učenje in zapisovanje ciljev lahko prinese uspeh, slavo in predvsem mnoge odlične priložnosti za izkušnje
Pregled

 

Pripravi se na nov polet?


Ta polet se prične kmalu. Že prihodnji mesec. In lahko je zelo uspešen, ko se nanj pripraviš. Na ta način se uspeh 'raztegne' iz letošnjega leta v prihodnje leto, ko ti premišljeno načrtovanje, učenje in zapisovanje ciljev lahko prinese uspeh, slavo in predvsem mnoge odlične priložnosti za izkušnje, s katerimi oblikuješ svoje prihodnje življenje. Zato vzemi te preproste ideje in nasvete k srcu, saj prihajajo iz srca. Zavedaj se, da si najmočnejši člen v tvojem življenju in, da lahko ustvariš karkoli si resnično želiš. Tako naj se ti ne mudi z aktivnostmi v materialnem svetu. Toliko več 'aktivnosti' raje posveti času prebitem v tvojem umu in 'ustvarjanju' tvoje prihodnosti v njem, skupaj s tvojimi najljubšimi... Vsako jutro začni dan tako, da ga posvetiš svojemu notranjemu svetu in zvečer poglej, kaj je uspešno uresničeno in kaj ti ostane za naslednje dni...

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image