Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Kovina 6 - Predvid: September 2018

Vojko J Kalan

 

energija, ki edina ves čas komunicira z vsem okoliškim svetom

 

Mesečna energija

 

Moč ustvarjanja9 KI Zvezda Temnozeleno Drevo 4 predstavlja največjo kreativnost med vsemi zvezdami. A ne le inventivnost in kreativnost. Tudi veliko vztrajnost. Hkrati je to energija, ki edina ves čas komunicira z vsem okoliškim svetom. Jasno, vztrajno, dolgoročno, prijazno, prodira globoko v svet tako, da se ob njej vsak čuti sprejeto. Zaobide prepreke in nikomur ne naredi škode, le dolgoročno korist: vpliv na zavedanje, kvaliteto, širino pogleda in tako nežno odpihne meglo in oblake, ki zakrivajo pogled v svet in tako prinaša luč, svetlobo v življenja mnogih. Prilagaja delovanje glede na pogoje in jo zanimajo le končni rezultati. Tako omogoča počasno, skorajda nevidno a stalno rast. In šele, ko se človek nato ozre nazaj na prehojeno pot, šele vidi kako mogočno pot je prehodil pod vplivom te nežne in prodorne, vztrajne energije.prinaša luč, svetlobo v življenja mnogihIn ta mesec ste vi tisti, ki ste pod vplivom te nežne in prijazne zvezde. Edinole ena stvar je na katero je vredno biti resnično pozoren: Ne dovolite si poti v dolino teme. Vi ste tisti, ki kažete 9 KI zvezdi Temnozeleno Drevo 4 smer, kamor želite priti. 
Skromno z mlekom in mlečnimi izdelki


Počutje in zdravje

 

Skromno z mlekom in mlečnimi izdelki

Pazite na oči

 

Za počutje in zdravje veljajo enaki napotki kot takrat, ko ste pod vplivom 9 KI energije Svetlozeleno Drevo 3:  Jetra, žolč, živci in posledično srce, krvni obtok, oči so organi, ki so v tem času obremenjeni bolj kot običajno. 

Ne samo septembra, a sedaj je še posebej pomembno to, kaj jeste in kako jeste! Hipokrat, oče zahodne medicine je rekel: "Naj bo hrana vaše zdravilo in ne zdravilo vaša hrana". (Povezava je na dober članek v časopisu Delo, kjer je Klemen Rojnik opisal del resnice sodobnega sveta.).  Sodobni svet je Hipokrata zatajil in kot kaže resnica današnjega sveta, njegovo primarno znanje uporablja ravno v nasprotni smeri. In današnji človek uživa vse več sintetičnih medikamentov, ki niso niti zdravila.  Ali poznate tisti rek: 'Postajaš to, kar ješ'.  Tako človek postaja vse bolj 'sintetičen'. To ni hiter proces in ne boste ga opazili sami. Videli pa ga bodo drugi. Vi boste le občutili posledice. Pa poglejmo na zadevo iz svetle plati. Vi ste tisti, ki lako naredite ključne spremembe in izboljšate vaše življenje.

Če že niste začeli z bolj zdravim načinom življenja prejšnji mesec, je september skrajni čas za ta korak. To pomeni, da jeste nekonzervirano, sveže pripravljeno hrano. Čimveč naj bo povrtnin in sveže pripravljene temnolistne zelenjave. Če se da, naj bodo obroki brez mesa, ne preveč mastni in z živili, ki vsebujejo veliko vlaknin.Sprejmite mesečno energijo


Ljubezen in odnosi

 

Sprejmite mesečno energijo

 

Ste prejšnji mesec naredili, ne nujno prve a nove korake k boljšim medsebojnim odnosom z ljudmi v vašem okolju? Ne glede na to ali so to znanci, sodelavci, prijatelji, sorodniki in vaši najljubši? Če niste, imate za to še vedno zelo ugoden čas. Za približevanje k tistim 'težavnim' gotovo še boljši kot prejšnji mesec. Kajti sedaj je vaš pristop mehkejši in bolj prijazen, skorajda neviden in popolnoma sprejemljiv za ljudi, ki se jim približujete - ko namesto, da bi mesečno energijo skušali upravljati, nadzorovati - jo enostavno sprejmete. Vse drugo bo teklo bolj gladko in prijazno.  nadaljujte z akcijami pričetimi prejšnji mesec. Zavedajte se, da
 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Nadaljevanje aktivnosti


Spomnite se letno energijo in večkrat preberite letni predvid. Kajti letna energija vam še vedno ne dovoli da bi napredek bil preveč hiter. Spomnite se, da je letošnje leto boljše za učenje in načrtovanje kot pa hitro rast na materialnem področju. Tako ta čas ni odličen le za pogled v vaše sanje, v obstoječe in prihodnje projekte. To je tudi odlična priložnost, da že napisane projekte in cilje pregledate. 

In seveda nadaljujte z akcijami pričetimi prejšnji mesec. Zavedajte se, da vam je vse, kar potrebujete v tem času ponujano na dosegu vaših rok. Tako so odveč potovanja v daljne kraje ali iskanje rešitev v drugih deželah in med arhivi, ki jih še nikoli niste videli. Ozrite se le okoli sebe. Tu so ljudje; tu so podjetja; tu so priložnosti, katere lahko izpeljete v naslednjih nekaj mesecih - že letos. In prihodnje leto pritisnete na plin tako, da boste v prihodnjih letih zmogli na vsak cilj, na vsak vrh, ki se ga boste namenili doseči.
Na kratkih poteh je pomembna končna destinacija, ne pa


Potovanje, selitev

 

Jugovzhod - Severozahod

 

Spomnite se: 'Vse je pred vami, na dosegu rok!' Čemu bi torej potovali? Tako vam potovanja ta mesec odsvetujem, saj nimate res ugodne smeri za potovanja. Zgoraj navedeni sta za vas le pogojno sprejemljivi smeri za potovanje ta mesec. Ne glede na to, v katero od teh dveh smeri se odpravite, boste kasneje potovali v nasprotno smer. (Na kratkih poteh je pomembna končna destinacija, ne pa pot, po kateri tja pridete.) Potovanje proti jugovzhodu vam lahko prinese dobrobit od zasluženega dela s s prijatelji v zvezi z nepremičninami ali vloženim kapitalom, vendar je to hkrati pot, kjer lahko sami sebi napravite veliko škodo. Sem se odpravite le, če ste to pot načrtovali že dalj časa in ne morete počakati do naslednjega meseca, ko boste te vire imeli na dosegu roke tu, kjer ste.  Pot proti severozahodu vam ponuja na videz dobro priložnost za vlaganje v kapital. Vendar takšno vlaganje v letošnjem letu za vas ni ugodno. Kajti velika verjetnost je, da vam vse, kar boste zaslužili 'ukradejo'.  Letos je prava investicija le v učenje. - Ne v študij. Upam, da razumete razliko.

  
   

Saj si to želite, mar ne? In Coaching potrebuje prav vsak človek.
Pregled

 

Nadaljevanje načrtovanja


Gostovanje v hiši 9 KI zvezde Temnozeleno Drevo 4 vam v kombinaciji z devetletno energijo daje posebno velike in nenadejane priložnosti. Vse, kar počnete je v resnici načrtovanje prihodnosti. Tako je modro, da vaša dejanja, vaše ideje in vaše cilje zapišete ne le v spomin v vaši glavi, temveč na papir. (Cilje res dobro in kvalitetno oblikujete skozi Coaching.

Ravno ta mesec je pomembno, da pot nadaljujete in ste posebej pozorni na vse izjave, pogodbe, na denar in denarne tokove, ki jih vzpostavljate. Pa ne le v poslu. To velja za vsa področja vašega življenja. Pa brez strahu. Pomembna je pozornost. Strah pa je odveč. Dobrodošla je beležka, v katero zapisujete vaše želje, vaše cilje. In, ko se pojavijo strahovi, pomislite v nasprotno smer: Kaj je nasprotno ali obratno od tega, kar vam povzroča strah? Česa se bojite? Kaj si želite? Pa ne pišite te stvari le 'iz glave'. Vsako misel si predstavljajte tako močno, da začutite občutek v telesu. Situacije, ki povzročajo dobre občutke si zapišite. In podčrtajte.

In ne obupajte, če aktivnosti, ki ste jih pričeli prejšnji mesec še niso prinesle rezultatov. (Tako hitro jih ne prinesejo skoraj nikoli.) Nadaljujte z aktivnosmi. Kajti ne le poslovni načrt. Vsak načrt je potrebno izvajati vsaj devetdeset (90) dni - vsak dan - preden so rezultati zares vidni. In v tem času človek že vzpostavi disciplino: Transformira svoje navdušenje v red, ki mu prinaša želene rezultate še dolgo, dolgo. Saj si to želite, mar ne? In Coaching potegne bliže k ciljem prav vsakega človeka!
 


 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image