Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Bela Kovina 6 - Predvid: Oktober 2018

Vojko J Kalan

My Image


Mesečna energija

 

Moč


Mesečna energija te podpira. Daje ti moč in energijo. To je dobro pametno uporabiti za tvoje blagostanje: dobro počutje, zdravje, dobri odnosi. Ta moč ti pomaga, da laže preživiš tegobe, ki te mučijo v tem času in ti kaže, govori in daje občutke skozi katere ti posreduje resnico. Resnico in moč, ki jo uporabiš za boljše življenje. Tako sprejmi resnico, če je še tako boleča. Takoj nato dobiš rešitev.
My Image
Počutje in zdravje

 

Resnica

 

Lahko bi pisal dolge spise, 'roman' o tem, kaj prinaša karma in kako se to vidi na počutju in zdravju. A vse to bi bilo odveč. Kajti vsak človek ima svoje življenje in tako je karma tista, ki vsakemu posebej jasno sporoča kje je situacija odlična, kje dobra in kje počutje in zdravje šepata. Tako je najbolj pomembno, da si vsak trenutek tukaj in sedaj. Da se zavedaš, kaj se dogaja v tebi. Kajti karma ti kaže resnico. In, ko si tukaj in sedaj, ko sprejmeš resnico, zelo hitro najdeš tudi rešitev za tvoje težave, ki so povsod tam, kjer so tvoje šibke točke. Še posebej na področjih, ki si jih zanemaril-a ali postavila ob stran.

 


My Image
Ljubezen in odnosi

 

Dom


Karkoli počneš ta mesec, je vezano na dom. Na tisto, kar (lahko nezavedno) dojemaš, da dom (zate) je. Ravno iz tega lahko izveš več o sebi. Kajti tam, kjer ti je lepše in boljše se nezavedno giblješ več časa. V to vlagaš več časa in večjo pozornost. Tako vidiš, katero okolje in kateri ljudje so ti ljubši.
My ImageŽivljenjski cilji, posel, služba, denar

 

'Fine tunning'


'Fine tunning' je geslo v angleškem jeziku, za katero lahko rečemo, da pomeni izboljšavo, izpopolnjevanje, glajenje naprave, izdelka ali aktivnosti. To je torej čas, ki je primeren, da tvoje delovanje ali izdelek (lahko tudi načrt projekta za prihodnja leta) izpopolnjuješ, izpopolniš. Kajti karma ti ves čas, na mnogo načinov sporoča, kaj delaš dobro, kaj 'v redu', kaj slabo in česa sploh ne počneš – pa bi bilo dobro početi, narediti. Velja napotek, ki sem ti ga napisal že v prejšnjih odstavkih.

In hkrati je letošnje leto odličen čas za coaching – da se pripraviš na nove začetke v prihodnjem letu. Pobaraj me za več informacij o tem, kaj coaching je, kako teče in kaj imaš od njega!
My Image


Potovanje, selitev

 

Vse prihaja k tebi


Res je. Ko le sprejmeš, da se to zgodi. Ko odgovoriš na telefonski klic; ko sprejmeš vabilo 'na kavo'; ko odgovoriš na prošnjo za pomoč; ko sprejmeš opazko na tvoje obnašanje ali tvoje delo; itn. Tako ti res ni potrebno potovati. Ne skrivaj se. Bodi tu.My Image


Pregled

 

Ta trenutek


Karkoli se dogaja; karkoli se zgodi, vse ti prinaša resnico o tebi in tvojem (ne) delovanju. To je resnica za vsak dan, ne glede na to ali je v karmičnem letu, mesecu ali ne. Vendar takrat, ko si v karmični energiji – ko gostuješ v 9 KI hiši Rumena Prst 5 – to velja veliko bolj. To je čas, ko resnica ni zavita v 'celofan papir' ali pa je vrstica v križanki. To je čas, ko so sporočila res prava in direktna. Najprej nežna, na to močnejša. Tako je ta mesec čas učenja iz življenja. In, ko živiš tukaj in sedaj (v tem trenutku), ko sprejmeš resnico tudi, ko boli – dobiš zlata vredne napotke o tem, kako nadaljuješ življenje, da bo šlo po poti uspeha in sreče k tvojim (upam) zapisanim ciljem.
 
My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image