Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rdeča Kovina 7 - Predvid: September 2018

Vojko J Kalan

A ni problema. Ni vam potrebno razumeti njihove strukture, nastanka in delovanja. Vse kar je pot
Mesečna energija

 

Učenje iz življenjaPrecej zapleteno mesečno energijsko situacijo imate. Na ta način vam tudi karmična energija, ki jo ta čas prejemate prinaša zapletene vzorce. A ni problema. Ni vam potrebno razumeti njihove strukture, nastanka in delovanja. Vse kar je potrebno je, da te dogodke - sprejmete in sprejemate. Kajti ta mesec je za vas življenjska šola najvišje kvalitete. Lahko se znanju upirate in ne sprejmete resnice - lahko pa se veliko, res veliko naučite...  Prisluhnite telesu in pričnite živeti bolj zdravo
 

Počutje in zdravje

 

Karma vam ga sporoča na dnevni ravni

 

Ni kaj dosti za pisati. No, lahko bi vam napisal celo kopico stvari, ki sem vam jih napisal v preteklih predvidih. A te lahko prečitate sami. Ko pa želite narediti kaj več, vam osebno svetovanje lahko prinese veliko več kot vsi predvidi skupaj. Kajti takrat sprejmete informacije na način, da jih lahko takoj uporabite v življenju.

Karma vam torej kaže, kako dobro skrbite zase v zadnjih nekaj mesecih in, če ste malce starejši, vam kaže tudi posledice ravnanja z vašim telesom v vsem vašem življenju. 

Pri tem so pomembni dalj časa obremenjeni organi in deli telesa. V zadnjih devetih letih so bili to možgani, srce, osrčnik, želodec, oči. Od letošnjega februarja naprej pa so bolj obremenjeni organi v spodnjem delu telesa, ter ušesa, kri, limfa in še kaj.

Prisluhnite telesu in pričnite živeti bolj zdravo. To pomeni, da ste vi tisti, ki se odločate, kaj daste v usta, kdaj greste spat in koliko se gibljete, o čem razmišljate in kakšne volje ste! Letošnje leto je odličen čas, da začnete živeti bolj zdrav način življenja.  
Prisluhnite telesu in pričnite živeti bolj zdravo
 

Ljubezen in odnosi

 

Skozi bližnje vam karma sporoči najbolj pomembno

 

Tako res ni smiselno, da bi se jezili nanje. Nasprotno. Sprejmite resnico, dejstvo. Nekajkrat globoko vdihnite in izdihnite, nato se jim zahvalite za iskrenost in jih poprosite, da vam takšne informacije 'sevirajo'. In, če se le da na način, ki vam bo jasen in bo hkrati takšen, da ga boste čim laže preživeli. 
hkrati takšen, da ga boste čim laže preživeli. 
Seveda prošnja ni dovolj. Nato je pomembno, da način, za katerega ste zaprosili resnično upoštevate. Da odprete oči in ušesa in začutite resnico, sporočilo v srcu in naredite potrebne spremembe v vašem načinu življenja.


Ravno ti deli se sedaj pojavljajo v vašem življenju

Obstaja nevarnost, da po vaši stari navadi (najbrž se je niti ne zavedate), težave, probleme razdrobite na koščke in jih po koščkih tudi rešujete. A nato ne veste več, katere koščke težave, problema ste že rešili in kaj je ostalo nespremenjeno. Ravno ti deli se sedaj pojavljajo v vašem življenju / vsakdanu. Glejte, da jih rešite sedaj!


ne sprašujte nikogar razen sebe
 

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

'Friziranje' - Poliranje - 'Fine tunning'


Ja, ta mesec je odličen čas, da dodelate vaše projekte v teku. Kajti karma vam sproti sporoča kaj je dobro, kaj ni, kaj bi lahko bilo boljše - in kako in celo, kaj je čisto odveč. Ne pove pa vam - zakaj. Zato tega ne sprašujte nikogar razen sebe.

Prejšnji mesec so vam vaše pred nekaj meseci pričete aktivnosti že pokazale nežne a oprijemljive rezultate. Tako vidite v kateri smeri se splača delovati naprej. In prav to so tiste smeri, kjer je dodelava najbolj potrebna. Dobite si pomoč in delujte skupaj s sodelavci, partnerji ali prijatelji. Kajti letos je čas, da pridobite sodelavce za projekte, ki vam bodo v prihodnje tako lahko prinašali več in boljše rezultate.
 če vas ne  najde doma - bo šlo mimo

Potovanje, selitev

 

Tukaj!

 

Vse, kar potrebujete - pride k vam!
In, ko se ne boste mogli zadržati, kjer ste - bo tisto, kar bo v času potovanja prišlo k vam,  a vas ne  najde doma - šlo mimo. No, odvisno od smeri vašega potovanja: lahko se zgodi tako, da na potovanju 'srečate' le tisti del karmičnih sporočil, ki vam govorijo o tem, kar delate dobro. In posledica: Ali je res dobro za vas, da se ne zavedate, kje so 'luknje' - pomanjkljivosti?

Pomislite. Recimo, da načrtujete nov avtomobil. Naredili ste lepo karoserijo, krasen motor z odličnimi pospeški in velikim obsegom vožnje. Napaka pa je v - zavorah redne proizvodnje, ki povzročijo nepredvidene blokade koles!
Je to dobro? Seveda ni.

Tako je najboljše, da se ta mesec gibljete v okviru vaših ustaljenih poti. Da sprejemate vse, kar pride k vam in ste pri tem selektivni pri porabljenem času.

  
   

ta čas ne pošilja le sporočil o težavah, o problemih, o vašem neželenem načinu delovanja
Pregled

 

Čas resnice in učenja


Če se strinjate s karmo ali pa ne je povsem nepomembno. Dogodke, ki se vrstijo v tem času lahko imenujete tako ali drugače. Vendar, ko sprejmete resnico trenutka, zelo hitro najdete tudi rešitev težave in tako stopite korak naprej.

Po drugi plati je dobro vedeti, da ta čas ne pošilja le sporočil o težavah, o problemih, o vašem neželenem načinu delovanja - obnašanja. Kaže vam tudi to, kar je dobro, kar je zaželeno in kar bi lahko celo okrepili, delali bolj pogosto. Sporoča vam tudi o stvareh, ki jih sploh ne počnete - pa bi jh bilo dobro dati v nabor vašega obnašanja in aktivnosti.

September je torej čas, ko je pomembno, da delujete še naprej v začrtani smeri in ste odprti za predloge, za pohvale in tudi za nepričakovane 'pakete' resnice na področjih, za katera se sploh ne zavedate, da so za vas še kako pomembna. Običajno je to vezano na vaše pravo življenje: Medsebojne odnose, telo, zdravje, ljubezen in še kaj...  


 

My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image