Devetzvezdni KI​​​​​​​​​​​​​​

My Image

Pokloni mi ​​​​​​​kavo​​​​​​​

Nekaj je v zraku...

My Image

Lepo zagorjena polt
na naraven način

BREZ SONCA

Rdeča Kovina 7 - Predvid: Oktober 2018

Vojko J Kalan

Mesečna energija je zate podporna.
 

 

Mesečna energija

 

Podpora


Mesečna energija je zate podporna. A to ne pomeni, da si vedno poln-a moči in da se vse odvija po tvojih željah in še posebej ne po pričakovanjih. Kajti vse prevečkrat si ti sam-a tisti/a, ki gradiš neprijetne situacije. Ko se izogneš tega, da si 'mečeš polena pod noge', ti je življenje veliko bolj prijazno.Dolgoročno delovanje ti prinaša prave rezultate. Sedaj čutiš rezultate prizadevanj za tvoje boljše zdravje zadnjih treh, štirih mesecev.

 

Počutje in zdravje

 

Uresničevanje preteklih prizadevanj


Na vsakem koraku se velja zavedati dejstev iz letnega predvida. Nato upoštevaj tudi mesečni predvid. Dolgoročno delovanje ti prinaša prave rezultate. Sedaj čutiš rezultate prizadevanj za tvoje boljše zdravje zadnjih treh, štirih mesecev. Prevelika kritičnost je odveč. Glej kaj je doseženo in ne, kaj ni.In ne naslanjaj se na velike načrte, ki jih kaniš uresničiti v naslednjih dnevih in tednih. Raje deluj iz dneva v dan – dolgoročno. Vztrajaj. Vzpostavi red tam, kjer ga še nisi uspel-a. To je način, ki ti prinese dobre rezultate za boljše zdravje. Vsi hitri projekti pa so samo ideja tvojega ega, ki ti bo kasneje kazal na tvoje neuspehe.Ko gostuješ v 9 KI hiši Bela Kovina 6 je tvoje ravnanje samodejno bolj ostro, bolj direktno. Občutek imaš (in ta je resničen), da imaš veliko dela, veliko obveznosti in ta te žene, da bi bilo vse narejeno hitro.Ljubezen in odnosi

 

Prijaznost in čas za nežnost


Ko gostuješ v 9 KI hiši Bela Kovina 6 je tvoje ravnanje samodejno bolj ostro, bolj direktno. Občutek imaš (in ta je resničen), da imaš veliko dela, veliko obveznosti in ta te žene, da bi bilo vse narejeno hitro. A pri odnosih je vedno tako, da jih gradimo vsak dan znova. In tako porabiš manj časa in sebi ter tvojim ljubim narediš bolj prijazen in prijeten dan, ko do njih dostopaš prijazno in nežno – tako kot si želiš, da bi drugi dostopali do tebe. Da pa imaš dovolj časa za vse obveznosti postopaj kot ti pišem v naslednjem odstavku.

 


se uresničujejo tvoja aktivna prizadevanja, delovanje iz preteklih mesecev

Življenjski cilji, posel, služba, denar

 

Red in rednost


Rezultati so tu. Ta mesec se uresničujejo tvoja aktivna prizadevanja, delovanje iz preteklih mesecev. Sedaj je čas, da pobiraš prve rezultate tvojega celoletnega dela. Ti niso veliki. Pa vendar so. In, ko nadaljuješ redno delo v naslednjih letih, bodo rezultati več kot nekajkrat večji od teh, ki si jim priča sedaj. To ne pomeni, da ves čas daješ le v delo, v posel, v podjetje itn. Niti najmanj. To pomeni, da hkrati živiš življenje. Da delaš 'na sebi' več kot dela za posel. Da živiš s tvojimi ljubimi življenje kot si ga želiš živeti. Da skrbiš za svoje zdravje, kajti le kakšno vrednost imajo drugi uspehi brez njega? Tako 'odreži' stvari, ki te obremenjujejo, ki ti ne prinašajo nič a ti odnašajo denar, čas in energijo. Da teh stvari ni? Kaj res? Pokliči me, pa ti jih pokažem.Potovanje na jug ti nudi globlji uvid v tvoje bistvo

 

Potovanje, selitev

 

Od severa proti jugu in v nasprotni smeri


To sta smeri, ki sta zate v tem mesecu ugodni. A ne nujdita ti nič posebnega. Potovanje na jug ti nudi globlji uvid v tvoje bistvo, potovanje na sever pa v tvoje človeške potrebe.

Glede na to, da časa za pot ni veliko, lahko ostaneš tu, kjer si in raje organiziraš svoje življenje tako, da ti ostane nekaj časa tudi zase in za družinsko in družabno življenje.
Organiziraj se. Bodi bolj jasen, včasih malce

 

Pregled

 

Dobra organizacija in delegiranje


Letos si na novih začetkih. Zato spet preberi svoj letni predvid! Kajti ta mesec doživljaš rezultate tvojega letošnjega delovanja. Nagrada natančno ustreza pravilnosti tvojega delovanja. No, velikost 'nagrade' – rezultatov še ni takšna kot pričakuješ in, če nadaljuješ v začrtani smeri, bodo rezultati več kot nekajkrat boljši. To velja za vsa področja življenja. Torej velja opazovati tudi področja, ki ti ne prinašajo želenih rezultatov. Kaj lahko narediš, da bo situacija v prihodnje boljša?

Organiziraj se. Bodi bolj jasen, včasih malce bolj obširen, prijazen in nežen v odnosih z okolico in porabiš manj časa kot z odrezavo natančostjo. Kajti drugi z mislimi in čustvi niso v vsebini, v kateri si ti.

Za coaching sedaj ni pravi čas. Je pa pravi, da se zanj odločiš in natančno dogovoriš. Naslednji mesec bo veliko več časa, rezultati pa ti utegnejo v prihodnjih mesecih koristiti bolj kot si sploh lahko predstavljaš.

 
My Image

Naredi teh 5 potez
in povečaj tvojo 
​​​​​​​osebno moč!

Odlični parfumi 
​​​​​​​za moške in ženske

My Image