Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rumena Prst 5 - Predvid: September 2018

Vojko J Kalan

Izboljšajte si življenje
Mesečna energija

 

Novi začetki - na novem področju Ko ste z Novim Letom z navdušenjem stopili v leto 2018, se niste zavedali, kako velika sprememba vas čaka. Najbrž niste verjeli niti letnemu Devetzvezdnemu KI predvidu, vse do letošnjega maja, ko ste spremembe doživeli v vsadanjem življenju. Julija ste lahko dojeli, kakšen je svet za vas letos.

Ker ste človek, ki se v večini situacij zna postaviti na noge, se znajdete tudi sedaj, ko vidite in čutite, da ste v čudovitem, včasih čudnem svetu, ki ga drugi ne vidijo vedno. In, če ste prejšnji mesec delovali sebi v prid in skovali načrte za nov način delovanja, vam septembrska energija pomaga, da lahko z velikimi in odločnimi koraki stopite v nov svet. Pričnete lahko odkrivati vaš čudoviti notranji svet v katerem se vam odkrivajo skrivnosti uspeha v 'zunanjem', materialnem svetu.

Astrologija Devetzvezdni KI

A pozor. Ta energija je za vas ugodna le, ko imate jasne cilje in ste že zgradili (ali ste pripravljeni zgraditi) red in disciplino za doseganje le teh. A potrebna je akcija: O kosilu lahko sanjate, lahko celo pregledate kopico receptov in filmov o pripravi jedi. Lahko celo nakupite vse potrebno. A, če se recepta ne boste držali, kosila nikoli ne boste skuhali. Sanje pomagajo le toliko, kolikor vas ženejo naprej, da vaše navdušenje za doseganje vaših sanj, vaših ciljev - spremenite v disciplino. In ta mesec je najbolj pomembna iniciativa. Začetna akcija.Astrologija Devetzvezdni KI - Predvid - več kot Horoskop!
 

Počutje in zdravje

 

Skromno z mlekom in mlečnimi izdelki

 

Jetra, žolč, živci in posledično srce, krvni obtok, oči so organi, ki so v tem času obremenjeni bolj kot običajno. Po drugi strani so tu tudi posledice vašega večletnega življenjskega sloga, ki se vidijo na koži, v ustih in v črevesju. Hkrati september ni čas, ko bi pretiravali s hitrimi gibi in preveliko fizično obremenjenostjo. Pred obremenitvijo ogrejte organizem in se zavedajte, kakšne so vaše resnične telesne sposobnosti in ne tiste, ki jih vidite v glavi.

Astrologija Devetzvezdni KI - Predvid - več kot Horoskop!
Ne samo septembra, a sedaj je še posebej pomembno to, kaj jeste in kako jeste! Hipokrat, oče zahodne medicine je rekel: "Naj bo hrana vaše zdravilo in ne zdravilo vaša hrana". (Povezava je na dober članek v časopisu Delo, kjer je Klemen Rojnik opisal del resnice sodobnega sveta.).  Sodobni svet je Hipokrata zatajil in kot kaže resnica današnjega sveta, njegovo primarno znanje uporablja ravno v nasprotni smeri. In današnji človek uživa vse več sintetičnih medikamentov, ki niso niti zdravila.  Ali poznate tisti rek: 'Postajaš to, kar ješ'.  Tako človek postaja vse bolj 'sintetičen'. To ni hiter proces in ne boste ga opazili sami. Videli pa ga bodo drugi. Vi boste le občutili posledice. Pa poglejmo na zadevo iz svetle plati. Vi ste tisti, ki lako naredite ključne spremembe in izboljšate vaše življenje.

Ker ste septembra še posebej občutljivi na vse, kar užijete, je to odličen čas, da pričnete živeti bolj čisto in zdravo. To pomeni, da jeste nekonzervirano, sveže pripravljeno hrano. Čimveč naj bo povrtnin in sveže pripravljene temnolistne zelenjave. Če se da, naj bodo obroki brez mesa, ne preveč mastni in z živili, ki vsebujejo veliko vlaknin.
Astrologija Devetzvezdni KI - Predvid - več kot Horoskop!

Ljubezen in odnosi

 

Stopite naprej. Akcija je pravi pokazatelj inteligence!

 

Ne le v poslu. Tudi v osebnem življenju je za uspeh potrebna akcija. Seveda le akcija v pravi smeri. Kajti brez cilja je človek lahko kot muha, ki brenči okoli vroče hrane ali pes, ki lovi lastni rep. Kajti glede na to, da se v vašem življenju kažejo velike spremembe tudi v osebnem odnosu, je dobro, da te spremembe pričnete uresničevati čimprej. In seveda v zaželeni smeri. 

Če iščete ponoven stik z obsoječim partnerjem - je to odličen čas. (In vaše trenutno energijsko stanje vas pri tem najbolj podpira). Če iščete novega partnerja - je to odličen čas za nove začetke. Če stvari ne tečejo tako kot ste pričakovali in ste se odločili za novo pot - je sedaj za to odlična priložnost. A vi ste tisti, ki morate narediti prvi in drugi in tretji korak in kar vam v sedanjem času ne gre čisto od rok: proces morate tudi dokočati. Kajti sice boste obviseli nekje med nebom in zemljo in ne boste ne ptič ne miš.
Astrologija Devetzvezdni KI - Predvid - več kot Horoskop!
 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Krepite odnose v obstoječem okolju


September je za vas resnično čas za nove začetke. Vendar ne kakršnekoli in kjerkoli. Kajti vaša letna energija vas ne podpira tako, da bi šli v širšo akcijo. Kajti to je čas, ko najboljše poslujete z obstoječimi klienti, sodelavci, partnerji. Priporočljivo je torej, da jim stopite naproti, jih vprašate, kaj želijo, kaj je dobro; kako bi lahko bilo vaše sodelovanje še boljše...

Septembra v sebi lahko čutite veliko moč. Imate jo, vendar je kratkotrajna in ne bo omogočala dokončanja korenitih sprememb. Seveda lahko pričnete tudi z velikimi projekti. Le za 'preklop' na nova področja sedaj ni najboljši čas.  V resnici ta čas pride kmalu, čez dobro leto in pol. Letošnji september pa je dober pokazatelj energije, ki bo takrat veliko močnejša in dalj časa trajajoča.

Astrologija Devetzvezdni KI - Predvid - več kot Horoskop!
 

Potovanje, selitev

 

Jugovzhod - Severozahod

 

Sta za vas zares ugodni smeri za potovanje v septembru. Ne glede na to, v katero od teh dveh smeri se odpravite, boste kasneje potovali v nasprotno smer. (Na kratkih poteh je pomembna končna destinacija, ne pa pot, po kateri tja pridete.) In potovanje proti jugovzhodu vam lahko prinese dobrobit od zasluženega dela s s prijatelji v zvezi z nepremičninami ali vloženim kapitalom. Pot proti severozahodu vam ponuja na videz dobro priložnost za vlaganje v kapital. Vendar takšno vlaganje v letošnjem letu za vas ni ugodno. Kajti velika verjetnost je, da izgubite prav vse.  

Modro je, da se odpravite na pot v omenjenih dveh smereh, kajti prihodnji mesec nimate nobene zares ugodne poti za potovanja.      
   

Astrologija Devetzvezdni KI - Predvid - več kot Horoskop!
Pregled

 

Novi idejni začetki


Gostovanje v hiši 9 KI zvezde Svetlozeleno Drevo 3 vam v kombinaciji z letno in devetletno energijo daje posebno veliko moč. V vas se porajajo nove ideje za nove začetke. Pravzaprav je september odličen čas za opazovanje vas samih, kajti kaj kmalu, čez dobro leto in pol boste imeli res odlično priložnost za nove začetke. Takrat bo celoletno energijsko stanje: vaše ideje, vaše sposobnosti kreiranja in komuniciranja, ... zelo podobno stanju v letošnjem septembru. Če boste letošnje leto izkoristili na pravi način, vam bo takrat že popolnoma jasno kaj puščate ob strani in kam se boste usmerili v naslednjih letih vašega življenja.

Seveda se sedaj pojavlja vprašanje: Kakšen oziroma kateri je pravi način? 

Astrologija Devetzvezdni KI - Predvid - več kot Horoskop!

Letošnje leto vam nudi priložnost, da vidite, kaj vam je odveč, kaj vse puščate za seboj in kateri ljudje, okolja 'so odšla' od vas, oziroma ste jih vi zapustili že pred slabima dvema letoma. Tako je letos pomembno, da pogledate globlje vase in naredite krepke korake v vašem notranjem svetu. Ravno mesec september je odličen čas za začetek Coachinga, saj boste tako laže in lepše stopili naproti vaši prihodnosti, brez da bi se v naslednjih letih preveč izgubljali v ovinkih življenja. V coachingu najdete vašo pravo smer, vaše izzive in mnoge rešitve in zgradite jasne cilje za vaše prihodnje življenje.
  

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image